Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

chłopaki-reversiaki-jakby nie były takie nieloty,założyły by sobie wąteczek-Nowe Archiwum X(bis),profilaktycznie 75% userów ma ban,na start- nie musiałyby się uzewnętrzniać w takim miejscu.Żeby nie było cudownych rozmnożeń-fotka systemu jako wpisowe-dopiero byłaby jazda(hi-fi bez trzymanki)! A tak to chyba ja wam założę:kółko dyskusyjne:Mainstream vs niedosłyszący. po wpisowej fotce systemu -proteza słuchu -gratis!

Mam to w dupie... ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O tak, wakacje, widoki, luz, piękne kobiety....generalnie dystans do spraw audio wywołany urlopem kontrastuje pewne absurdy w sposób szczególny. Mnie na przykład śmieszy widok ludzi w biurze po urlopie. Gdy wracam nasycony ładnymi widokami, przeżyciami i widzę ludzi latających z jakimiś dokumentami, wymyślających sobie jakieś problemy... to śmiać mi się chce. Cywilizacja..... 4 ściany, klima, pod krawatem, w korku i tłoku, z komórką przy uchu, zmęczony, z problemami na forum. Szkoda życia na duperele!! Podobne refleksje mam jak wracam z koncertów live i widzę dyskusję o podstawkach, czy innych bzdetach to mam wrażenie, że ludzie skupiają się na palcu wskazującym księżyć, miast na nim samym. Przerażające jakie bzdury nas czasami absorbują i irytują.....

Ukryta Zawartość

Ale po co?

Wystarczy przecież, że każdy wpisze sobie: "mój system obecnie jest w przebudowie".

(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

wiesz kolego co nas różni?-ja nie muszę opowiadać bajek-kilka osób było u mnie w domu i ja byłem tu i tam.A ten wpis jest właśnie dla takich nielotów jak ty.

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

wiesz kolego co nas różni?-ja nie muszę opowiadać bajek-kilka osób było u mnie w domu i ja byłem tu i tam.A ten wpis jest właśnie dla takich nielotów jak ty.

Wiesz, Kiwi?

1. Ty za to starałeś się fruwać aż nadto, ale chyba Twój awatar odzwierciedla tego skutek.

2. A ktoś opowiada tutaj bajki? Poza Tobą chyba nikt...

Dla przykładu ja mam wypisany "system" w "O mnie" - w przeciwieństwie do bajkopisarzy Twojego pokroju: "system obecnie jest w przebudowie".

3. Najważniejsze! Zanim zaczniesz domagać się czegoś od innych, to wpierw sam zastosuj i wciel w życie te wymagania!

W innym przypadku opowieści w stylu "byłem tu i tam, inni byli u mnie, żona z kuchni słyszała, kochanka z przedpokoju od razu zwróciła uwagę, że...", wydaj w najbliżej edycji "Opowieści z mchu i paproci".

nie nadwyrężaj się już sfrustrowany kolego.w odróżnieniu od waszego klubu fantasty i emeryta,tam gdzie ja piszę,wpisowe to fotka systemu. PS. Mój awatar jest równie dobry jak twój! jeszcze się pochwal jakich informacji szukałeś w moim profilu-ty i twoi koledzy-zostawiacie ślady,niestety.

Gość

(Konto usunięte)

nie nadwyrężaj się już sfrustrowany kolego.w odróżnieniu od waszego klubu fantasty i emeryta,tam gdzie ja piszę,wpisowe to fotka systemu.

Wyszukana poprzez Google?...

jeszcze się pochwal jakich informacji szukałeś w moim profilu-ty i twoi koledzy-zostawiacie ślady,niestety.

1. Przecież podałem link, więc do czego mam się niby przyznawać?

Zastanawiasz się czasem, jakie nonsensy wypisujesz?

