Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

"Tylko czemu jak wchodzę w 'o mnie' to napisane że 124 wpisy na forum, a tu że 95???"

124 - z "Bocznicą"

95 - bez "Bocznicy"

...lub odwrotnie, nie pamietam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dlaczego szanowny cenzor, znaczy się redaktor - wycina moje wątki ?

Przed kilkoma minutami - założyłem wątek o tytule"Koniec marzeń Tuska?", i już go nie ma.

Napisałem tam tylko że na skutek afery Gleba Chlebowskiego - prawdopodobnie Tusk może się pożegnać z stanowiskiem Prezydenta, na które to stanowisko ma parcie jak Messi na bramkę Realu...

Dodałem tam też że PO to partia której ustawa - o hazardzie- jest korzystne dla mafii... To fakt a nie kłamstwo.

Nie tylko Twoje wątki, wycinane sa wątki z treścią pod prad obecnej poprawnosci politycznej i nie tylko, a tak miało być pięknie, a tu prosze bez wyroku chlastu, chlastu i nie trzeba rączek jedenastu.

Zabrać nożyce ślepemu co wątki tnie bez opamiętania, z zaciekłoscią godną Gławlitu.

xniwax, 2 Paź 2009, 21:36

>Nie tylko Twoje wątki, wycinane sa wątki z treścią pod prad obecnej poprawnosci politycznej i nie

>tylko, a tak miało być pięknie, a tu prosze bez wyroku chlastu, chlastu i nie trzeba rączek

>jedenastu.

No ale wykazywać aż TAKĄ wiernopoddańczość... Normalnie większa swoboda w tym temacie - PO , jest chyba na forum młodzieżówki Thuska...

To co redaktor wyczynia... Mysia wiecznie żywa... Nie mieści się niektórym że można nie kochać i nie wielbić Najlepszej Partii W Polsce i okolicznych galaktykach...

Kiedyś polski zespół o niepolskiej nazwie Mr. Zoob śpiewał całkiem po polsku tekst "tramwaj przejechał mi przez śniadanie (...)"

A mi, qśwa, od jakiegoś czasu przez obiad i kolację przejeżdża niemiecki wyrób czeskich rąk zwany Skodą Yeti!!!

Panowie - idźcie na całość w poprawianiu layoutu (patrz kolejny poczytny "felieton" w dziale Artykuły) - niech jeszcze większy Yeti wjeżdża mi w ekran. Niech będzie Yeti naturalnych rozmiarów. A co tam...

PS. choć nie ukrywam, że wolałbym nietoperza...

Do Redaktora i Moderatorów.

pomysł na wrzucenie wszystkich tematów politycznych do jedenego wątka uważam za chybiony!

Apeluję o przywrócenie poprzedniego systemu.

Chociaż raz z szanownym Wojciechem sie zgodzę w całej rozciągłosci.

UWAGA! Trzeba coś zrobić z ogłoszeniami. Niektórzy - nie trzeba pisać konkretnie kto, każdy wie - zaśmiecają ogłoszenia swoimi niekończącymi się nigdy ofertami w tempie 4 ogłoszenia co 2-3 dni, a nawet i częściej. To jest męczące i wielu forumowiczów wyrażało na ten temat swoją niepochlebną opinię.

Czy można wprowadzić jakiś limit na ilość ogłoszeń przypadających na jednego użytkownika forum na dany okres czasu??? Np. 3 ogł./tydzień czy 10/miesiąc???

Czy jest to możliwe? Myślę że dużo by pomogło i wielu forumowiczów podpisałoby się pod takim 'wnioskiem'.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe dlaczego śmierdzący tchórz bruner blokuje mnie w wątku "Trochę inna kultura"?

Chyba rozumie, że jego mikry rozumek nie ma szans w bezpośrednim starciu :-).

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe dlaczego następny śmierdzący tchórz piramidon blokuje mnie w wątku "POLSKIE PRAWO"?

Następny PiSSowiec który czuje, że jego mikry rozumek nie ma szans w bezpośrednim starciu :-)?

No bo przecież nie z powodu moich wpisów (a właściwie jednego) w tym wątku.

Jestem Europejczykiem.

Witam mam dwie sprawy:

1. ponownie sprawa ogłoszeń i jakiś ograniczeń na użytkownika!!! User 'asonik' zamieszcza 4 ogłoszenia co 2-3 dni albo i częściej, co wkurza wieeelu forumowiczów i niejednokrotnie o tym mówią (piszą)

2. czy moderacja nie mogłaby zrobić porządku w dziale 'opinie'? Tzn. wywalić wszelkie nazwy co do których nie ma to msprzętów opinii - zrobi się przejrzyściej, klarowniej - normalnie. No i można te same modele umieścić w jednym folderze, ludzie często wpisują te same modele pod innymi nazwami np. cd5003 i cd-50003 czy 50003cd. To bez sensu.

Czy da się co z tym zrobić?? (Tzn. dać się da- to oczywiste, ale czy komuś SIĘ CHCE????)

Pozdrawiam

PiSSowski oficer polityczny piramidon najpierw zachęca do wpisów a potem tchórzliwie blokuje.

Znalazł sie miłośnik stosunków przerywanych ;-))).

Jestem Europejczykiem.

spirydion, 22 Paź 2009, 19:53

>jestes wyjatkowa kanalia

Wszyscy wiedzą że prawda wyjątkowo denerwuje PiSSmanów. Już prezes mówił: "Nikt nam nie wmówi, że białe jest białe..."

Jestem Europejczykiem.

PiSSowski oficer polityczny piramidon zablokował mnie w kolejnym wątku. Czy to forum dla pięknych Pań i facetów z jajami czy dla mędoweszek i tchórzy?

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Następny PiSsowski oficer polityczny anastazy zablokował mi możliwość pisania w wątku w którym jeszcze NIC NIE NAPISAŁEM!!!

Ten tchórz narzeka na cenzurę a sam z lubością ją stosuje. Typowe PiSsowskie zakłamanie.

A swoją drogą do dupy z takim forum. A może sam mam zakładać watki o podobnym tytule żeby coś napisać?

Jestem Europejczykiem.

Ten cały cwaniak "asonik" wpadł na lepszy pomysł!!!

Teraz umieszcza 4 ogłoszenia 2-3 razy ale DZIENNIE!!!, żeby być cały czas na pierwszej stronie

i to na początku listy. Co za tupet.

K...a co sie dzieje z Panem Moderatorem.

Niedługo jak ktoś będzie chciał zamieścić ogłoszenie, to będzie widoczny najwcześniej na

2 stronie, bo cwaniaczki będą sie bawić... To nie jest ani śmieszne, ani poważne.

Wprowadź drogi Moderatorze 1 ogłoszenie na 3 dni dla jednego użytkownika

i szanse będą dla wszystkich "mniej więcej" równe.

A jak ktoś chce inaczej, to może niech płaci za ogłoszenia w dziale płatnym itd.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.