Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

"Czy może muszę zbluzgac admina, żeby odpowiedział... bo widzę, że ten schemat działa ;)"

Widzisz, jak świetnie działa? A widziałeś, ze napisałem że będę z powrotem na forum wieczorem? No to dodaj sobie ten wpis do faktu, że dostałeś odpowiedź dopiero teraz, i powinno wyjść ci 4 jak drut.

Co do meritum, nie znam się, ale Wojtek to wszystko wie.

administrator, 5 Mar 2008, 19:14

>"Czy może muszę zbluzgac admina, żeby odpowiedział... bo widzę, że ten schemat działa ;)"

>

>Widzisz, jak świetnie działa? A widziałeś, ze napisałem że będę z powrotem na forum wieczorem? No to

>dodaj sobie ten wpis do faktu, że dostałeś odpowiedź dopiero teraz, i powinno wyjść ci 4 jak drut.

>Co do meritum, nie znam się, ale Wojtek to wszystko w

jozwa, czyzby brak kontaktu z baza? "Wojtek" juz wszystko napisal... btw. darkul wspominal o tajemniczym zastepcy NAJredaktora, kto to? :D sam dareczek? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tytuł jest "przedstawia się redaktor serwisu" a dale jakieś pitolenie o zakładkach szmatkach i skratkach... To normalnie do moderacji trzeba zgłosić!

Jak się chciał redaktorzyna przedstawić to powinien napisać coś o sobie. Bo na razie wiem tylko że gieroj jest co kiedyś biegał po bośniackim polu minowym (bez zabezpieczenia), a na serwisie internetowym "hi-fi i muzyka" pokazał, że potrafi zmieścić głowę w strusim jaju...

Tymczasem o osiągnięciach "redakcyjnych" redaktora jakoś cisza...

Musze przyznac , ze Qubric ma racje co do tego, ze redaktor nie przedstawil sie zbyt jasno. Wybaczcie moja ignoracje, ale nie wiedzialem ze Alek Rachwald to ten sam czlowiek, ktory na Forum obecny byl jako jozwa maryn.

Przeczytalem kilka wypowiedzi Redaktora i uwazam, ze powinien zdystansowac sie bardziej do swego wcielenia z poprzedniego zycia. Jako jozwa maryn dorobil sie przyjaciol i wrogow. To wszystko to powinno isc w odstawke. Redaktor musi byc neutralny jesli chce zachowac profesjonalizm.

Skoro teraz juz wiem, ze Alek Rachwald to jozwa maryn to skladam mu gratulacje. W sumie wielu z nas chcialoby pracowac w czyms zwiazanym z naszym hobby. Jesli jozwie, jednemu z naszego Forum, sie to udalo, to jest to super sprawa.

Parsec, będę wcieleniem kultury i bezstronności, oczywiście w ramach moich naturalnych ograniczeń. Dzięki za miłe słowa, nota bene. Przy okazji, chciałbym podrzucić pewną informację. Otóż byłbym bardzo zadowolony, gdyby dzięki serwisowi Audiostereo udało się zrealizować niektóre zamierzenia forumowiczów, które z różnych przyczyn nie mogły dojść wcześniej do skutku. To nie tylko mój pomysł, takie sugestie wysuwał Piotr Welc (prezes SITE) podczas naszych rozmów o audiostereo. Wbrew temu, co wypisywał jeden świeżo zalogowany, jest on melomanem i audiofilem (zakładając ze wiemy, co to w ogóle jest audiofil), a obecny właściciel Audiostereo, jako firma większa niż przedsiębiorstwo Lukara, ma większe możliwości. Dlatego chcę na przykład pomóc w doprowadzeniu do końca zamiaru fadeovera wydania analogowej płyty testowej. Wielu ludzi czeka na nią. Myślę, że ten pomysł spodoba się wielu kolegom forumowym, mnie też :-), bo dawno już zamówiłem dwie sztuki.

Ależ będzie ślicznie - testowo, analogowo i majętnie. Zlikwiduje się też wątki polityczne, które podobno wadzą „licznym forumowiczom”. Ciekawe jak to się ma do faktu, że jedną z najaktywniejszych w nich osób był sam obecny administrator. Wygląda na to, że będzie więc też kuriozalnie. Słowem, moc wrażeń.

LUDZIE blagam Was!!!! pzrestancie robic ten chal! smiac mi sie z Was chce... ile macie lat????????!!!!!!!!! 13? wasze wypowiedzi sa wlasnei na tym poziomie!!

z tego co widze a raczej czytam Pan Redaktor jest fajnym czlowiekiem - dajcie mu szanse!!

czasem to forum spada do poziomu "0"

>majmaj

To głos na puszczy .....

Ale słuszny.

Tylko krótko będzie brzmieć , bo zwrotka pójdzie PA .

To są ostatnie podrygi krzykalskich mało wiedzących i zakompleksionych bubu.

>To są ostatnie podrygi krzykalskich mało wiedzących i zakompleksionych bubu.

Darkul, napisz coś o sobie. Wiesz, by nas maluczkich oświecić. Jaki też powinien być ten wzorowy forumowicz i audiofil. Wykładnię poproszę.

darkul, spoko wszystko wiadomo....tak ze moze faktycznie lepiej jak poczekasz na promocje.

Piotr, co Ty tu jeszcze robisz ?:)

Przecież wiadomo o co biega....szkoda czasu, tak juz zostanie. ci co sie dogadali i ci co szukali interesu zostaną.....będzie tez kilku ciekawych....jak zwykle....ogólnie gdybym wiedział ze tak to ma wyglądac to dałbym sobie siana z tym forum już na starcie.

ryka oczywiscie ten fakt działalnosci nadredaktora przekresla działania samego nadredaktora ,ale nawet działanie samego forum.A twoja logika przekresla wszelakie działania mające ....sens.Nie jest to prosta logika -przynajmniej dla niektórych.

lancaster, 5 Mar 2008, 21:40

>ogólnie gdybym wiedział ze tak to

>ma wyglądac to dałbym sobie siana z tym forum już na starcie.

Lan ja Cię nie wyganiam ale może to w końcu zrób;-)

>Piotr, co Ty tu jeszcze robisz ?:)

A ja sobie zostanę. Drugi raz nie dam się całkiem przepędzić. Piasek w tryby tej cudownej maszyny będę sypał, coby skrzypiała. Bo tak mi się widzi, że to do niej pasuje.

Piotr Ryka, 5 Mar 2008, 21:43

>A ja sobie zostanę. Drugi raz nie dam się całkiem przepędzić. Piasek w tryby tej cudownej maszyny

>będę sypał, coby skrzypiała. Bo tak mi się widzi, że to do niej pasuje.

Ot i pisdrackie podejście, niczym z Krakowskiego Przedmieścia;-)

Walery, pogadaj ze swoim nowym szefuniem zeby moje posty usunął i konto zamknął. Watpię zeby sie na to zdobył cienias, ale jakby co to będe nie mniej wdzięczny co zdziwiony....bo ze tobie to odpowiada to zdziwiony nie jestem.

darkul, a potem do pradu....tylko nie zapomnij dobrze tego rozegrac :)

Ot i pisdrackie podejście, niczym z Krakowskiego Przedmieścia;-)

Ale za to ty, Walery, będziesz przecież smarował. W smarowaniu komu trzeba dobry jesteś. A że gównem, co to szkodzi? I tak przecież pojedzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.