Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  215 członków

Arcam Klub
IGNORED

Klub miłośników ARCAMA

Rekomendowane odpowiedzi

no dobre ......ubaw po pachy ....?????????????????????????;)oki jak to spiewał Kazik nie ma sensu kupowac kredensu:)pochwal sie lepiej jakie masz te pro acki zamiast szczerzyc kły:)

Tez mam cos z netem ....niech szlag tego t mobile:):):):))

Tez mam cos z netem ....niech szlag tego t mobile:):):):))

Zacne bo lubie sie chwalic hee Proac R1sc po modzie u pana Janusza Moledy z W.wy

I jak wystarcza Ci basu?????

Pro ac spoko ale musiałbym miec do nich jakis dopalacz basowy......

No tak mi wystarcza ,co prawda nie schodzą może aż tak bardzo nisko ale mi wystarcza ,bo jest szybko konturowo dynamicznie ,wczesniej miałem droższe dynaudio contour 1,4s i tu mi cos nie grało myslę że za duże były do mojego pomiesczenia 14m2 ,bo bass sie rozlewał i co najgorsze bardzo szybko wpadały w przester nie wiedziec czemu

No tak mi wystarcza ,co prawda nie schodzą może aż tak bardzo nisko ale mi wystarcza ,bo jest szybko konturowo dynamicznie ,wczesniej miałem droższe dynaudio contour 1,4s i tu mi cos nie grało myslę że za duże były do mojego pomiesczenia 14m2 ,bo bass sie rozlewał i co najgorsze bardzo szybko wpadały w przester nie wiedziec czemu

No....dynki słyna z basu w senie ze go nie brakuje....ale wiesz ....hm ...duzo zalezy czego słuchasz.....ja mam w pokoju 17 m .......cobalty 816s wersja jubileuszowa ....i powiem Ci ze czasem czuje niedosyt.....

I jak wystarcza Ci basu?????

Pro ac spoko ale musiałbym miec do nich jakis dopalacz basowy......

No widzisz ja tak nie uważam ,bo to jest bass naprawdę wybitny i absolutnie nie wolno tego kaleczyć zadnym subem , nie sądze żeby nadążył choc słyszałem że juz sa takie

No....dynki słyna z basu w senie ze go nie brakuje....ale wiesz ....hm ...duzo zalezy czego słuchasz.....ja mam w pokoju 17 m .......cobalty 816s wersja jubileuszowa ....i powiem Ci ze czasem czuje niedosyt.....

Słucham wszystkiego nawet Zenona Martyniuka :) bo mama czasem na mnie wymusza:) i dobry system też sobie musi z tym radzić hee

Dynie to co miałem sa bardziej wyrafinowane w górze pasma tu naprawdę czapki z głów ale reszta hmm no nie grało to dobrze długo walczyłem z tym standy podstawki dociążenia odstaw od sciany nie znalazłem antidotum poddałem sie a były i sa piękne naprawdę maja to coś i budzą respekt

No widzisz ja tak nie uważam ,bo to jest bass naprawdę wybitny i absolutnie nie wolno tego kaleczyć zadnym subem , nie sądze żeby nadążył choc słyszałem że juz sa takie

Słucham wszystkiego nawet Zenona Martyniuka :) bo mama czasem na mnie wymusza:) i dobry system też sobie musi z tym radzić hee

Dynie to co miałem sa bardziej wyrafinowane w górze pasma tu naprawdę czapki z głów ale reszta hmm no nie grało to dobrze długo walczyłem z tym standy podstawki dociążenia odstaw od sciany nie znalazłem antidotum poddałem sie a były i sa piękne naprawdę maja to coś i budzą respekt

A te proaci małe niunie są , ale wydziwiaja strasznie ,nie wiem czy to ten progress na zwrotkach zrobił ale jestem w nich zakochany ,bo sie nie poddają w niczym , no wiadomo tam polegną czasem jak każde jak jest gęsto gęsto ,ale to jest pikuś do tego co miałem wcześniej ,graja jak podłogówki czasami nie moge wyjść z podziwu bo to paczki wielkości grajków z saturna tzw zestawów za 1tysiąc pln , a tu taka wywałkę robią że czasami mnie zawstydzają że aż tak można , bo fizycznie jak na nie patrzysz to nie mają prawa ,a to robią :( hee znowu sie hwalę

Czasem tak bywa ...raz sie uda a raz trzeba sie pozbyc ....a ja z kolei czesciej zapodaje ostrzejsze klimaty....choc nie stronie od jopkowej czy tez barber ...filmowa rowniez czasem dub sety ....czyli basior mile widziany...:):):):)

