Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sugam

(Konto usunięte)

Redaktor, 5 Maj 2009, 20:48

>Co by z tego przyszło, np. gdybym napisał, że user "sugam" jest klonem zablokowanego usera

>"maciek_m", który w zeszłym roku dostał tutaj bana za trolling, po czym przeniósł się na forum o

>nazwie Audiohobby, gdzie od czasu do czasu pisuje pod mistycznym nickiem "magus". Nie zamierzam

>szczegółowo analizować takich przypadków, bo po co? Teraz piszę to tylko dlatego, zeby Maciuś

>(sugam) zdał sobie sprawę, że nie jest tu wcale prześladowany (jak wciąż sugeruje), tylko

>przeciwnie, jest chwilowo pod ochroną moderatora, który postanowił dać gościowi drugą szansę. Z

>której sugam korzysta bez skrępowania.

Kłamiesz Redaktorku :)))

Po pierwsze - guzik cię obchodzi jakie mam nicki - komentarze na ich temat wsadź sobie w buty (NB. komentarz ten pokazuje, jak traktujesz userów - pozwalasz sobie na osobiste wycieczki przy każdej okazji zachowując pozory kulturalnej rozmowy).

Dla ciebie wszystko co niewygodne, to trolling. Zostałem wywalony, za stawianie niewygodnych dla was pytań. W dodatku dyskusję na ten temat usilnie próbowałeś ukryć i przenosiłeś na PW. Nie robiłem żadnych "nalotów", ani innych zakazanych rzeczy (ni z gruchy ni z pietruchy stwierdziłeś, że prowadzę "czarny PR"). Po prostu po cichu się mnie pozbyłeś. Jak wielu innych userów, którzy do momentu przejęcia tego forum przez SITE i twojego awansu na moderatora nie miały negatywnej opinii (nie wliczając "przeciwników politycznych").

Co do mojej działalności na forum jako Sugam. Byłem tu wielokrotnie i przez długi czas obrażany. Ze 2-3 razy poprosiłem cię o interwencję, samemu puszczając to mimo uszu. W pewnym momencie miarka się przebrała i uznałem, że chamstwo jest normą na AS. Kiedy pozwoliłem sobie odpłacić kolegom pięknym za nadobne (na podobnym poziomie rzecz jasna) momentalnie wkroczyłeś do akcji w ich obronie wysyłając mi wiadomości na PW i publicznie nawołując do kulturalnego zachowania. Jednocześnie pozwoliłeś sobie na chwyt poniżej pasa i zacząłeś naśmiewać się, że się żalę na zachowania kolegów (zrobiłem to może 2-3 razy wobec przynajmniej kilkudziesięciu obelg skierowanych w moją stronę). Czyli pozwalałeś na chamstwo pod moim adresem, a jednocześnie pouczałeś mnie, kiedy przyjąłem zasady w praktyce stosowane na tym forum przez osoby, które mają inne zdanie niż ja (a przypadkowo zbieżne z twoim).

Tak więc >ALUŚ< (zdrobnienie przejęte od ciebie, które ty znowu przejąłeś od tych, których wspierasz w chamskim zachowaniu wobec mnie - w celu "kulturalnego" ośmieszenia, co jest tu normalną techniką) zachowaj minimum przyzwoitości jako moderator, a nie będziesz musiał wymyślać jakichś kawałków o ochronie.

A swoją drogą przed kim mnie ochraniasz, skoro to ja jestem tym "złym"? I po co w ogóle specjalna ochrona? Albo chamstwo jest zabronione i wtedy nie musisz mnie ochraniać, tylko prowadź normalną działalność moderatorską (ostrzeżenia, bany, etc.), albo nie jest zabronione i wtedy również nie musisz mnie ochraniać (ale jednocześnie nie oczekuj, że będę jedyny, który "nadstawia drugi policzek")

P.S. Deklarowałem to już i powtarzam - jak tylko skończą się chamskie personalne wycieczki (eufemizm) skierowane w moją stronę, automatycznie ja również wrócę do kulturalnej dyskusji, jak to było na początku (co jest do sprawdzenia). Bo we wszelkie pyskówki z niecenzuralnymi tekstami, czy sugestiami jestem zawsze wciągany - to nie ja je zaczynam (co znowu jest do sprawdzenia).

macius wiesz że cie lubie ;-)

no nie :-)

co ty chcesz przekonać redaktora żeby sie dał przekonać że jest świnią i jeszcze że to eufemizm?

nie wierzysz w to chyba maciuś?

macius jestes pewien ze uciebie polnoc jest na wschodzie???Cós jakby pszenica zaczeła wzrastac w grudniu.Cós sie na tym twoim swiecie ...popierdzieliło.A moze tylko kalendarz z tamtego roku....masz.Mozesz wystapic do IPN o status pokrzywdzonego.A jak ci nie dadza to bedziesz miał argiument...na tuska.sam widzisz ze ja tez juz bez składu i ładu.Ale jak sie ciebie czyta.....to sie ma chęc wrócic do ..mamy.

