Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy patrioci IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

I oni mieli naprawiać Rzeczpospolitą..... Przecież za co sie nie wzięli to zniszczyli ;-)

Ostatnio nawet asystent Ziobry się przyznał do 'zgubienia' pendriva' gdzie zbierał dane o śledztwach politycznych.

• Redaktorzy

maciek, nie widzisz różnicy? W sprawie tamtego gościa jest obecnie prowadzone śledztwo, bo okazało się niespodziewanie, że nie wolno w ramach hobby kolekcjonować sobie materiałów ze śledztw politycznych, a następnie tego gubić. Pewnie jest niewinny, bo nie wiedział. Przeciwko Kacyzńskiemu w sprawie długopisu raczej nie będzie.

Różnica mną a pisdrakami jest taka, że ja mogę powiedzieć, że Tusk jest palant, bo np. chce otworzyć swoje biuro poselskie w Wawie, mimo, że tu prawie wcale nie będzie bywał...

Natomiast żaden pisdrak nie przyzna nigdy, że "Piękne Zero" to zwykła kanalia.

jar1,

ale mu dowaliłeś! jesteś absolutnie bezkompromisowy

skrytykować biuro Tuska w Warszawie?

niezwykła odwaga obywatelska

jeszcze rok, dwa, a nie zawahasz się stwierdzić, że Tusk jest za niski na premiera

tak trzymaj!

• Redaktorzy

LPR, UPR, Samoobrona, "Piast" i Unia Pracy. Przeprowadzą własne wybory, w krtórych wygrają, po czym założą własny parlament i konkurencyjny rząd. To będzie to, o czym mówił Kuchciński, czy inny Karski o wącholu Putrze: oni reprezentują moralną większość, która (z nieznanych względów) ma mniejszość w Sejmie.

józwa,

z nieznanych? to nie wiadomo dlaczego Tusk wygrał?

a państwo policyjne, a dyplomatołki, a cuda? (niepotrzebne skreśl, muls)

czyżby tego wszystkiego nie było?

Chlebowski raczej wraca do koncepcji państwa policyjnego (żeby matka tuska mogła bezpiecznie nabijać się z cudów)

więc jak to jest w końcu?

"Różnica mną a pisdrakami jest taka, że ja mogę powiedzieć, że Tusk jest palant, bo np. chce otworzyć swoje biuro poselskie w Wawie, mimo, że tu prawie wcale nie będzie bywał... "

Pisdraki też mogę powiedzieć ze Tusk jest palant !:)

...a tak serio miło zobaczyc odmniane i lekką odwilz w spodobie odejscia do nieskazitelnosci pana premiera....szanownego rzecz jasna.

>maciek_m, 7 Lut 2008, 14:55

Szukam jakiegoś sensu w wypowiedziach Kolegi i poza

pyskowaniem pięciolatka w piaskownicy doprawdy nic nie znajduję.

Nie szkoda to czasu i pasma?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.