Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Istotnie dała sie zauwazyć "dziura" intelektualna w tym czasie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

To ja może dla wyjaśnienia wkleję wpis z sąsiedniego wątku?

"Dzień Dobry :):)

musze przyznać, że nie był to najlepszy w moim życiu Dzień Dziecka, Dzień Nadziei i Dzień Dobrych Wiadomości - więcej świąt nie pamiętam.

tuz po północy jeden z serwerów stwierdził, że miesiąc maj bez awarii - był miesiącem straconym. postanowił wiec to nadrobić, co nie spotkało sie z naszym zachwytem.

jest tak leniwie i sennie, że nie przychodzą mi na myśl żadne wymyślne kary, z pozbawieniem fazy włącznie.

Jeżeli ktoś z naszego powodu padł ofiarą łapanki na "ochotników" do koszenia trawy , malowania płotu, czy odrobienia zaległej wizyty u mamusi żony z okazji Dnia - proszę o przebaczenie.

Pozdrawiam

Piotrek Welc"

• 2 tygodnie później...

Nie chce mi się czytać całego tego tematu... może już to ktoś zgłaszał...

Jakiś czas temu wygląd forum nieco się zmienił, OK można się przyzwyczaić. Tylko strasznie mnie wkurzają dwie rzeczy.

1. Czy tylko ja tak mam, że okno z "Ostatnimi wpisami" nakłada się na to okno z obrazkiem? Przez co oba okna są nieczytelne...

2. Dlaczego wyszukiwarka jest schowana na końcu każdego tematu a nie ma jej gdzieś na wierzchu?? To forum to kopalnia wiedzy, rzadko pytam czy zabieram głos, ale bardzo często po prostu szukam w archiwum. Wkurza mnie, że aby skorzystać z wyszukiwarki muszę najpierw wejść w jakiś całkiem przypadkowy temat, zjechać na dół i dopiero mam opcję wyszukiwania!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

NIE:( Czy to znaczy że moja wyszukiwarka coś mi za dużo blokuje i przez to sypie mi się wygląd tej strony??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

OK!! Wyłączyłem Adblock Plus i już wszystko gra... a przez tyle czasu na to nie wpadłem;/

Niestety jest i efekt uboczny... od razu na wejściu zostałem zasypany reklamami;/

Błędem jest dopuszczanie kamieniarskich spamów w zakładce Stereo...i nie reagowanie na to...chyba, ze to nie jest błąd.

xniwax, 28 Cze 2008, 12:31

>Błędem jest dopuszczanie kamieniarskich spamów w zakładce Stereo...i nie reagowanie na to...chyba,

>ze to nie jest błąd.

no właśnie - jeden, no dwa posty ok - ale tego było grubo ponad 10! zgłaszałem do moderacji ale admin ma to w dupie

Moderatorzy tak sie postarali, że wyczyscili w 2 watkach az za duzo ale w jednym dalej zostawili spam, to się nazywa opanowanie sztuki moderacji na forum. Brawo!!

Dlaczego od wczoraj nie mogę sie wylogować mimo powtarzania kilkakrotnie próby? Muszę zamknąć stronę i dopiero powtórne wejście w AS daje mi wylogowanie

• Redaktorzy

Xinwax: gdzie?

PawełB: zauważyłem ten problem. Logowanie na stronach forum zaczęło działać wadliwie. Można się jednak wylogować korzystając z panelu logowania na głównym pasku strony Audiostereo (szary panel po prawej). Zgłosiłem to już do poprawki.

Witam

W "WYSŁANYCH" na PW nie zapisała się moja wiadomość do jednego z Forumowiczów. Teraz nie wiem , czy jej nie otrzymał , czy mnie "olał".

Artur

• Redaktorzy

Logowanie poprawione. Przy okazji, mieliśmy jakiś problem techniczny, co spowodowało wyłączenie strony wczoraj wieczorem. Przepraszam za kłopoty spowodowane niemożliwością wejścia na stronę, obecnie wszystko już działa dobrze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.