Skocz do zawartości
IGNORED

parę słów w imieniu SITE S.A.

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

A co wy tak bronicie tego starego layoutu? Serio podoba wam sie ten sraczkowaty kolor i ten tandetny baner na gorze? I ten koslawy napis 'pl.rec.audio' chyba juz od dobrych kilku lat nieaktualny.. Przyda sie facelifting tej stronie. Byle tylko cenzury nie bylo i banowania za wulgaryzmy itp. Czyli zmiany wizualne jak najbardziej tak, ale tresc niech bedzie taka jak dotychczas.

Jaki banner? Żadnego nie widzę. :)

Ty coś widzisz? :)

A jezeli chodzi o kolorystykę forum - jest podobna jak w moim ukochanym systemie spod którego teraz piszę:

Marzy się niebiesko zielony, coooooooo?

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

wojprzy, 29 Lut 2008, 10:26

>Czy będzie prowadzona moderacja ? Tak. ... nakłanianie do czynów niezgodnych z prawem - nie będą pozostawiane bez reakcji. <

O które prawo chodzi i kto bedzie oceniał zgodność lub niezgodnosc z prawem czynów do których nastapi nakłanianie???

>wolę wyrażać się jasno i precyzyjnie, tak by słowo było "proste jak dębowe krzesło". <

hłe hłe... mogę Cie poczęstować "prostym słowem"... Tu się mówi o dębowych obudowach głośnikowych! Jak chcesz gadać o krzesłach, trzeba było kupić jakieś forum dla stolarzy meblowych :)

dowoszek, 29 Lut 2008, 10:57

>Wydaje mi się, że najprostszą i najuczciwszą drogą do rozwiania wątpliwości i ew. oporu byłoby wyłożenie kawy na ławę... czyli odpowiedź na pytanie: "Na czym dokładnie chcecie Panowie kręcić tu lody?".<

to akurat napisał... Zrobia serwis "dostarczający nam informacji"... Czyt. - tego za co zapłacą reklamodawcy.

cos czuje ze za pomoca forumowej wiedzy beda chlopaki z redakcyji probowali wciskac ciemnocie kina gumowe.

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

>dudiavan

To co wkleiles wyglada ok, ale nijak sie ma do layoutu audiostereo ktory jest tandetny. Niebiesko-zielony? To jakies masonskie barwy? Czemu nie;) A zamiast gwiazdek przy tematach, takie male cyrkle..;)

z tym serwisem stanie sie mniej to, co stalo sie z tygodnikiem powszechnym po przejeciu przez iti. czy to dobrze, czy to zle, ja nie wiem. wiem, ze pekam ze smiechu, kiedy ogladam reklamy tygodnika, w ktorych zacheca sie czytelnikow do wlasciwych reakcji poprzez reklame cennikow koscielnych. ja rozumiem komercje, wiem na czym polega, wiec czulosc pana piotra welca wydaje mi sie niepotrzebna, choc zrozumiala. szkoda ze robi to mimochodem, choc to nie mnie szkoda. chle, chle.

Potrafię, potrafię, instalowałem jeszcze kiedy Internetu nie było (u mnie w domu, haha) z 12 płyt.

Qubric, myślisz że ten cały Moritz czy jak mu tam, odróżnia obudowę kolumny od stołowej giry?

Nawet od worka ziemniaków nie odróżnia!

To są Uniwersalni Fachowcy.

Ubuntu Satanic Edition

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"niepotrafisz zainstalować Debiana" brzmi dzisiaj zabawnie...

ale jak przypomnę sobie pierwsze swoje próby instalacji slackware'a 2.1 (zapamiętam tą wersję do końca życia - 14 lat temu ;) to fakycznie jestem skłonny przyznać rację fanatykom linuxą, że ewoluuje ;)

dla mnie istnieje aktualnie jedynie Debian - jego twórcy jako chyba jedyni podchodzą z "zimną krwią" do tematu (oczywiście linuxa nie używam - ale wczoraj musiałem takiego sobie postawić tylko dla tego aby przekonwertować cvs'owe repozytoria, które jakiś "geniusz" skopiował po prostu z katalogu gdzie leżały)

czy jeśli w pości enapisze słowo "k**wa" albo "pier**le" , to zostane zbanowany, dostane kare na miesiąc, usuną moje posty i jak nie wysle sms na nume 7254 ( czy cos ) to nie będ emógł korzystać?

a czy słowo "pierniczę" jest mozliwe do wpisania?

a "kurde" ?

a"kuźwa mać"?

a"cholera"? nie no pszegiołem, takie hamstwo na peqwno nie pszejdzie

:D

>Less

>W dziedzinie forów internetowych nie ma prawa nakazującego adminowi podporządkowywanie się

>decyzjom "społeczności" dlatego uważam tego typu inicjatywy za chybione i z zerowymi szansami powodzenia.

Nie ma też żadnego prawa, nakazującego społeczności podporządkowywania się decyzjom admina,

wiec uważam tego typu inicjatywy nie tylko za arcy ciekawe, ale i z olbrzymimi szansami na powodzenie,

pod warunkiem - SOLIDARNOSCI owej społeczności.

FORUM TO - MY !!!

NIC O NAS - BEZ NAS !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.