Czasem tak bywa ...raz sie uda a raz trzeba sie pozbyc ....a ja z kolei czesciej zapodaje ostrzejsze klimaty....choc nie stronie od jopkowej czy tez barber ...filmowa rowniez czasem dub sety ....czyli basior mile widziany...:):):):)

Mówisz pani Anna Maria stary to jest moja najwieksza muza widzisz chyba sie zaraz polubimy hee, byłem na koncercie nie dawno gadałem chwile z nią ,była zdziwiona że przyszedłem do niej na koncert w czapce nike hee ,no troche nie wyglądam na jej fana ale jestem haa

Oczywiście numero uno jo&co

Mówisz pani Anna Maria stary to jest moja najwieksza muza widzisz chyba sie zaraz polubimy hee, byłem na koncercie nie dawno gadałem chwile z nią ,była zdziwiona że przyszedłem do niej na koncert w czapce nike hee ,no troche nie wyglądam na jej fana ale jestem haa

Oczywiście numero uno jo&co

Wiesz ja nie jestem jej fanem ale lubie co tworzy a i do odsłuchu płytki spoko detale i itp itd najbardziej utkwiła mi w głowie Upojenie ....cudna płyta....

a focale moje baaardzo detaliczne ....do takiej muzy ....bajka:) tez sie pochwale....i o dziwo bardzo dobrze sie zgrały z arcamem,,,....hey jakiego masz hegla jaki model?///

Upojonko tak juz troche sie nią prze upoiłem ale wracam czasami , a ty jakiego masz arcama ? ja h200Anniversary dac hd25 i konwerter i tu uwaga chinczyk singxer su-1 ,głosnikowe tellurium qblack i tam sieciowe jakies od bazodruta i furutech .listwy trzy od tomanka z tap8 włącznie i bada lb-5600

http://www.akustyczny.com.pl/pl/login

a tu wyguszonka kupiłem ,jest w miarę tanio cza długo czekać ,ale warto raczej być cierpliwym , bo to naprawdę chłopaki robi robotę

Upojonko tak juz troche sie nią prze upoiłem ale wracam czasami , a ty jakiego masz arcama ? ja h200Anniversary dac hd25 i konwerter i tu uwaga chinczyk singxer su-1 ,głosnikowe tellurium qblack i tam sieciowe jakies od bazodruta i furutech .listwy trzy od tomanka z tap8 włącznie i bada lb-5600

http://www.akustyczny.com.pl/pl/login

a tu wyguszonka kupiłem ,jest w miarę tanio cza długo czekać ,ale warto raczej być cierpliwym , bo to naprawdę chłopaki robi robotę

200 ....spoko wzmak tak przynajmniej pisza...bo nie miałem okazji porownac ....alpha 10 po modzie Pana Krzysztofa ....kilka watkow wczesniej gosc tez pisze o modyfikowane 10....i ponoc był z nia w audiostylu w Kato porownywali to z jakims heglem ....szły łeb w łeb...pono alpha miała lepszy bas....i te 10 kupił jakies 2 lata temu plus minus moj kumpel z bielska.....i powiem Ci szacun....:::::::::::)))):)musze jeszcze tylko zrobic mały tescik moja vel kumpla:):):):):)

Wracając do cd &pliki ,przerobiłem to własnie na tych arcamach między innymi cd73 i 82 porównywałem te same kwałaki i przepaść była duża na korzyść dac , w sensie takim że głuchy by usłyszał ,dlatego zaprzestałem i wysprzedalem wszystkie cd , no tam jakis h/k jescze na garażu stoi , ale to tez zmienie nie długo , bo pliki wygrywają tez łatwa dostępnością i mam wszystko od tak teraz i już , kumacie jest impra komu sie chcę szukać krążków

200 ....spoko wzmak tak przynajmniej pisza...bo nie miałem okazji porownac ....alpha 10 po modzie Pana Krzysztofa ....kilka watkow wczesniej gosc tez pisze o modyfikowane 10....i ponoc był z nia w audiostylu w Kato porownywali to z jakims heglem ....szły łeb w łeb...pono alpha miała lepszy bas....i te 10 kupił jakies 2 lata temu plus minus moj kumpel z bielska.....i powiem Ci szacun....:::::::::::)))):)musze jeszcze tylko zrobic mały tescik moja vel kumpla:):):):):)

Wiesz ja nie jestem jej fanem ale lubie co tworzy a i do odsłuchu płytki spoko detale i itp itd najbardziej utkwiła mi w głowie Upojenie ....cudna płyta....

a focale moje baaardzo detaliczne ....do takiej muzy ....bajka:) tez sie pochwale....i o dziwo bardzo dobrze sie zgrały z arcamem,,,....hey jakiego masz hegla jaki model?///

