Skocz do zawartości
IGNORED

Ile szmalu nakradla poprzednia ekipa ?

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

muls,

nie wymagaj logicznego myslenia od osoby ktorej myslenie jest WSTRETNE, tego typu proby koncza sie dla niej kompletna lasacja "mózgó", co zreszta widac po wpisach na forum...

Who's Afraid of Music?

jacch, 23 Lut 2008, 17:47

>Ni próbuj kąsać bo nawet jako burek jesteś marny , ot , zwykły komar.

W takim razie ty jestes atomem? Hmmm... mialem o tobie lepsze mniemanie :(

Who's Afraid of Music?

pierd.... kocopoły

przeca Pitera już podsumowała - wielka afera była, jak ze służbowych kart PISowskie ministry nabrali

"na drogie hotele i hulanki po knajpach ministrowie poprzedniej ekipy nabrali w sumie 1 200 000 zł"

na łeb ministra wychodzi 830 zł miesięcznie

luksusów im się zachciało

a najwięcej wział taki jeden zbój - Sikorski się nazywa

spieprzajdziadu

Poprzednia ekipa to nie byli" tacy sami ludzie jak każdy".Zdecydowanie różnili się od przeciętnej.Niestety na niekorzyść!

Największym BŁĘDEM Tuska było dopuszczenie w poszczególnych okręgach gówniarzy do władzy. Mówię i twierdzę to nie bez powodu. U mnie wojewoda ma 33 lata a gosc od gospodareki terenami 31. W czasie kiedy ja "gospodarzyłem" na terenach komunalnych zdawał maturę poza miastem, którym obecnie ma rządzić???

PO rządy sa cofnięciem w tył i rządami kolesiowstwa!!!!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.