Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor

Reklamy google - jako element stały?.

Czy ten "syfilis" czy też inne paskudztwo będzie szpecić forum?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Niewazne co kto ma ale szacunek dla forumowiczów jest mało istotny jak widzę. Na marginesach niech sobie reklamiarze od badziewia siedzą ale dlaczego tu tak po CHAMSKU.

Te reklamy google to już przegięcie granic, nawet dla kogoś tak wyrozumiałego jak ja, zaraz z tym portalem stanie się to co Naszą Klasą. Bez przesady z tymi reklamami, te wyskakujące jeszcze przeżyję, ale ta reklama google, to już profanacja czystego i w miarę przejrzystego forum. :/

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH "OBSŁUGANTÓW" NINIEJSZEGO FORUM MÓGŁBY OD CZASU DO CZASU ODPOWIADAĆ NA ZADANIE TUTAJ PYTANIA I PROPOZYCJE.

Dążenie do poprawy kultury osobistej na forum powinno dotyczyć również zarządzających.

Nieprwdaż? Chyba, że się mylę.

widzę że temat o google toczy się tutaj, ja akurat bluzgałem dzie indziej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale mniejsza o to, brak słów...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH "OBSŁUGANTÓW" NINIEJSZEGO FORUM MÓGŁBY OD CZASU DO CZASU ODPOWIADAĆ NA ZADANIE TUTAJ PYTANIA I PROPOZYCJE.

Dążenie do poprawy kultury osobistej na forum powinno dotyczyć również zarządzających.

Nieprawdaż? Chyba, że się mylę.

jaki problem?

zawiązać komitet ocalenia forum, zrobić zrzute, odkupić od SITE, wprowadzic składki i za nie zatrudnic admina który będzie dbał o forum

wiem, wiem...

to co...?

• Redaktorzy

"CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH "OBSŁUGANTÓW" NINIEJSZEGO FORUM MÓGŁBY OD CZASU DO CZASU ODPOWIADAĆ NA ZADANIE TUTAJ PYTANIA I PROPOZYCJE.

Nieprawdaż? Chyba, że się mylę."

A czy ja uzyskam odpowiedź na moją odpowiedź na jeden z klonów tego wpisu, zamieszczony w innym wątku? Jeśli się pyta, to wypada chyba co jakiś czas zajrzeć, czy ktoś aby nie potraktowął tego poważnie i nie odpowiedział.

Nadal występuje problem z zakładaniem tematów.

Właśnie próbowałem pierwszy raz od kilku dni i dalej lipa.

Spróbuję za chwilę jeszcze raz.

Jeszcze nie minęło 900 sekund od utworzenia przez Ciebie ostatniego tematu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.