Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiohobby.pl

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Na audiohobby co chwilę mnie "wywala" z wylogowaniem. Tak się dzieje zarówno gdy próbuję założyć nowy temat jak i dodać jakiś post w odpowiedzi na post kogoś innego. Jakimś cudem udało mi się jedynie umieścić dwa wpisy w "problemach technicznych". Działajcie chłopaki dalej, bo korzy stać się jeszcze nie da. Logowanie się z konieczności 10 razy podczas 5 minutowego pobytu (bo wywala) - trzeba by chyba coś poprawić.

clo2, 5 Mar 2008, 18:41

>Na audiohobby co chwilę mnie "wywala" z wylogowaniem. Tak się dzieje zarówno gdy próbuję założyć

>nowy temat jak i dodać jakiś post w odpowiedzi na post kogoś innego. Jakimś cudem udało mi się

>jedynie umieścić dwa wpisy w "problemach technicznych". Działajcie chłopaki dalej, bo korzy stać się

>jeszcze nie da. Logowanie się z konieczności 10 razy podczas 5 minutowego pobytu (bo wywala) -

>trzeba by chyba coś poprawić.

postaw ptaszka przy "zapamiętaj mnie"

Piotrze a słyszałeś że w IE mają wprowadzić specjalny licznik?

Ma pokazywać ilość ludzi przeglądających... Twój komputer :)

Może czas iść za ciosem, zmiana forum, zmiana przeglądarki?

Naprawdę polecam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.