2. Ja nie zostawiam śladów bytności na Twoim profilu, więc chyba masz omamy i normalnie kłamiesz - nic nowego.

z omamy i normalnie kłamiesz - nic nowego.

kolego umiesz czytać? pytałem jakich informacji szukasz w moim profilu? Pochlebia mi,że moj profil dzisiaj odwiedzili:Rydz,SławekR i kilku innych.

chłopaki-reversiaki-jakby nie były takie nieloty,założyły by sobie wąteczek-Nowe Archiwum X(bis),profilaktycznie 75% userów ma ban,na start- nie musiałyby się uzewnętrzniać w takim miejscu.Żeby nie było cudownych rozmnożeń-fotka systemu jako wpisowe-dopiero byłaby jazda(hi-fi bez trzymanki)! A tak to chyba ja wam założę:kółko dyskusyjne:Mainstream vs niedosłyszący. po wpisowej fotce systemu -proteza słuchu -gratis!

O wielcy koledzy INKWIZYTORZY nie torturujcie mnie już więcej. Przestańcie przypiekać mnie ogniem i łamać palce obcęgami. Przecież przyznałem wyżej, że KABLE WPŁYWAJĄ NA BRZMIRNIE (naaaapewno !!!). Dodatkowo przyznałem że w Smoleńsku naaaaapewno był zamach. Mogę dodatkowo przyznać że:

- ziemia jest płaska i opiera się na słoniach (czy żółwiach) stanowi centrum wszechświata i wszystko się wokół niej kręci.

- Kopernik była kobietą

- jabłko nie spadło Newtonowi na głowę tylko na niej wyrosło i w niewyjaśniony dla nauki sposób uniosło się do góry zawisając na gałęzi

- nauka jeszcze wielu rzeczy nie wie, szczególnie o zjawiskach zachodzących w kablach (ale oczywiście nie tylko)

- wszystkie testy prowadzone przez WIELKĄ I SZANOWNĄ INKWIZYCJE są nacechowane głęboką wiedzą i mądrością techniczną

- jestem "głuchy" i "ślepy" a wszystkie "badania", które w przeszłości prowadziłem były błędne bo prowadzone na śmieciowym sprzęcie i w sposób urągający "wytycznym" INKWIZYCJI jedynej słusznej wyroczni, wytyczającej jedynie słuszną drogę (popartą badaniami na najwyższym poziomie technicznym) w rozwoju audiofila.

Naprawdę przepraszam, że błądziłem i składam na ręce WIELKIEJ I SZANOWNEJ INKWIZYCJI samokrytykę. Postanawiam też nałożyć na siebie karę za te wszystkie grzechy. Dziś jest piątek więc będę słuchał na tym moim śmieciowym z niemieckiej wystawki sprzęcie za 1500 zł popijając frustrację dobrą berbeluchą.

Niech ŚMOC będzie z nami.

Czy mogę liczyć na to, że nie zostanę spalony na stosie i SZANOWNA INKWIZYCJA daruje mi błędy młodości ;-) wynikające z braku doświadczenia, osłuchania i technicznej ułomności.

;-) ;-) ;-)

Pozdrawiam wszystkich INKWIZYTORÓW :-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

wielcy koledzy INKWIZYTORZY nie torturujcie mnie już więcej.

W ramach pokuty prosze kupic piegi Harmoniksa i minimum 2 sieciowki po 5 tysiecy. Lukrowana recenzja, achy, ochy i zachwyty maja zostac opisane w 600 slowach na glownej!! Bez listwy nawet sie tu nie pokazuj.

W razie odmowy, dwa ciezkie smietnikowe pioneery/technicsy do obu nog i czeka Cie Wisla..... lub do wyboru przypalanie lampami KT-88.

Też chcę się ubzdryngolić!

No to jest już nas dwóch :-)

Pozdrawiam

W ramach pokuty prosze kupic piegi Harmoniksa i minimum 2 sieciowki po 5 tysiecy. Lukrowana recenzja, achy, ochy i zachwyty maja zostac opisane w 600 slowach na glownej!! Bez listwy nawet sie tu nie pokazuj.

W razie odmowy, dwa ciezkie smietnikowe pioneery/technicsy do obu nog i czeka Cie Wisla..... lub do wyboru przypalanie lampami KT-88.

