Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilizm jest niewyleczalny :)

thomaz

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/40225-audiofilizm-jest-niewyleczalny/

Dla mnie liczy sie tylko muzyka wole wydac pieniadze na plyty zenka niz na sprzet

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>thomaz

Na sprzęt trzeba niestety wydawać choćby dlatego, aby tego zenka móc słuchać w domu tak jakby było to na żywo.

Nie szkoda żadnej kasy na sprzęt, aby przeżyć raz jeszcze to;):

Ukryta Zawartość

- buhahahahaha !!!

Ukryta Zawartość

Zenek rulllessss

Nawet wokalista Depeche Mode czy the Cure nie ma takiej znakomitej barwy głosu.

Nie mowiac juz o tych ambitnych tekstach o zyciu i milosci.Na swiecie nie ma lepszego wokalisty.

Jego walory dopiero slychac na sprzecie audiofilskim z uwydatnioną średnicą najlepiej jakiejs

japonskiej lampce.Wszyscy audiofile powinni dobierac swoj sprzęt słuchając zenka.

Wiem ze nie odkryłem ameryki i ze wielu tutejszych audiofili ma go w swojej kolekcji

ale moze komus moje rady sie przydadzą.

Najlepszy byl ten ,,zj** lesny,, z pierwszego linku no wiecie vinyl ten teges buuuuahhhaha.

Zenka kiedys nazywalem beczaca koza cos taki M.Bajor estrady disco polo (ale jak sie stara) :)

robix

>robix

>Najlepszy byl ten ,,zj** lesny,, z pierwszego linku no wiecie vinyl ten teges buuuuahhhaha.

Wydaje się, że gość z pierwszego filmu jest niepełnosprawny umysłowo (jakoś brak oznak, że robi to "dla jajec"). Być może się mylę, ale jeśli tak jest, to ktoś podpuścił nieszczęśnika, nagrał i wrzucił film do netu a wy się recholicie. Ładnie to tak?

Sprawa Zenka to oczywiście już inny przypadek (zresztą dzięki linkowi pierszszy raz zetnąłem sięz tym artystą;), jakże człowiek w życiu mało słyszał i mało wie;)).

Panowie bzdenka ani nie oglądam ani nie odsłuchuję poprostu jak w wiekopomnym poemacie a Tadeusz pociągnął za sznurek tylko, że mazurków niet tylko szum Niagary. Audiofilizm jest chorobą psychiczną odmianą tak zwanego ciężkiego zajoba zimno wiatr piździ na pchli targ daleko a ja idę szukać następnych ruskich ortofonicznych słuchawek jak by tych dziesięć par było jeszcze mało. Nieszczęście to w jednakowym stopniu dotyka niedorozwiniętą dziatwę szkolną jak i zidiociałych staruszków

Pozdrawiam

Zbyszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.