Skocz do zawartości
IGNORED

Senicz - prośba o pomoc

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

Senicz pomyśł że to co w Tobie siedzi, to nieznośne ogromne THD z którym tak namiętnie walczysz od lat ;) Daj mu ostatecznie popalić! :) 3mam kciuki!!

Ps. Niepokojące to jest, ale swoją drogą zauważyłem że na tym forum jest sporo ludzi z problemami zdrowotnymi, sam mam DP/DR i jest bardzo cieżko. Kto przez to przechodził lub przechodzi wie o co chodzi :/

Serdeczne pozdrowienia dla Pana Włodka !!!

Nie znam go, ale z tego, co wyczytałem wnioskuję, że to prawdziwy Don Kichot dzisiejszych czasów !

Obyś w tej najważniejszej walce był tak TWARDY, jak na forum ! Nie daj się !

ZROWIA ŻYCZĘ !

P.S.

Swoich Przyjaciół, Kolegów i Znajomych proszę o wsparcie dla Pana Włodka !

Liczę zwłaszcza na woj. lubuskie !!!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Gość Warlords

(Konto usunięte)

Serdeczne pozdrowienia!!!

Sam chrowałem na nowotwór złośliwy, wiec wiem jak to jest. Udało mi się wygrać z chorobą. Jestem kilka lat po zakończeniu leczenia i jest dobrze. Najważniejsze jest to, aby w czasie leczenia nie załamywać sie ( choć to bardzo trudne ), wykonywać wszystkie zalecenia lekarzy i przede wszystkim pomimo braku apetytu w czasie chemioterapi dobrze odżywiać się. Bardzo pomocne jest wsparcie rodziny i bliskich w tej trudnej walce.

Trzymam kciuki !!!

Już wiem dlaczego tak rzadko wypowiadam sie na forum.

O służbie zdrowia też szkoda pisać ...

Panie Włodku życzę dużo wytrwałości i niech się Pan nie poddaje. Trzymam mocno kciuki.

Gustaw robi kawał dobrej roboty.

Oby tylko nasz "konstruktor-ekscentryk" się wylizał, za co trzymam kciuki. Co prawda w debatach z nim nie brałem udziału, ale brak senicza na forum jest bardzo wyraźnie odczuwalny. Wcześniej więcej się tu działo;).

Ja mam dwa pytania:

1) Ile dotąd uzbierano kasy? Ja swoje trzy grosze dorzuciłem, ale jeśli jest problem z uskładaniem tych 6000zł, to zawsze można dołożyć więcej. Więc jest właśnie pytanie: Jak idzie zbiórka? I do kiedy trwa?

2) Osobną rzeczą, która mnie trochę martwi, to kto kontroluje konto docelowe? Bo się trochę boję, że jak Senicz bardziej zaniemoże i nie będzie w stanie dokonywać przelewów, zakupów itd, to pieniądze będą bez sensu leżeć, zamiast jemu pomagać.

(BTW, brawo dla Hi-Fi za rozesłanie maila do forumowiczów. Ja już dawno nie zaglądałem ani tam, ani tu, i pewnie nigdy bym się o akcji nie dowiedział.)

Swoją drogą, nie wiem jaką Senicz ma sytuację rodzinną (i nie nasza to sprawa), ale może wypadałoby się tam przejść na Banacha? Tzn, jeśli ktoś mieszka w Warszawie - i oczywiście jeśli Włodkowi by to odpowiadało.

Axure, 20 Lut 2008, 11:08

>Ja mam dwa pytania:

>

>1) Ile dotąd uzbierano kasy? Ja swoje trzy grosze dorzuciłem, ale jeśli jest problem z uskładaniem

>tych 6000zł, to zawsze można dołożyć więcej. Więc jest właśnie pytanie: Jak idzie zbiórka? I do

>kiedy trwa?

>2) Osobną rzeczą, która mnie trochę martwi, to kto kontroluje konto docelowe? Bo się trochę boję, że

>jak Senicz bardziej zaniemoże i nie będzie w stanie dokonywać przelewów, zakupów itd, to pieniądze

>będą bez sensu leżeć, zamiast jemu pomagać.

>Swoją drogą, nie wiem jaką Senicz ma sytuację rodzinną (i nie nasza to sprawa), ale może wypadałoby

>się tam przejść na Banacha? Tzn, jeśli ktoś mieszka w Warszawie - i oczywiście jeśli Włodkowi by to

>odpowiadało.

Nie określaliśmy czasu trwania zbiórki i trudno mi odpowiedzieć na pytanie o jej postępy.

Prześlę linka/zapytanie do Senicza. Mam nadzieję, że da radę jakoś odpisać.

P.S. O akcji mailingowej Hi-Fi i Muzyka nie wiedziałem. Dzięki za info.