Własnie ate focale bo kiedys byłem bardzo blisko zakupu serii 816 dobrze pisze jakos tak to monitory były ,ale się wycofałem bo sie naczytałem nie wiem teraz czy głupot ,że czasami lubią krzyczeć i w ogóle sa krzykliwe jak tanie b&W ?a b&W tez miałem 602s2 i szału nie było oprócz dobrych bebnów i troszke góry , to dół był żałosny tani jak z biedronki karton bas tzw

Wracając do cd &pliki ,przerobiłem to własnie na tych arcamach między innymi cd73 i 82 porównywałem te same kwałaki i przepaść była duża na korzyść dac , w sensie takim że głuchy by usłyszał ,dlatego zaprzestałem i wysprzedalem wszystkie cd , no tam jakis h/k jescze na garażu stoi , ale to tez zmienie nie długo , bo pliki wygrywają tez łatwa dostępnością i mam wszystko od tak teraz i już , kumacie jest impra komu sie chcę szukać krążków

Byc moze ale ostatnio brak mi czasu na sciaganie .....zycie Panie dwojka małych dzieci ...dlatego tez czasem odpale płytke i tyle ....nie moge juz ta słuchac godzinami jak kiedys .....zreszta mam kiepskiego neta na chwile obecna wie takie zabawy odpadaja....:)

Niema ściągania to zabronione hee , wykupujesz licencje czy jak tam sie to nazywa , Tidal w allegro za 6-8pln na 3 miechy wersja hi-fi masters ,targasz z foobara , aha musisz mieć dac , sterownik sie nazywa wasapi event i tu uwaga tidal ci pozwala na wyłączność używania tego sterownika czyli praktycznie zamyka system i nic nie śmieci , a pliki pcm czy tez flac osobno tez cza miec na twardym najlepiej ssd aczkolwiek nie jest to wymagane ,ale są prze ciche

Ja dodatkowo sobie zasilam dac z power banku i wypinam lapka z sieci ,co tez ważne piecyk wpinam w tzw dc blocker od tomanka ma to na celu wyeliminowanie składowej stałej tzw szumów trafa

Lana del Rey ma tez ostatni fajną banie ,jest dziwnie fajna :)

Mimo wszystko jestem zainteresowany Arcam A90 jak by ktos miał w uczciwej cenie ,zapraszam na pw

Niema ściągania to zabronione hee , wykupujesz licencje czy jak tam sie to nazywa , Tidal w allegro za 6-8pln na 3 miechy wersja hi-fi masters ,targasz z foobara , aha musisz mieć dac , sterownik sie nazywa wasapi event i tu uwaga tidal ci pozwala na wyłączność używania tego sterownika czyli praktycznie zamyka system i nic nie śmieci , a pliki pcm czy tez flac osobno tez cza miec na twardym najlepiej ssd aczkolwiek nie jest to wymagane ,ale są prze ciche

Ja dodatkowo sobie zasilam dac z power banku i wypinam lapka z sieci ,co tez ważne piecyk wpinam w tzw dc blocker od tomanka ma to na celu wyeliminowanie składowej stałej tzw szumów trafa

Lana del Rey ma tez ostatni fajną banie ,jest dziwnie fajna :)

Mimo wszystko jestem zainteresowany Arcam A90 jak by ktos miał w uczciwej cenie ,zapraszam na pw

Ponoc a32 tez spoko ale na np na forach angielskich chwala bardziej a22.....arcamy sa spoko ...tylko kiepski preamp w tych modelach ale troszke go przyzezbic i jest gicior:)

Ponoc a32 tez spoko ale na np na forach angielskich chwala bardziej a22.....arcamy sa spoko ...tylko kiepski preamp w tych modelach ale troszke go przyzezbic i jest gicior:)

przyrzezbic miało byc:)))):):)

Może byc hmm nawet ten a 32 aczkolwiek mam dziwny głód na tego a90 cos mnie intryguje i myśle że jest dobrze zbudowany nie przycięty jescze przez księgowych :)

I wtedy bym go dał do Krzysztofa na mod jescze i tak po cichu myśle że to by cos mogło zagrać w miare uczciwie ,ale może sie mylę ,tak czy siak jestem zainteresowany A90 pisać chłopaki pozbywac się zmieniać nie bać się hee

przyrzezbic miało byc:)))):):)

Zrozumiałem ,tez wale czasami takie byki bo pisze emocjami :)

Lana del rey sobie gra w tle i co raz bardziej ja lubię ,gada tak niunia od niechcenia że aż by się człowiek przytulił do niej haa

Edytowane przez freju

Może byc hmm nawet ten a 32 aczkolwiek mam dziwny głód na tego a90 cos mnie intryguje i myśle że jest dobrze zbudowany nie przycięty jescze przez księgowych :)

I wtedy bym go dał do Krzysztofa na mod jescze i tak po cichu myśle że to by cos mogło zagrać w miare uczciwie ,ale może sie mylę ,tak czy siak jestem zainteresowany A90 pisać chłopaki pozbywac się zmieniać nie bać się hee

Zrozumiałem ,tez wale czasami takie byki bo pisze emocjami :)

hm ...a90 jest chyba na allegro....