Gość sugam

(Konto usunięte)

jakby ktoś miał wątpliwości, to powyżej muls dał przykład jak to wygląda

i tak było od samego początku, a Redaktor miał to głęboko

po czym opowiada głodne kawałki o jakiejś ochronie :))))

P.S. Redaktor - albo trzymaj pieski na smyczy, albo nie żal się całemu światu, jakie to ty masz zmartwienie

• Redaktorzy

Tia... I to niby że administracja się żali na coś... Oczywiście, osobiste wypady pod adresem konkretnego moderatora (mnie w tym przypadku) podlegają mojej własnej ocenie, i mam prawo puszczać je mimo uszu, nie strasz mnie więc, młody kolego, regulaminem. Natomiast kiedy twój poziom frustracji znów stanie się kłopotliwy dla innych, oczywiście dostaniesz ponownie blokadę. Nie musimy tutaj dopieszczać gości, którzy traktują pobyt na AS terapeutycznie. Jak dla mnie na razie EOT. Póki co ciesz się pobłażliwością administracji, tylko nie nadużywaj jej łaskawie, plując kaszką na wszystkich, bo wtedy będzie ponowny koniec kariery na AS.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Redaktor, 7 Maj 2009, 11:03

>Tia... I to niby że administracja się żali na coś... Oczywiście, osobiste wypady pod adresem

>konkretnego moderatora (mnie w tym przypadku) podlegają mojej własnej ocenie, i mam prawo puszczać

>je mimo uszu, nie strasz mnie więc, młody kolego, regulaminem.

Jakie straszenie? Jakim regulaminem? O co ci chodzi? Tak konkretnie. Podaj wreszcie jakiś konkret, a nie fakty medialne. Stary kolego.

>Natomiast kiedy twój poziom

>frustracji znów stanie się kłopotliwy dla innych, oczywiście dostaniesz ponownie blokadę. Nie musimy

>tutaj dopieszczać gości, którzy traktują pobyt na AS terapeutycznie. Jak dla mnie na razie EOT. Póki

>co ciesz się pobłażliwością administracji, tylko nie nadużywaj jej łaskawie, plując kaszką na

>wszystkich, bo wtedy będzie ponowny koniec kariery na AS.

Poziom frustracji? Przecież ja się świetnie bawię, patrząc jak się miotasz. Jak sam sobie wystawiasz świadectwo i nawet tego nie dostrzegasz. Bo zaślepia cię twojafrustracja, której poziom powoli dobija do sufitu.

I nie strasz mnie banem tłumacząc się "kłopotliwością" (swoją drogą fajne usprawiedliwienie). Świetnie wiem, że możesz mnie zbanować nawet za "Alusia". Albo i bez tego... :)))

• Redaktorzy

Ło matko, jak toto się rzuca, jakbym jakąś krzywdę robił. A ja tylko gościa nie chcę zablokować, i to cała przykrość, jaką mu robię... No nic, idę do roboty, koniec rozrywek na razie. Szalom.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Zapiszę sobie do kalendarzyka: "Redaktor nie chce mnie blokować" (przy okazji poproszę o autograf).

Nie robisz mi żadnej przykrości, "gościu". Zwyczajnie się ośmieszasz. Publicznie. Nie mój problem.

Gość sugam

(Konto usunięte)

cipciuś,

ciepło, ciepło... zapchało się, bo twój szyfrant z WSI wyszedł z domu w Śmigus Dyngus i nie wrócił (zalany?). Nie ma kto tłumaczyć twoich wypocin na ludzki język.

moja propozycja, może by pisać dlaczego dany wpis/wątek został usunięty, wystarczy krótka informacja, np. "mam okres", "mój kolega mniej zarobi", albo "nie mam kontrargumentu". To naprawdę wystarczy, ważne, by było wiadomo dlaczego. Da się? (retorycznie pytam)

Drogi redaktorze jozwa :O)czy poniższe zdania zostały przez ciebie stworzone?Czy to prowokacja?Ostrzeżenie?:O)Kopię oczywiście zostawiam do swojej wiadomości gdyby cenzorzy z mysiej działali w słusznej sprawie :O)Wklejam w tym wątku nowego nie zakładam :O)

do p. Marka Kostrzynskiego. Informuje oficjalnie,

ze zadam natychmiastowego usuniecia osobistych atakow i obelg pod moim

adresem, opublikowanych na stronie Audiohobby, ktorej jest pan

administratorem i wlascicielem. Informuje rowniez, ze to ostatni moj mail

w tej sprawie.

A.Rachwald

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

To jak sprzedajecie to ...forum bo cos ostatnio wszystko tak dryfuje jak "okret widmo":)

....a tyle mialo sie wydarzyc..."miales chamie zloty rog"...

Strugam rzuca się we wściekłych paroksyzmach bo widzi, że jego niezwykła odwaga w demaskowaniu i zwalczaniu "układu" trafia na mur obojętności, żeby nie powiedzieć olewki.

Teraz walczy o bana bo bez niego czuje się jak Kaczyński bez bohaterskiego epizodu internowania.

I tak jak Kaczyński ma żal do komunistów, tak strugam jest wściekły na redaktora że ten nie docenia jego bohaterskiej walki pod kołderką u mamusi :-).

Jestem Europejczykiem.

Jeśli to możliwe, prosiłbym o usunięcie mojego wpisu w wątku "Zamówienie u Petera" z działu DIY. Omyłkowo umieściłem tam tekst, który był przeznaczony do PW, zaś powiadomienie przez "Zgłoś do moderacji" nie przyniosło rezultatu.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Szanowna Redakcjo, zwracam się z uprzejmą prośbą o konsekwencje, tj. wyp....enie na zbity ryj trójwymiarowego trolla.

Jakoś szybko przeszedł reinkarnację do postaci jakiegos tam kaktusa.

http://www.audiostereo.pl/Letigimacja_audiofila_54455.html

Proszę zwrócić uwagę na formę "dyskusji" i listę (o powodach przez grzeczność nie wspomnę) zbanowanych w tamtym temacie i porównać z listą zbanowanych przez trójwymiarowego pajaca w swoich tematach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.