Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy patrioci IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

cir,

wiemy, że "może być". ale za to jeszcze do więzienia nie wsadzają. pytanie czy tak było.

Pitera też już "mogła" przez te dwa miesiące zdefraudować kupę kasy. ja jednak jej o to nie oskarżam, bo nie mam informacji, że tak się naprawdę stało, choć z nią nie sympatyzuję.

ot, taki dziwny jestem.

O,przepraszam,nie mam innych danych.Poczekajmy do opublikowania "raportu". Nawet jeśli będzie to wyższa suma nie będę zaskoczony.

A może tak przypomnicie sobie ile wydaliście ze służbowych kart na obiadki rodzinne (a może i graty audio !), które obniżyły dochód do opodatkowania ?

Znowu głupoty, głupotki... Ile jest w stanie rozkraść tych 460 poslów i paru ministrów?

Ja bym im tam dał wolną rękę, karty bez limitu i terenowe bryki.

Targowica w Lizbonie podpisana a tubylcze Kargule kłócą się na czyim gumnie kura zniosła jajko.

Kurzęcze.

W prokuraturze okręgowej w Warszawie toczy się śledztwo w sprawie podejrzenia przyjęcia przez Andrzeja Urbańskiego (obecnie szefa TVP) 300 tysięcy złotych łapówki w 2004 roku, gdy był wiceprezydentem Warszawy - dowiedział się Newsweek.

Zawiadomienie w tej sprawie wpłynęło do prokuratury 16 listopada i pochodzi od osoby fizycznej związanej z Sitą, międzynarodową firmą zajmującą się tłumaczeniami. Po jej przesłuchaniu 14 grudnia wszczęto w tej sprawie śledztwo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ni i ci Wy na to, co? :

"Janusz Palikot, poseł PO stwierdził na swoim blogu, że afera Rywina dotyczyła znacznie mniejszej kwoty, niż pieniądze przekazane za czasów PiS szkole ojca Tadeusza Rydzyka.

- Łączne szacowane świadczenia zagwarantowane na rzecz szkoły i osoby Tadeusza Rydzyka, poczynione w ostatnich miesiącach władzy PiS, przekraczają dwieście milionów złotych - pisze Palikot. - Afera Rywina dotyczyła znacznie mniejszej kwoty, poniżej stu milionów złotych - twierdzi."

to Palikot szacuje cały rynek mediów w Polsce na mniej niż 100 milionów?

chłopaki, okazja!

jak znam życie, to znalazłoby się na tym forum 100 milionów, by wykupić ten cały rynek

no, ale żeby nie było, że tylko białe jest białe, a czarne czarne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery, 4 Sty 2008, 14:39

>Zawiadomienie w tej sprawie wpłynęło do prokuratury 16 listopada i pochodzi od osoby fizycznej

>związanej z Sitą, międzynarodową firmą zajmującą się tłumaczeniami. Po jej przesłuchaniu 14 grudnia

>wszczęto w tej sprawie śledztwo.

To Sita zajmuje się tłumaczeniami? Chyba tłumaczeniami klientom że Shit(a), który im wciska (gogle z migającymi diodami i kasety z hypnotyzującą muzyką) nauczą kogoś języków obcych.

Jaka "firma zajmująca się tłumaczeniami" taka i pewnie wartość pozwu.

Ale żeby nie było: Urbański to kierda, pederasta i parobek. Tylko czy to automartycznie oznacza że i korupcjant (pijak i złodziej...).

maciek_m, 4 Sty 2008, 15:01

>to Palikot szacuje cały rynek mediów w Polsce na mniej niż 100 milionów?

Nie podważaj! Palikot ma taką wiedzę że nawet Samemu Bogu podpowiada co ma robić w swoich interesach!

zildijan,

ja też się już rozglądam, co by tu opchnąć.

niestety, nie mam byłej żony.

(wiesz, jakbyś zrobił kobiecie dobry marketing gdzieś w krajach arabskich, to mógłbyś zostać "znaczącym graczem na rynku mediów" - dobrze powiedziałem?)

maciek_m, 4 Sty 2008, 15:25

>(wiesz, jakbyś zrobił kobiecie dobry marketing gdzieś w krajach arabskich, to mógłbyś zostać

>"znaczącym graczem na rynku mediów" - dobrze powiedziałem?)

Bardzo dobrze ! Nie chciałem o tym pisać. Sza !!!

Ciekawe jak z tą Łomżą ? wzięli sie już do roboty ? Emigranci wrócili na święta...pewnie zostaną na stałe :))))

Sytuacja w slużbie zdrowia opanowana amaerykańskim smajlem minister zdrowia...oczywiscie opanowana tylko na potrzeby mediów. O tej porze Tusk zdaje sie organizował już marsze protestacyjne ? Jak to patriota IIIRP :D ...ale teraz nie ma czasu bo lada moment będzie super...swoja drogą bez doradców medialnych znów zacząl się zachowywać jak harcerzyk..znów olewany jest interes narodowy. Rosja po tym jak Doniek cmoknął ja w pupcię nastawiła kolejny posladek i spokojnie czeka na kolejną reakcję polskiego rzadu :)

...a rzad jak to zwykle u nas ma powypychane kolana od pozycji na kleczkach...super, pewnie w wolnych chwilach RM sluchają :)

lancaster,

spokojnie - wszystko po kolei.

najpierw:

Kamiński

Urbański

Rydzyk

Ziobro

Dorn

Gilowska

Religa

Gosiewski

Czabański

Putra

Nycz

Polaczek

Kurski

...

...

...

....

....

....

....

....

....

....

służba zdrowia

emigranci

cud 1

cud 2

...

nie od razu Kraków zbudowano ...

Ukryta Zawartość

Utrwalone na fotce :)

..czy to jakaś nowa matka kurka ? Pewnie ta fotka to fotomontaz ?;)

Ukryta Zawartość

I to Kraków murowany. A to była zasługa niejakiego Kazimierza. Współcześnie też mamy jednego - jak wróci z Londynu,bo jakąś szkołe zakłada ? Nasz "Atrakcyjny Kazimierz" !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.