Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślałam, że Syrianie nie potrzebują jakichś bsnalnych list, żeby wiedzieć kto jest zalogowany.

Widać przeceniałam Syrian, oj przeceniałam.

Ł.A. Woman

No i żywopłot przekształca się w martwopłot a czasem kulowpłot...

Potrzeba jakiejś obróbki D-G (dokładnościowo-gładkościowej dla laików)

Proponuję kulowanie albo nagniatanie...

Co to w ogóle się ma znaczyć?

Forum zajmuje połowę ekranu tylko (lewą) a po prawej jak nie pustka, to prostytucja!

Taki widok smętny jest pod Operą 9.25 for Linux!

Całkiem jak z Traktatem Reformującym - było DOBRZE bez, to zaraz się znaleźli tacy, co musieli zrobić LEPIEJ.

A żeby was szlag!

• Redaktorzy

Jeśli zajmuje ci połowę ekranu to by znaczyło, że masz ekran szeroki na 600 punktów, a według dostępnych mi danych nikt na takiej rozdzielczości audiostereo nie ogląda. Może masz jakieś paski czy zakładki na marginesach przeglądarki?

Pozwolę sobie również wyrazić swoje zdanie co do rozmieszczenia poszczególnych elementów strony. Panowie, pisaliście wcześniej, że ramka po prawej stronie ma stałą zadeklarowaną wartość 300 px. No zgoda, założenie może być dobre ale tylko w jednej sytuacji, jeżeli wszyscy z nas będą przeglądać forum na ekranie wielkości 21-calowego telewizora.

Powiem szczerze, u mnie wygląda to dobrze i mi aż tak bardzo to nie przeszkadza, ale ja pracuję na rozdzielczość 1280x1024. Jednak przy mniejszych rozdzielczościach efekt nie jest już taki zadowalający. Weźcie proszę pod uwagę fakt, że jednak większość pracuję na rozdzielczości 1024x768. W tej sytuacji czytanie jest jednak trochę męczące, bo raz, że wygląda dość nieciekawie, wszystko jest za bardzo "ściubione" no i trzeba jednak bez przerwy przesuwać stronę w pozycji poziomej. Nie jest to wygodne. A teraz weźmy jeszcze pod uwagę rozwiązanie ekstremalne. Co będzie jeśli ktoś trafi na forum z rozdzielczością 800x600? A to się może jeszcze zdarzyć.

Proponowałbym Panowie, abyście jednak wzięli pod rozwagę możliwość zmiany wielkości prawej ramki, bądź jej umiejscowienie w innym miejscu.

Ciekawe na podstawie czyich to opinii zrobiliscie "TO" z audiostereo , bo ta forma tylko zniechęca do pisania i czytania. Forum jest nie przejrzyste i jeszcze ta kobylasta reklama.

W ogóle trzeba było walnąc reklame na srodku , a tematy po bokach ...kuźwa.

No wlasnie, reklamy juz nie ma, ale wielkie puste pole na 1/3 ekranu zostaje. To juz lepiej bylo z wyskujacymi reklamami, wiekszosc je blokowala i nie wplywalo to to wyglad forum.

Zrobili nam 'udogodnienie'..

Dlaczego odpowiedzi "Redakcji" na błędy są wybiórcze? Ktoś zgłaszał błędne kategorie przedmiotów w ogłoszeniach i cisza, potem było kilka innych błędów (a raczej niedopatrzeń) zgłoszonych i odpowiedź była natychmiastowa, ale na temat ogłoszeń nadal cisza.

Co do działów ogłoszeń, w których wzmacniacz jest w kategorii "Płyty CD", gramofon w "Kablach", itp. tp przyznam, że przez pierwszy moment to nawet bawiło!

Ale w sytuacji, gdy to trwa w nieskończoność można napisać jedno: "Burdel (...) macie w tym swoim ARCHEO"

dlaczego po otworzeniu jakiegoś wątku na dole strony (po przeczytaniu wpisów) nie można kliknąć "tematy" i wrócić na stronę forum WYBRANE tylko do danego działu?

wqrwia to bo trzeba przewinąć do góry całą stronę i wtedy kliknąć WYBRANE.

wywalcie ten pasek z prawej strony!!!

niech sobie będzie na górze, dole, niech wyskakuje ale nie z boku!!!

To co wkleil pawcio ma sens i jest jeszcze po prawej miejsce na reklame. I tematy sie normalnie czyta, a nie tak scisniete.

Wyposrodkujcie na tym czerwnym pasku napisy 'temat' i 'autor' bo wlaza teraz na kreske z lewej. Tak samo dziwnie wlaza na siebie numer tematu i gwiazdka jak sie wejdzie w 'wybrane'.

Tzn. w wybranych na siebie wchodza 'katalog' i numer, ale gwiazkda tez za blisko kreski. Ciasnota straszna, a to pewnie przez ten bezsensowny szeroki pusty pasek po prawej.

"to pewnie przez ten bezsensowny szeroki pusty pasek po prawej."

Spoko spoko, parę kliknięć i forum wygląda tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.