Skocz do zawartości
IGNORED

Wysmiewanie Polski

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli już musisz być tak przyziemnie ograniczony i traktować wszystko dosłownie, to chciałem zwrócić uwagę, że w próżni dźwięk się nie roznosi. Wykształciuchu.

Ale chyba jednak i tak nie zrozumiesz, co chciałem tu przekazać.

Oprócz rachunku prawdopodobieństwa na fizyce też spałeś?

to powyżej do:

jacch, 18 Sty 2008, 02:33

>...Ciekawe kiedy doleci do Polski ICH śmiech ?...

>Jakbyś chodził do szkoły i się w niej uczył i posiadłbyś zapewnie jakąś wiedze to byś wiedział jaka

>jest prędkość światła i prędkość dżwięku i nie zadawałbyś głupich pytań na forum audiostereo.pl

>Ale to cię przerosło i smęcisz nam tu kolego niemiły !

Gość

(Konto usunięte)

....Jeśli już musisz być tak przyziemnie ograniczony i traktować wszystko dosłownie, to chciałem zwrócić uwagę, że w próżni dźwięk się nie roznosi. Wykształciuchu....

Jejku vires :( , ale prost...olinijny jesteś.

Nie popisuj się wiki .

Komuna wiedzac jak wielka sile ma patriotyzm w Polsce narzucala patriotym socjalistyczny. Oczywiscie bylo to sprzeczne z internacjonalizmem i tworzeniem homosovieticus ale zrobiono wyjatek na kilkadziesiat lat. Np. zwiazek naucz. polskiego to komuna do kwadratu. Zamiast zakazac dzialalnosci tej organizacji to sie ja pielegnuje. Nadal uczy sie ekonomi socjalizmu i podobnych bzdur.

• Redaktorzy

Jak to rzekł Młynarski: "Żeby taką rozkosz czuć, warto dać sie struć!". Żeby co jakiś czas czytać takie posty jak ten senicza, warto przebijać się przez całe te płody dowcipu jego, atoposa itp. inteligentów.

jozwa maryn, 21 Sty 2008, 00:50

>Jak to rzekł Młynarski: "Żeby taką rozkosz czuć, warto dać sie struć!". Żeby co jakiś czas czytać

>takie posty jak ten senicza, warto przebijać się przez całe te płody dowcipu jego, atoposa itp.

>inteligentów.

a ja myślę, że senicz przyjął celowo taka formułę,

nikt go nie zbanuje :-)

...bo owe NIKT to tylko WY, a rozpoznając w "clownie" swoje własne zdeformowane odbicie,

parodię samych siebie, sami zostajecie nim (samymi sobą) - ostatecznie pobici.

To takie kije-samobije.

Senicz no co ty opowiadasz przecież nikt się z polski nie śmieje ,no co ty ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.