Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy patrioci IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

>wiesz jar.ja to go nawet rozumiem.Ale znacznie ciekawsze sa wyjaśnienia NARODU z tym

>zwiazane

Tak, to również dla mnie było i jest niepojęte. Myślałem kiedyś, że to przypadłość totalitaryzmu, czyli w naszym przypadku komuny, w czasach której się trochę żyło. Tylko wtedy kryteria oceny były w miarę jasno określone. Wiadomo było, że władza totalitarna tworzy SYSTEM, którego konsekwencja był dobór do jej szeregów różnego typu kanalii i psycholi. Tylko wtedy NARÓD w przeważającej większości potrafił to ocenić...

Teraz przerażające jest to, że na bardzo prymitywnych odwołaniach do najniższych ludzkich instynktów, kanalie cieszą się 'poparciem'. Więcej, to się niektórym podoba.

• Redaktorzy

Swoją drogą, czy prokuratorzy muszą zachowywać sie tak szablonowo? Czy oni nie mogliby niszczyć tych danych w sposób wskazujący na większy indywidualizm, a nie tylko tak, jak pan minister wymyślił? Jakby tak chociaż jeden wyjął HDD i spalił w piecu c.o., po czym włożył na jego miejsce nowy, czy świat by się zawalił od takiego złamiania instrukcji?

Tak, z jednej strony niszczenie nośników z informacjami, rozwałka i topienie laptopów to zwykłe, nieważne zdarzenia - z drugiej, fakt złapania gumy w samochodzie, jakim sobie jechała JK, to już próba zgładzenia 'opozycji' przez służby specjalne...

jar1, 4 Lut 2008, 19:44

>On po prostu niszczył dokumentacje jak na polu walki - nie może wpaść w ręce npla.... To, takie

>bohaterstwo...

to takie proste- domniemanie "winności"

a niejaki inkryminowany ziobro był kiedyś ciągany pod Trybunał Konstytucyjny za taką prostą przedwczesną pewność, za takie konferencje prasowe jak u "buźki" Ćwiąkala

kurczę, co jest, TK traci tą swą proletariacką słuszną czujność :-/

nooo a npl tak ścigał tropił tego inkryminowanego laptopa..

a oni kryli te kompy za pazuchoo, ukrywali uciekali

laptop= Zło wcielone }:->

(a mały kaziu wchodzi na www.dobreprogramy.pl sciąga jakieś popularne secure erase- i jest lepszy efekt, no ale ONI są jeszcze mniejsi- czytaj "gupi")

jarrr1 ścigaj laptopy, ścigaj! a zwycięstwo będzie wasze :-)

....prokuratora ustaliła ze w zniszczonych laptopach były wszystkie dowody obciązające poprzedni rząd i koczynckich....w sumie teraz nie ma dowodów, wiec procesy bedą o charakterze poszlakowo-medialnym :)

...czyli jak zwykle.

jak to w dupę

ostatnio Radzio wizy przywiózł (żeby PIS miał gdzie wyganiać naród jak dojdzie do władzy)

no i Rosja zaczęła nas traktować z należnym szacunkiem

tysiące kierowców są wdzięczne premierowi

i 4 pielęgniarki

więc z szacunkiem, anatol

a, zapomniałem - i serwisanci komputerowi

Drogi MaCIULU!

Wali ci na dekiel coraz mocniej. Objawy bezsilności?

Sztabowcy naciskają na aktywność na forum?

Przestali za interlinię płacić?

Jestem Europejczykiem.

>lancaster, 5 Lut 2008, 16:02

>muls, nie wazne czy zniszczył, ważne ze teraz bedą narawiac....podesłalbys serwisówkę cwiąkalckiemu

Nie pasuje, to nieważne. Dobre!

Dlaczego Ćwiąkalski? Niech naprawiają te fiuty co zepsuły!

Ten drugi specjalista to chyba filmy przyrodnicze w wannie oglądał :-)

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.