Skocz do zawartości
IGNORED

Perełki na eBay i Allegro

clo2

Rekomendowane odpowiedzi

Po słusznej uwadze jednego z forumowiczów osobny wątek aby nie mieszać rzeczy poważnych z niepoważnymi.

Miejsce na wszelkie ciekawe aukcje, które służyć mają ogólnemu rozluźnieniu i poprawie wisielczego nastroju;).

https://www.audiostereo.pl/topic/39070-pere%C5%82ki-na-ebay-i-allegro/

To na początek perły - kolumny DIY

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niezły opis, gość napisał całą nowelkę;)

przykładowe cytaty (pierwsze z brzegu):

"Miałem do nagłośnienia spory pokój więc wszystkie te gotowe kolumny do tej ceny odpadały poza altusami."

[w Altusach - mój dopisek] "urzekły mnie średnie tony, były naprawdę ładne, nic dziwnego że kiedyś były kultowe. Wiedziałem już że jeśli zdecyduje się zbudować kolumny to głośnikiem średniotonowym będzie Tonsil [jakby ktoś nie wiedział - to jest producent głośników do kolumn altus]."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ciąg dalszy:

"W kręgach mniej obeznanych panuje moda na subwoofery. Miałem wtedy wyjątkowe szczęście gdy dowiedziałem się że kolega zbudował sobie subwoofer na głośniku STX. Jak to mam w zwyczaju, poszedłem do niego żeby go posłuchać. Pomyślałem że to pewnie kolejne bazarowe badziewie. Ale byłem wtedy w ogromnym błędzie. Okazało się żę to jest polski producent głośników i posiada własną stronę www.stx.pl. "

i dalej:

"Wszystkie głośniki posiadały PRAWDZIWE PARAMETRY podane przez producenta, wszystkie głośniki były kupowane jako nowe, wszystkie miały opór 4ohm, więc nie było żadnych problemów ze zbudowaniem kolumn."

To zdanko jest ekstra !!!;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.