Nie kupię (nie stać mnie - tak orzekła INKWIZYCJA), czekam aż się pojawią na niemieckiej wystawce.

P.S. Dadzą mi chyba trochę czasu na pokutę, zanim zaczną mnie znowu przypiekać? ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Dzień dobry!

O! tu chleją i bełgoczą :))

Też chcę się ubzdryngolić!

Do widzenia!

Ja już mam za soba 4 jamesy Bondy (wstrząśnięte nie zmieszane).

Pozdrawiam

P.S. Muzyczka leci zacna (chyba), najpierw koleżanka małżonka namówiła mnie nz koncert Bee Gees z Las Vegas (video - fajne wspomnienia) a teraz słucham Gary Burtona "Times like this" (CD). Jest bosko !!!

I nie ma "Inkwizycji" :-)

Gość partick

(Konto usunięte)

KUJAWSKO - POMORSKIE ODSŁUCHY .

Zostałeś zbanowany w tym temacie. Nie możesz w nim dodawać odpowiedzi.

no ja już nie wiem za co zostałem zablokowany przez paltona - brakuje mi informacji od moderatora przy usunięciu wpisu i tym bardziej przy zablokowaniu.

kiedyś był Kosz, gdzie to można było sprawdzić, ale teraz to jakaś czarna dziura jest niestety.

http://www.audiostereo.pl/kujawsko-pomorskie-odsluchy_76967.html/page__st__1000?do=findComment&comment=2903315 - a że to palton, to wnioskuje tylko z tego wpisu.

--------------------------------------------------------------------

widzę tu niestety konflikt interesów, ponieważ po ostatnim odsłuchu systemu Reimyo, to właśnie palton został - jako recenzent - zjechany (i zapewne słusznie) za jakość pomieszczenia odsłuchowego.

ja nie byłem, nie słyszałem i nie wypowiadałem się na ten temat - jedyne co, to napisałem o płycie YES (czy nawet wręcz o muzyce rockowej lat siedemdziesiątych).

pytaniem moim jest: O co tu kurcze chodzi???

ponieważ mam takie jakieś niejasne podejrzenie, że kilka osób próbuje w sztuczny sposób zaniżać jakość AS - po to by wykupić ten portal za grosze.

PS. pamiętajcie aby odnowić domenę: renewal date: 2014.02.20 14:05:59

Gość partick

(Konto usunięte)

Powszechnie wiadomo, że jak nie wiadomo, o co chodzi, to wiadomo, że chodzi albo o kasę, albo o naklejki na CD.

raport Site za drugi kwartał będzie 14-go.

ale to nie o to chodzi, ponieważ ważniejsze jest dziesięć lat wpisów na AS - bo jacyś idioci wymyślili sobie, że forum będzie lepsze...

a tu zonk, fora są prywatne - i mogą zawsze zniknąć - w przeciwieństwie do Usenetu.

Czy ktoś z Szanownej Administracji zarządzającej niniejszym portalem jest w stanie zapanować nad moderatorem o nicku Palton?

Facet pisze o jakimś nawracaniu, kasuje wpisy tylko dlatego, że ktoś (konkretnie ja we własnej osobie) napisał, że naklejki na płyty CD firmy Harmonix nie działają, a sprawdził to przy pomocy analizatora widma. Dodatkowo wprowadza zakaz pisania w wątku pt. "Kujawsko-pomorskie odsłuchy". Nikogo nie obraziłem, najwyżej mogłem narazić się dystrybutorowi tych cudeniek, ale cóż obraźliwego i niemerytorycznego jest w stwierdzeniu, że coś nie działa i podaniu przyczyn takiego poglądu? Który punkt regulaminu forum został naruszony?

Takie postępowanie przypomina niechlubne lata cenzury, lata, w których obowiazywał jedynie słuszny pogląd, a wszelkie odstępstwa były tłumione i karane.

Prosze o poważne potraktowanie sprawy, bo powolutku forum staje sie towarzystwem wzajemnej adoracji, w którym mile widziane jest jedynie posłuszne potakiwanie.

