Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"Ponownie podnoszę problem "przepadania" dłuższych postów (ściślej długo pisanych). Jednocześnie uzupełniam, że podobnie dzieje się z Wysyłanymi PW: jeżeli były długo pisane - znikają. Swego czasu znikały nawet krótkie, ale to jakby zostało poprawione."

Nie wiem, co to może być, miewałem też takie kłopoty, ale zniknęły, kiedy Mozilla przestała mnie wylogowywać po kilku minutach z forum. Mogę zgłosić jeszcze raz, ze istnieje problem, ale czy możesz pzretestować ponownie, czy nadal występuje? Pisz przez kwadrans byle co :-)

"Następna sprawa to procedura zgłaszania wpisów do moderacji: Zgłoszenia nie są kwitowane/potwierdzany odbiór?. Nie wiadomo co się z tym dzieje. A sprawa jest prosta: jest dużo zgłoszeń na kogoś od różnych osób to ban, czy coś. I wypada jakos reagowac na te zgłoszenia."

Wszystkie zgłoszenia do moderacji przychodzą na odpowiednie konto, które moderatorzy regularnie przeglądają. Nie ma możliwości, zeby zgłoszenie nie doszło, o ile coś sie całkiem nie wywali. Ja tego konta nie sprawdzam, bo formalnie nie jestem moderatorem. W zw. z tym reaguję tylko na zgłoszenia skierowane do mnie osobiście, dokonane na PW lub emailem. Kiedy jeszcze zajmowałem się tym aktywnie, zgłoszeń było dużo i zwykle się dublowały, i często zdarzało się, ze nie mogłem odpowiedzieć autorom zgłoszeń, ale interwencje (jeśli uzasadnione) były podejmowane. Poproszę moderatora, żeby w miarę możliwości odpowiadał zgłaszającym naruszenia regulaminu.

No fajnie że się Redaktor odezwał wreszcie. Już miałem wykonać zalecone pisanie byle czego, ale w ostatniej chwili uprzytomniłem sobie, że przecież musiałbym to wysłać, nacisnąć klawisz Dodaj wpis. Albowiem dopiero wtedy okazuje sie czy wpis ukaże się wątku czy zniknie. Zatem gdyby akurat nie zniknął (nie wiem jak długo muszę pisać aby zniknął) poszłyby w świat jakieś bzdury i byłoby wstyd. Zatem muszę zaryzykować i długo pisać na jakiś sensowny temat. Może się przemogę i znowu zacznę ten nieszczęsny przyczynek do ustawiania antyskatingu "na oko", który wcięło mi ostanio. Dziękuję za obietnicę zajęcia się problemem, bo pisanie w jakims programie by potem wkleić to w ramkę Wpis odbiera zabawie całą spontaniczność i okropnie wk...wia.

Pozdro

profee

Czy można by wrócić do poprzedniej wersji logowania. Czyli, że po zalogowaniu nadal jesteśmy na tej samej stronie na której byliśmy przed chwilą a nie na głównej ?

• 4 tygodnie później...

Nadal tylko 20 wyników na stronę w wyszukiwarce. Brak pełnego dostępu do wszystkich stron z wynikami wyszukiwania. Brak wyszukiwania wpisów z określonego roku!!

u mnie bez zmian,

tj. gdy jestem zalogowany i wchodzę na stereo to automatycznie pojawia się temat który jest pusty i nic poza tym

po wylogowaniu wszystko działa normalnie,

HELP!

Nie mozna dodac wpisu do tego watku !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Przy szukaniu czyjejś wypowiedzi wyszukiwarka zawsze przerzuca do końca wątku, a nie do tej wypowiedzi. Druga rzecz to to, że nie znalazłem możliwości szukania wg nr wątku

Hm...

Panowie!

Historia uczy, że szkoda klawiszy naszych klawiatur! Możemy stworzyć kolejne kilkanaście stron próśb i życzeń w niniejszym wątku, ale rezultat będzie zawsze ten sam... czyli żaden!

U dołu strony widnieje napis "Uwagi proszę zgłaszać pod adres [email protected]"

Darujmy sobie kwieciste opisy naszych pobożnych życzeń i odtąd wysyłajmy je pod podany wyżej adres.

A nuż poskutkuje to bardziej???

Po wybraniu innej kategorii (na przykład za "stereo" do "diy") i jej załadowaniu się reklama allegro zasłania wybór kategorii i nie można jej wyłączyć. Po przeładowaniu strony reklama przesuwa się pod kategorie. Sprawdzałem wielkorotnie ten "schemat". Po pierwsze czy to spejalnie? a jeżlei tak to świństwo, a tak zresztą to chyba niezgodne z prawem, czyż nie?

Zglaszam blad.

k**ewska reklama z kobieta w okienku nie pozwala poruszac sie po forum. Jak wy sobie tak pozwalacie, to ja moge rowniez was powyzywac troszke :-) k**wa wypierdalca h*je z ta reklamo pizdzielcy pojebani :-)

Zamieszczanie reklam na stronie audiostereo robi się coraz bardziej wkur****ące.

Jak wybrać zakładkę mając na ekranie coś takiego?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Janusz z Torunia

• Redaktorzy

Starsza pani została już zgłoszona jako błąd. Problem w tym, że nie zawsze i nie u wszystkich się ujawnia. Ale przesłałem programistom taki zrzut z ekranu.

• Redaktorzy

Wklejam informację z sąsiedniego wątku:

"...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości przywrócenia funkcji oglądania całego wątku, próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..."

Niestety...

Może tak poprawić to gówno.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

????

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Nie musisz wklejać wszędzie, kopiuję z sąsiedzniego wątku:

Opóźnienie wynika z tego, że "...dopiero wczoraj udało się znaleźć taki widoczek jak powyżej. Jak już pisałem, u mnie nie występuje na żadnych z komputerów, programistom od konserwacji strony też nie chciał się pokazać, tzreba było sobie wyobrażać, jak to wyglada, na podstawie opisów słownych."

W domu też nie mam ale wszędzie gdzie indziej relkla (głupawa jak to reklama) zasłania wejście do poszczególnych zakładek.

Do samej reklamy nic nie mam byle technicznie miało to ręce i nogi.

O kurde? Ani razu nie widziałem tej babci :-(. W przeciwieństwie do innych stron na AS nie latają mi żadne reklamy. Mam Firefoxa 3.0.4 + Adblock Plus bez jakiś nadzwyczajnych ustawień. Może sobie wypróbujcie?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.