Skocz do zawartości
IGNORED

KŁAMCZUCHY !

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

demokracja to była w PRL-u, prawda panie chorąży JAR?

pani w szkole tak tłumaczyła: możesz się zapisać do partii albo stronnictwa sojuszniczego,

zostać działaczem, zostać wybrany posłem na Sejm i jako poseł zgłosić projekt ustawy.

I ona w to wierzyła,niedarmo była sekretarzem POP.

prawda muls i jar?

A ty arbuz pedałuj.... ty musisz mieć swojego "pańcia', bo sam se rady w życiu nie dasz....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

">O tym co jest warta demokracja mogliśmy się przekonać podczas ostatnich wyborów. Ciemnym ludem można

>za pomocą telewizora (ludem starszym) albo sms-a (ludem młodszym) pokierować tak, zeby wybrało

>jakiegoś pajacyka (a propos - jedyny pajacyk którego lubię to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

Jednym słowem masz lud w dupie. On ma służyć władzy a nie ona ludowi.

a demokracja jest Ci potrzebna jedynie dla zdobycia władzy. Bo przecież, jak ma władzę już kto inny, to po co te Twoje politykowanie?"

Dwa z kawałkiem lata temu ta demokracja byóła boska, bo wyłoniła WŁAŚCIWYCH. Teraz posłała "właściwych" do kąta, więc dudi nie ma dla niej słów potępienia. Naturalne (przynajmniej dla niektorych), chociaż i tak komiczne.

Ukryta Zawartość

józwa,

mówisz że media = demokracja

to ja pójdę dalej (metodą podstawiania, matematycznie)

Michnik + Walter + Solorz = demokracja,

a jeszcze dalej

Kiszczak = demokracja

prościej się nie da

>maciek_m, 20 Lut 2008, 09:43

Jak widać matematyka nie jest twoją mocną stroną.

Może lepiej zajmij się czymś innym.

Np. ogrodnictwem? Możesz też zostać kontrolerem w MPK.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"mówisz że media = demokracja

to ja pójdę dalej (metodą podstawiania, matematycznie)"

Nie, to najwyraźniej ty tak mówisz, ja sobie nie przypominam. Ja mówię, że demokracja to między innymi wybory, które twoich starszych koelgów z forum, między innymi dudiego, szalenie zachwyciły w 2005 roku, a do których tak się zniechęcili w 2007. Niestali w uczuciach, biedacy. Ja osobiście nie narzekałem na demokrację ani wtedy, ani teraz. Pisałem ci, że twój upadek jest spektakularny? Skoro już nie jesteś w stanie dyskutować z tym, co ktoś napisał, tylko musisz najpierw zmajstrować za niego jakąś wypowiedź? Może jednak trochę więcej dyscypliny, to powoduje, że dyskusję warto czytać.

jozwa maryn, 20 Lut 2008, 09:59

>Nie, to najwyraźniej ty tak mówisz, ja sobie nie przypominam. Ja mówię, że demokracja to między

>innymi wybory, które twoich starszych koelgów z forum, między innymi dudiego, szalenie zachwyciły w

>2005 roku, a do których tak się zniechęcili w 2007.

Ten szalony zachwyt to tylko pańska projekcja. Cieszyłem się co najwyżej że wreszcie wygrał ktoś inny od tradycyjnie okupującej 460-zydelkowy tron grupy "swojaków".

Ale PiS to taki "najlepszy z najgorszych". Ugrupowanie, które popiera (choćby warunkowo) UE czy nie potrafi ostro sprzeciwić się działaniom międzynarodowych hucpiarzy nie wzbudzi mojego zachwytu.

Pisałem kilkakrotnie na forum co mi isę w PiS nie podoba, przezornie opatrując te wpisy zastrzeżeniem, że po to je umieszczam, żeby różne józwy nie dorabiałty mi gęby w przyszłości. Jak widać - nadaremno.

>Niestali w uczuciach, biedacy. Ja osobiście nie narzekałem na demokrację ani wtedy, ani teraz.

Jasne, bo jaka by to demokracja nie była i tak rządzą NASI.

Jak Ćwiąkal chciał coś w Sejmie przeczytać, to musiał się zapytać Służb czy może - to mówi wszystko,

Dudi, powarzam wię konkretne pytanie - kto jest według Ciebie godzien zaszczytu by być Twoim władcą?

To podstawowe pytanie. Inaczej to jest tak jak ze stara panna - chciałaby a boi się. Albo pragnienie królewicza z bajki.

No dudi, czyzby to proste i podstawowe pytanie było dla Ciebie nie do przejścia? Przecież dla zwolennika dyktatury to powinno byc chyba jasne. Dyktatura bez Wodza nie istnieje, a więc?

Może Nowy na twojego wodza? Z tym swoim zgniłym mózgiem będzie dobrym wzorcem dla Ciebie? Może inne arbuzy?

Czyżby pustka wewnętrzna?

Kłamczuchów ciąg dalszy....

"- Prezydentowi zdarzyła się pomyłka co do oceny Ryszarda Krauzego - przyznaje w rozmowie z "Newsweekiem" Jarosław Kaczyński."

Czyżby Kain chciał pożreć Abla? I kandydować na prezia?

dudivan

Wielokrotnie ścierałem się z Tobą na tym Forum na tematy polityczne i jakoś nie przypominam sobie Twoich krytycznych wypowiedzi na temat PiSu.Czyżby chorągiewka zmieniła kierunek?Pewnie nie po raz pierwszy!

muls

Myślę,że są to nieudacznicy,zakompleksiali,mali ludzie,którym w życiu nie wyszło i teraz obwiniają o to cały świat.

Cały swiat się na nich nie poznał,na ich geniuszu.Światem rządzi spisek ( najczęściej żydowski),który nie pozwala im się rozwinąć.Nie dopuszczają myśli,że to może z nimi jest coś nie tak.Ktoś kiedyś powiedział,że antysemityzm to jest socjalizm idiotów i coś w tym jest!Mali,intelektualni impotenci!

Haha, jest diagnoza a teraz mi wypisz receptę, zgodnie z tym jak się umawiałeś z koncernem, konowale.

Czy może preferujesz "skórki"? No to już nie ty, stary capie, najwyżej twój synalek, zgodnie z korporacyjną tradycją.

ba.... ale jak to zrobic zeby to do nich DOSZŁO?Jak widac walenie pała nic nie daje,argumenty tym bardziej.Mysle że trzeba ich wygonic z nor,zgromadzic ,wyodrębnic, wyizolować ,dac opaske i przećwiczyc z nimi to SAMO.Na próbe bendera wpierw z nowakiem.I reality szoł w telewizyji.A po dwóch latach wywiad.

muls, 24 Lut 2008, 14:13

>ba.... ale jak to zrobic zeby to do nich DOSZŁO?Jak widac walenie pała nic nie daje,argumenty tym

>bardziej.

Ty i argument?

Muls z argumentem to jak baba z kutasem!

P.S. A propos, znajomi żony tak określają wasz związek.

wojciech iwaszczukiewicz, 24 Lut 2008, 14:18

>Prawdopodobnie chodzi Ci o pistolet typu NAGAN.

NaganT, niedouczony konowale, belgijski konstruktor nazywał się NaganT - jak nie macie w gabinecie pod blatem jakiegoś Vademecum to pier**licie głupoty jak baby w kościele, co zapomniały książeczki - "umęczon pod POLSKIM piłatem"!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.