To moze ja wyjde z małą inicjatywą, chodz to nie HOME AUDIO ale CAR , chodź głośniki można wykozystac do produkcji kolumn DIY bądź do ich oryginalnego przeznaczenia.

www.bestsound.pl

pierwsza osoba ktora dokona zakupu w tym o to sklepie ( proszę w zamówieniu napisać pomoc dla Senicza ) , CAŁY zysk ( po djęciu podatku ), z danej transakcji zostanie przelany na konto potrzebującego, i zostanie wykonany telefon do osoby zamawiającej w celu uzgodnienia wszystkiego.

pzdr. Łukasz

Witam,

Panie Włodku trzymam za Pana kciuki i tez postaram się pomóc. Jest Pan w dobrych rękach ja w szpitalu na Banacha 2 lata temu spędziłem 98 dni na transplantologii u prof. Krawczyka. Niestety ale z wątrobą tak jest, że nie daje żadnych sygnałów o tym, że coś jest nie tak i atakuje z ukrycia.

Wszystko będzie dobrze,

pozdrawiam,

Michał

Moim zdaniem rzeczywiście ktoś z Warszawy móglby sie pofatygować do Senicza i najlepiej z koimś zjego bliskej rodziny porozmawiać,żeby w jakiejś fundacji najlepiej z siedzibą lub odziałem w Warzszawie temat zgłosić. Oni uruchamiają wtedy subkonto z którego srodki są kierowane na pomoc dla Senicza bez udziału osób trzecich,a ponadto sprawa jest tez klarowna finansowo dla firm,które by chciały pomóc.Nie mówiac juz o ewentualnym imporcie leków i ewentualnych konsultacjach lekarskich niekoniecznie w Polsce.Bo jesli można uratować naszego kloegę to chyba wszyscy juz nie mają wątpliwosci,żę jesli chodzi o kasę to da się zrobić.Wazne żeby wykorzystać najlepsze możliwosci jakie istnieją.Tak się sklada,że mam kontakty z bogatymi firmami i móglym ich naklonić do pomocy,ale do tego jest potrzebne sformalizowanie i legalizacja calej operacji pod wzglęgem prawnym.

Czy ktoś z Warszawy, np. ze znajomych Senicza , może się jakoś bezpośrednio włączyć w kwestie które sygnalizował Bosman ?

Proszę o jakieś działania bo trudno mi to załatwiać zdalnie, z Poznania.

P.S. Będę miał dostęp do netu dopiero jutro ok 9.

Nie ma problemu.Ja dziś ustaliłem kilka kontaktów i jutro będę dzwonił i szukal najlepszej i najbardziej kompetentnej instytucji z siedziba w Warszawie.Jesli się znajdzie ktoś kto nawiąże kontakt z rodzina Senicza to udostępnie wszystkie dane.Tak jak wspomnialem ocieram się o bardzo bogatych ludzi i firmy,ale to o czym pisałem to jest elemntarna sprawa,bo nikt nie chce żeby mu do drzwi zapukała skarbówka.W razie jakis konkretow proszę o info na PW.Pozdrawiam.

Witam,

Jestem siostrzeńcem Włodka i piszę w jego imieniu - prosił, aby dopisać taki post. Obecnie przebywa on w szpitalu i najprawdopodobniej ten pobyt potrwa do końca lutego. Mam nadzieję, że to wyjaśni jego nieobecność na tym forum. Ze swojej strony chcę podziękować wszystkim biorącym udział w zbiórce i mam nadzieję, że sam zainteresowany niebawem powróci do domu i sam się kontaktuje z Państwem.

P.S. Treści prywatnych wiadomości nie przekazuję, dlatego też ich nadawców proszę o cierpliwość.

Panie Włodku!

Życzę wygrania tej wojny !!!!

Co mogłem wysłałem , a w batalię bez względu na Pana światopogląd proszę też włączyć choćby przez rozmowę

Pana Boga !

8 lat podarowały mi i mojej kochanej żonie -modlitwa i operacja tzw Wippla? wyleczyła Ją z nowotworu trzustki (1/10000 przypadków) a niestety trzy miesiące temu zmarła na n. jajnika ( i tu faceci mają lepiej !)

Trzymam kciuki !

Symboliczny grosik poszedł. O sytuacji dowiedziałem się właśnie z maila od "Hi Fi i Muzyka". To był świetny pomysł, tym bardziej że z pewnością jest wiele osób, które tak jak ja dawno nie odwiedzały forum. Pomysł wart powtórzenia, gdyby zaszła taka konieczność. Wszystkiego dobrego Panie Senicz.

Włodek Senicz w chwili obecnej znajduję się w szpitalu. Jeśli ktoś jest zainteresowany odwiedzeniem Go mogę podać piętro i blok ale tylko na priva. Sam osobiście nie byłem u niego bo p. Włodek mnie nie zna. Ja tylko czytam forum, mało się udzielam. Przesyłam też trochę pieniędzy od siebie. Życzę wyzdrowienia Panie Włodzimierzu!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.