Skocz do zawartości
IGNORED

parę słów w imieniu SITE S.A.

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry :)

Z uwagą czytam Wasze posty. Zwłaszcza te, dotyczące Waszych obaw, wątpliwości co do niezależności Forum. Otóż postawmy sprawę jasno, tak by do niej nie wracać w przyszłości.

Forum było, jest i pozostanie niezależne.

Nikt nie będzie przy Waszych wpisach manipulował, cenzurował, modyfikował, edytował, nagabywał, nakłaniał… itd. I tu mam wrażenie, że już napisałem za dużo. Bo prostota i szczerość tego jednego zdania, oddaje nasze intencje. A każde dodatkowe zapewnianie, argumentowanie: może rodzić niepotrzebne wątpliwości.

Czy będzie prowadzona moderacja ? Tak. W takim samym stopniu jak dotychczas. Na Wasze życzenie i idąc za Waszymi radami: wulgaryzmy, chamstwo, ksenofobie, nakłanianie do czynów niezgodnych z prawem - nie będą pozostawiane bez reakcji. Reakcji zgodnej z Waszym oczekiwaniem i regulaminem . Forum było, jest i pozostanie niezależne.

Site S. A. jest firmą która zajmuję się budową, integracją i rozwijaniem serwisów internetowych. Tworzą ją normalni i fajni ludzie, którzy mają swoje pasje, fascynacje. Oczywiście: można się czepiać każdego słowa: co to znaczy fajni? normalni? Nie wchodźmy w to, proszę. Nasze krótkie bio znajdziecie na naszej stronie – nie chce Was tym teraz zanudzać :). Sam nie lubię marketingowego żargonu, wolę wyrażać się jasno i precyzyjnie, tak by słowo było „proste jak dębowe krzesło”.

Tak jak już wczoraj napisałem, chcemy zbudować jak najlepszy serwis internetowy o tematyce Hi Fi , Hi End i Video. Będziemy rozwijać sekcje tematyczne – zgodnie z logiką i tradycją podziału występującą na Forum ( Stereo, Lampa, Analog, Kino Domowe etc. ) Rozwijać : to znaczy dostarczać Wam informacji z w/w dziedzin, artykułów, recenzji sprzętu, testów, opisów itd. oraz narzędzi – zarówno tych poprawiających funkcjonalność serwisu – jak i okazji do samodzielnego testowania sprzętu czy uczestniczenia w zbiorowych prezentacjach vel odsłuchach. Ale, o tych planach szerzej poinformuje Was nowy redaktor naczelny, który będzie odpowiedzialny za rozwijanie części magazynowej serwisu www.audiostereo.pl . Forum było, jest i pozostanie niezależne.

Już w przyszłym tygodniu przedstawimy Wam nowy layout serwisu jak i redaktora naczelnego (osobę, którą znacie – a ja bardzo szanuję ), który będzie z Wami w stałym kontakcie, dzień po dniu reagując na Wasze sugestie i uwagi. Żałuję , że nie mogę na razie aktywnie uczestniczyć (aktywnie to znaczy: przez parę godzin dziennie, nie odrywając się od komputera:)) w tej dyskusji. Chętnie odpowiem na wszystkie merytoryczne pytania - o ile tego sobie życzycie.

Pozdrawiam i miłego dnia

Piotr Welc

www.site.pl

PS. Moja karencja trwa jeszcze 6 dni dlatego korzystam gościnnie z konta 'wojprzy'

Witam,

wierzę że model biznesowy jaki Państwo mają się sprawdzi, że faktycznie forum będzie niezależne jeśli chodzi o treści merytoryczne, że nie zostanie zepchnięte na margines nowego portalu, a raczej wortalu (bo tak jawi mi się przyszłość tego serwisu), że oprócz niezależnych głosów użytkowników forum pojawią się artykuły z redakcji o zawartości merytorycznej lepszej niż w niektórych periodykach papierowych.

pozdrawiam

Paweł

Wydaje mi się, że najprostszą i najuczciwszą drogą do rozwiania wątpliwości i ew. oporu byłoby wyłożenie kawy na ławę... czyli odpowiedź na pytanie: "Na czym dokładnie chcecie Panowie kręcić tu lody?". Oczywiste jest przecież, że "zyski być mają i basta", tymczasem próbuje się wciskać użytkownikom, że ta "inwestycja" site.pl to tylko dla ich dobra i w ich obronie ;)

jeśli mogę coś napisac .... recenzje od zawsze tworzyły się tutaj.

Co do wulgaryzmów gdzies kiedyś słyszałem tekst "jesli polakom zakazano by używania słowa "k**wa" połowa z nich w ogóle przestala by rozmawiać"... warto się przy moderacji nad tym zastanowićbo za chwile zrobimy piaskownice z tego forum gdzie każdy będzie miły dla każdego ...

wojprzy, 29 Lut 2008, 10:26

>Czy będzie prowadzona moderacja ? Tak. W takim samym stopniu jak dotychczas. Na Wasze życzenie i

>idąc za Waszymi radami: wulgaryzmy, chamstwo, ksenofobie

Co to jest KSENOFOBIA?

Czy chodzi o nowe klony atoposa, czy o poprzeczne sromy?

I dlaczego to ma być moderowane, TOTALNIAKI jedne przebrzydłe?

Ktoś tu chce jakiś NOWY LAJOŁT?

Po co?

Bo jakiś Ziutek Moritz z Shite S.A. chce skasować premię za "kreowanie nowych pomysłów"?

Czy dobrze przewiduję że NOWY LAJOŁT polegać będzie na dzyndzlastych przywiszkach obrazkowych typu awatar, stopka graficzna itd a przede wszystkim ostrzeliwaniu mojego monitora popout-okienkami z wiadomą zawartością (Shit) z szybkością karabinu maszynowego?

muls,

bedzie idylla, nie martw się - będzie ładnie, czysto i pod krawatem - "normalnie" i bez choroby kesonowej

tylko ty staniesz się tu zbędny ...

chyba że cię wyślą z "misją pokojową" na konkurencyjne fora

i dalej będziesz walczył o pokój

macius...ja czuje się zbedny.A ty jestes niepotrzebny.Twoja obecnośc nie zmieni mojej zbednosci. Do niczego nie jestes mi potrzebny.Jesli wykazesz sie taka bezsensowną aktywnoscia na NOWYM, to znaczy że to jest choroba , a nie interes.

Straszni Panowie ("SP, heeeeej SP!" - co do ilości brzuszków w drugiej literce nie będę się spierał) podzielili się na dwa obozy:

1) Zaoferował swoje usługi służbom "wolnego świata"

2) Poszli w biznesy

Oczywiście pierwsza możliwość nie wyklucza drugiej i odwrotnie.

Muls reprezentuje, jak wiemy, drugą a że każdy pijak to złodziej - to i pierwszą też!

wojprzy, podajcie nazwy tych serwisow które postawiliscie na nogi. Konkretnie.

I czy zawsze dogadywaliście sie za plecami uczestników tych serwisów z wlascicielem(nikt lukara tu tak nie traktował jak wlasciciela....byl po prostu twórcą niezależnego serwisu dla pasjonatow i to ONI tworzyli ten serwis jakbyś nie wiedział....poszukaj sobie dyskusji na temat audio z udzialem Lukara na tym serwisie to bedziesz wiedzial jaki jest jego wklad w tworzenie tresci serwisu)

No i czy S.A to Spółka Akcyjna czy może Sami Amatorzy ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.