Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz TECHNICSa do 900zł jaki ??

dropson123

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Po przeczytaniu większości wątków na tym forum stwierdzam, ze TECHNICS to jedno wielkie gówno w które nie ma co inwestować.

Postanowiłem sobie skompletować wieże segmentową. Patrząc na oferty internetowe skusiłbym się właśnie na technicsa gdyż ma ładny wygląd i całkiem dobre parametry .

Proszę o fachowe doradzenie czy istnieje możliwość kupienia super wzmacniacza firmy TECHNICS do 900zł który zapewni mi dobrą moc i super jakość i barwę dzwięku.

Jeśli nie to co byście polecali w takiej kwocie ?? może PIONEER ??

Proszę uwzględnic jeszczew póxniejszym czasie zakup CD, korektora i tunera radiowego (jaka firma dominuje i jakie produkty w tej dziedzinie??)

dziekuję

...gdyby Technics był dobry ..to by był.

Zaprzestanie produkcji Sprzętu audio (porucz słuchawek i gramofonów) przez koncern Matsushita Electric pod marka Technics coś mówi.A co ?A to iż Anglicy i Skandynawowie za połowę tego co żadał Technics wyprodukowali dwa razy leprze komponenty audio.Moim zdaniem konkurencja z wysp wykończyła Technicsa.

Są oczywiście wyjątki jak wysoka seria Technicsa ze swoimi dzielonymi konstrukcjami (z chyba najwyższym -szczytowym modelem SU-C7000 Ver.4.0)- niestety teraz to białe kruki.

zapoluj na taki dzielony wynalazek,nie będziesz żałował.Tylko nie za takią cena jak na polskim allegro bo to ceny z kosmosu.

Niestety ale powiedziano tu prawdę.

Wzmacniacze Technicsa to gówno. Miałem to wiem. :)

Wyjątek wspomniany wyżej - rarytasy z najwyższych serii, ale o nie trudno dzisiaj.

Natomiast kompletując swoją "wieżę" zwróć uwagę na CD Technicsa - to bardzo często dobrze grające, do tego ekstremalnie solidne klocki.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Arek__45

(Konto usunięte)
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Natomiast kompletując swoją "wieżę" zwróć uwagę na CD Technicsa - to bardzo często dobrze grające, do tego ekstremalnie solidne klocki

Powinno byc: to bardzo rzadko dobrze grajace choc czasem solidne klocki. Wyjatki? Chyba tylko dzielony zestaw z serii 1000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.