Panowie tego A90 wczorajszego to ja kupiłem, już do mnie idzie, jutro będzie u mnie więc pokaze wam fotke A38 z A90 . Kolejny egzemplarz A90 na testy u mnie . Wystawiona była wczoraj dla mnie aukcja A90 i została prze zemnie zakończona zakupem .

hm ...a90 jest chyba na allegro....

Byłem przed chwilą nic nie widziałem ,ale może zle szukam podaj linka ?

byla......Krzysztof kupil

byla......Krzysztof kupil

Byłem przed chwilą nic nie widziałem ,ale może zle szukam podaj linka ?

upisz od Krzysztofa po modzie:)

Panowie tego A90 wczorajszego to ja kupiłem, już do mnie idzie, jutro będzie u mnie więc pokaze wam fotke A38 z A90 . Kolejny egzemplarz A90 na testy u mnie . Wystawiona była wczoraj dla mnie aukcja A90 i została prze zemnie zakończona zakupem .

Wow!!!!!znowu taka bedzie jak u LukRina??????

że co bedzie ?

Co tak zamilkło :0 1600zł wysyłka gratis to ta aukcja innej nie było ?

Zaraz sie okaze że tommi sprzedawał hee

To co Krzysztof następny modzik 90 ;)

No chyba, że z a90 trafo do a38 ;)

Wszystko w swoim czasie. Jakiś ruch wykonam z tymi wzmacniaczami .

Zły traf, akurat to nie wypali .

Poprostu jeden sprzedam , odnowie , sprawdze stan i sprzedam , lub ostatecznie zostawię oba jako jeden do drugiego zestawu .

Edytowane przez KrzysztofPL

Wszystko w swoim czasie. Jakiś ruch wykonam z tymi wzmacniaczami .

Nie dziwię się, że masz sentyment do a90 :)

Zły traf, akurat to nie wypali .

Poprostu jeden sprzedam , odnowie , sprawdze stan i sprzedam , lub ostatecznie zostawię oba jako jeden do drugiego zestawu .

he he biore w ciemno ...cena nie gra roli:):):):):)

TAAAA biore i ch*j hee

Coś mi hegel osłabł hee

Jestem świeżo po info od Krzysztofa sory od Krzysiuniunia hee , i mam doła hee ale tak juz po za tematem ciesze sie że wbiłem na wasze forum bo znowu jestem bogatszy w wiedze , żeby nie powiedziec sponiewierany nią :)

Dobra koniec rozczulania ,pytanie kto sprzedaje A90 musze to zweryfikować ? :)

TAAAA biore i ch*j hee

Coś mi hegel osłabł hee

Jestem świeżo po info od Krzysztofa sory od Krzysiuniunia hee , i mam doła hee ale tak juz po za tematem ciesze sie że wbiłem na wasze forum bo znowu jestem bogatszy w wiedze , żeby nie powiedziec sponiewierany nią :)

Dobra koniec rozczulania ,pytanie kto sprzedaje A90 musze to zweryfikować ? :)

kupię tez dobre paczki najlepiej podłogowe do niego ,tylko używka w dobrej cenie ,mam jeden warunek nie mogą to byc altusy :)) bo ten samogwałt juz popełniłem kiedyś ,myślę że to pytanie chyba do ciebie Krzysztof , kurna zapominam Krzysiuniuniu :))

Nie ruszaj tego A90 tam było dobrze dobrane trafo jak dobrze pamietam , ewentualnie te kondy i reszte drobiazgów

To nie sentyment bo go nie miałem tylko tak czuje że to piecyk z charakterem i nie okrojony tak czuje ,ale może to byc mój wymysł ,choc z tego co wyczytałem to tu jest juz wszystko dobrze dobrane i spasowane na miarę , choc gdzies z tyłu głowy mi lata że to trafo nie jest jescze na tyle duże ? dobrze myślę Krzysiuniunio ?

I kolejne pytanko ,teraz juz ogólne i do wszystkich , macie coś takiego że np teraz czyli w godzinach wieczornych tak od 22 -23 ,sprzet gra czyściej lepiej ?

Sam sobie zadaje pytania i może sobie sam odpowiem na nie :) , mysle że to jest spowodowane mniejszą ilością śmieci w sieci ,bo to jest słyszalne

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.