Gość

(Konto usunięte)

Czy ktoś z Szanownej Administracji zarządzającej niniejszym portalem jest w stanie zapanować nad moderatorem o nicku Palton?

Niestety, chyba nikt nie jest w stanie...

Prosze o poważne potraktowanie sprawy, bo powolutku forum staje sie towarzystwem wzajemnej adoracji, w którym mile widziane jest jedynie posłuszne potakiwanie.

Już jakiś czas temu się stało...

Niestety, chyba nikt nie jest w stanie...

To kto u rządzi - właściciele portalu czy Palton?

A moze Palton jest jednym z włascicieli?

To wiele by wyjaśniało, bo jeśli nie jest, to nic z tegonie rozumiem.

Gość partick

(Konto usunięte)

To kto u rządzi - właściciele portalu czy Palton?

A moze Palton jest jednym z włascicieli?

o ile mi wiadomo, to ani palton, ani cir nie są udziałowcami Site S.A - a że uczestniczą w próbie tzw. wrogiego przejęcia, to już jest chyba jasne dla wszystkich.

Gość rochu

(Konto usunięte)

o ile mi wiadomo, to ani palton, ani cir nie są udziałowcami Site S.A - a że uczestniczą w próbie tzw. wrogiego przejęcia, to już jest chyba jasne dla wszystkich.

Nie, nie jest jasne dla wszystkich.

Możesz zapodać jakąś garść szczegółów na ten temat?

Ludzie tutaj kochają plotki.

Facet pisze o jakimś nawracaniu, kasuje wpisy tylko dlatego, że ktoś (konkretnie ja we własnej osobie) napisał, że naklejki na płyty CD firmy Harmonix nie działają, a sprawdził to przy pomocy analizatora widma. Dodatkowo wprowadza zakaz pisania w wątku pt. "Kujawsko-pomorskie odsłuchy". Nikogo nie obraziłem, najwyżej mogłem narazić się dystrybutorowi tych cudeniek, ale cóż obraźliwego i niemerytorycznego jest w stwierdzeniu, że coś nie działa i podaniu przyczyn takiego poglądu? Który punkt regulaminu forum został naruszony?

Takie postępowanie przypomina niechlubne lata cenzury, lata, w których obowiazywał jedynie słuszny pogląd, a wszelkie odstępstwa były tłumione i karane.

Witaj w Paltoniksie a raczej Matrixie!

Paltonowi nikt nie wyjaśnił, że kasując posty nie kasuje się ludzi, tylko wystawia się laurkę swojej bezradności. WSZYSTKO CZEGO NIE ROZUMIE GO PRZERAŻA!

Mój wątek o site nadal nie jest widoczny bo bidulek nie zna się na ekonomii i nie wie co z tym fantem zrobić. Nie pojmuje nawet co to jest bocznica i jak szeroki zakres tematów można tu podejmować. Wszystko jednak do czasu, tak długo dzban wodę nosi...

Tu nie chodzi o rozumienie, tu chodzi o biznes. :-)

Owieczki muszą być zaganiane do zagrody, w której łatwo będzie je strzyc.

Gość partick

(Konto usunięte)

Nie, nie jest jasne dla wszystkich.

Możesz zapodać jakąś garść szczegółów na ten temat?

Ludzie tutaj kochają plotki.

och, wiesz, takie tam babskie gadanie... jak to w maglu ;-P

Strach pisać cokolwiek....ale, gdy forum cię nudzi a Palton dobija, to kup flaszkę w sklepie i zalej się ryja......co niniejszym dziś uczynię!

Strach pisać cokolwiek....ale, gdy forum cię nudzi a Palton dobija, to kup flaszkę w sklepie i zalej się ryja......co niniejszym dziś uczynię!

I tak oto moderacja doprowadza do wzrostu spożycia alkoholu zamiast wzrostu "spożycia" (słuchania) muzyki. ;-)

Dopiero teraz zauważyłeś, że działania moderacji często przypominają "niechlubne lata" :-).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.