Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze jest troche porzadku tu potrzeba a pomsyły na rozwój sa sensowne.

Trzymaj sie Alek bo kawał cięzkiego orzecha wziałes do zgryzienia...a znając chamstwo i bezczelnośc co niektórych uzytkowników ..to łatwo Ci nie bedzie.

Ja w każdym razie zyczę Ci powodzenia w każdym aspekcie.Daj Ci boze zdrowie chłopie!!

Pozdrawiam Piotrek608.

administrator, 5 Mar 2008, 13:15

>Jaja se robicie. A zakładka będzie się nazywała po prostu KOBIETA. Prosto i elegancko. :-)

ok! to sie nazywa wspolpraca!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

blomin, u siebie pojdziemy w nieco inną strone. Zamiast car audio bedzie z czasem zakładka profi audio obejmująca szeroko pojętą tematykę rejestracji, odtwarzania i urzadzeń temu służących.

Jest uwazam wiele interesujacych urzadzeń studyjnych mogacych spełnić najbardziej perwersyjne zachcianki audiofila....ze sluchanych przeze mnie monitory ADAM, APS....i pewnie mnóstwo innych

Zainteresowało mnie to po odsluchu DACa Myteka.....przecietny dres nie wiedziałby co z nim zrobić .... XLRy by go załatwiły:)

Razem stworzymy serwis którego bedą nam mogly pozazdroscic wszystki komercyjne :)

Ilość reklam bedzie ograniczona do wielkosci pozwalajacej na bezproblemowa plynnosc finansową - utrzymanie serwisu.

Sądzę (chociaż nie mogę gwarantować, bo to zależy od zainteresowania), ze Audiostereo założy z czasem zakładkę poświęconą profesjonalnemu audio. Ponieważ mamy w planach kontakty z profesjonalistami od dźwięku, zakładka forumowa byłaby logicznym krokiem. Z drugiej strony nie chciałbym rozbijać w ten sposób np. Stereo na drobne. Car audio czy audio komputerowe to wydaje mi się co innego.

A skoro mowa o zakłądkach to sensowne byłoby dodanie zakładki PA. Czegośtakiego, takiego forum w necie poprostu nie ma , i to ma sens...

A Lancasterze XLR by nikogo nie załatwił bo siezwiera ring z masą i masz mono ( o ile wiesz o czym mówie), a urządzenia studyjne nikogo jeszcze nie załatwiły bo tam prawie wszystko idzie po cyfrze ... a ADAMy czy Genelece to też nie żaden hi-end.

Mike152, 5 Mar 2008, 13:21

>>administrator

>

>mogłeś zostawić sobie stargo nicka, a tak będziesz występował w dwóch osobach,

>a miało nie być podwójnych nick-ów

ta na okładce ma tyle wspólnego z rzeczywistą kobietą, jak opisy sprzętu znajdujące się w środku z rzeczywistą jakością dźwięku :)

ale dres kupi

w tym samym czasie o tym samym.... Car audio jeszcze może ujdzie, ale Pc audio to poprostu bezsens bo gadanie o Creative cz logitechu to poprostu zanizenie poziomu. I niech nikt nie mówi że forum sięsamo obroni bo ilu chętnych znalazło sięna tjuning tych głośniczkó do komputera w zakłądce DIY ?? przecież to jest skandal, wstyd, oszustwo, tym bardziej że wielu pisało o tunningach jakiśCD technicsa itp, to mu odpowiadali "idź stąd w piz.... i ku normalny CD" a tu jakiś młotek który chce sięnauczyć lutować chce stuningować głośniki komputerowe i prosze .... dzień dobroci. Sorry ale to jest conajmniej nielogiczne, a rozszerzając forum o takązakłądke to będzie codzienność.

Co do PA to bardzo bym tego chciał, na pewno często bym tam pisywał, bo nudzi mi się już gadanie z kumplami z firmy o tym samym. A tym bardziej że pare razu jużtutaj gadali o jakiś Behringerach DCQ, real time analyser itp.

>Wyjaśniam: nie będę korzystał ze starego konta, zablokuję je. Nie będę wymazywał, żeby zaraz nie pojawił się jakiś udawacz

to może zablokuj wszystkie podwójne konta - po co dublować nicki na forum

pozdr.

Nie mam pojęcia czy się da, ale jeśli to tylko możliwe, wolałbym tego uniknąć. Tak samo, jak nie będę usuwał swoich, mimo że mój nick wypada z gry. Stanowią część historii (wciąż aktualnej) forum, a po usunięciu wpisów jednego aktywnego użytkownika, trzy razy więcej wpisów innych osób może stracić sens. Co wtedy z naszym archiwum, do którego wszyscy są tak przywiązani? Wybacz więc lancaster, usunę, ale dopiero gdy będę wiedział z całą pewnością, że muszę.

"to może zablokuj wszystkie podwójne konta - po co dublować nicki na forum"

Mam od lukara listę udowodnionych klonów i zastanowię się, co zrobić. Na pewno właściciele klonów otrzymają propozycje ograniczenia się do wybranego nicka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.