Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurza mnie to, ze jak zaglądam do użytkownika, czy jest obecny na forum, a tam wyświetla się takowa informacja POZA FORUM Informacja prywatna po jakiego grzyba to jest w ustawieniach? Jestem, albo nie jestem obecny na forum, mam jaja albo jestem....:)

Tomaszu, nie przesadzasz trochę? Przecież to tylko forum, internet...

Jak chcesz do kogoś napisać na PW, to po prostu napisz - odpisze Ci, kiedy znajdzie czas i natchnienie - po co mieszasz do tego jego "widoczność"?

Tak trudno zrozumieć, że ludzi chronią swoją prywatność, a w jej zakresie leży również to, kiedy są akurat przy komputerze, a kiedy nie - co to kogo obchodzi?

Poza tym byłbyś np. w moim przypadku zawiedziony, bo jest zalogowany na zasadzie "Zapamiętaj", czyli teoretycznie non stop on-line. Pisałabyś do mnie, a de facto akurat na forum nie zaglądałem przez parę godzin i miałbyś potem pretensje, że nie odpisuję, mimo że siedzę przy kompie. A nie siedzę... ;)

Rozumiem, że jak zasiądziesz przy komputerze, to od razu włączasz wszędzie "dostępność": fora, GG, skype, facebook, itp., itd...

Jak włączysz telefon, też wszystkim dajesz cynk, że już jesteś osiągalny, a jak tylko wrócisz do domu, to wywieszasz flagę "I'm home!"... ;)

Bez urazy, ale chyba Ty z takim protestem zachowałeś się trochę jak dzieciak... ;)

Możesz i tak to odbierać, ale ja jestem zwykłym i prostym jak budowa cepa człekiem, więc po co sobie utrudniać? chcesz do mnie zadzwonić, nie ma sprawy, numer ci podam na PW jeśli tylko chcesz.

<br />Rozumiem, że jak siądziesz przy komputerze, to od razu włączasz wszędzie "dostępność": fora, GG, skype, facebook, itp., itd...<br />

Nie mam konta na GG czy też na facebooku

Pozdrawiam

Tomasz

Możesz i tak to odbierać, ale ja jestem zwykłym i prostym jak budowa cepa człekiem, więc po co sobie utrudniać? chcesz do mnie zadzwonić, nie ma sprawy, numer ci podam na PW jeśli tylko chcesz.

A dziękuję, być może skorzystam :)))

Przecież dobrze wiesz, o co chodzi, a już w ogóle nie rozumiem, co to jest za utrudnianie? Komu, czego, dla kogo niby jest problemem takie ustawienie? ;)

I naprawdę nie rozumiem Twoich pretensji...

Dajmy jednak już spokój temu, bo to przecież totalnie nieistotna pierdoła! :) ;)

<br />Tak trudno zrozumieć, że ludzi chronią swoją prywatność, a w jej zakresie leży również to, kiedy są akurat przy komputerze, a kiedy nie - co to kogo obchodzi?<br />

A ja myślałem ze na AS użytkownicy, to jedna wielka rodzinka, ubs...;)

<br />Dajmy jednak już spokój temu, bo to przecież totalnie nieistotna pierdoła! :) ;) <br />

OK. Brachu :)

Pozdrawiam

Tomasz

A ja myślałem ze na AS użytkownicy, to jedna wielka rodzinka, ubs...;)

A nigdy nie zdarzyło Ci się czaić przed ciocią i nie odbierać od niej telefonów? ;)

PS Najmocniejsze rodzinne więzy, największe wsparcie, jak to w rodzinie bywa, czuję w szczególności ze strony dwóch osób, popularnie zwanych Moderatorami... ;)

<br />PS Najmocniejsze rodzinne więzy, największe wsparcie, jak to w rodzinie bywa, czuję w szczególności ze strony dwóch osób, popularnie zwanych Moderatorami... ;) <br />

Mowa o użytkownikach.

<br /><br />A nigdy nie zdarzyło Ci się czaić przed ciocią i nie odbierać od niej telefonów? ;)<br />

Czasami przed teściową :)straszna z niej maruda;(

Pozdrawiam

Tomasz

Mowa o użytkownikach.

Moderator to też Użytkownik, tylko pełniący dodatkową funkcję - Przewodniczący klasy wciąż jest uczniem i wybierany jest spośród uczniów ;)

Czasami przed teściową :)straszna z niej maruda;(

Oby Ci kiedyś przy niedzielnym obiedzie, tudzież kolacji wigilijnej, nie rzekła:

"Tomaszu, dlaczego nie odbierasz telefonów ode mnie?

Jesteś albo nie jesteś obecny, masz jaja albo jesteś...

Dlaczego nie odbierasz? Jakie masz z tego korzyści?

Nie zachowuj się jak dzieciak!"

;)

Zapił bym to jednym głębszym i spożywał dalej:)

Moderator to też Użytkownik, tylko pełniący dodatkową funkcję - Przewodniczący klasy wciąż jest uczniem i wybierany jest spośród uczniów ;)

Czyżbyś się widział w roli moderatora ?

Pozdrawiam

Tomasz

Czyżbyś się widział w roli moderatora ?

Nie, bo nie przeszedłem pozytywnie weryfikacji odpowiednich służb, niestety... :(

;)

Zapił bym to jednym głębszym i spożywał dalej:)

Hmm... Tak mi się tylko luźno skojarzała scenka (01:50):

http://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI

Nie, bo nie przeszedłem pozytywnie weryfikacji odpowiednich służb, niestety... :(

Co to, dzielnicowy dał ci złą opinię ? Zawsze można jeszcze raz wystartować po roku :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

To chiba nie do mnie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Tomasz

Co to, dzielnicowy dał ci złą opinię ? Zawsze można jeszcze raz wystartować po roku :-)

Nie, IPN... Ale będę za rok próbował - może przymkną oko ;)

A masz u dzielnicowego dobrą opinię? ;)

<br /><br />A masz u dzielnicowego dobrą opinię? ;) <br />

Nawet nie wiem kto nim jest i nie wiem jaką ma o mnie opinie, mówię całkiem poważnie.

Pozdrawiam

Tomasz

Nawet nie wiem kto nim jest i nie wiem jaką ma o mnie opinie, mówię całkiem poważnie.

Widzisz, jak go świetnie wyszkolili i potrafi się kamuflować! :)

PS Ja to samo mogę powiedzieć o księdzu z mojej parafii... ;)

No jasne, to miało być do kolegi eMeReKo !!!!!!!!

Jednocześnie zauważam, że po raz kolejny odpisuję na post i randomowo wkleja mi się z automatu zupełnie inna osoba.

Pojawia się więc pytanie do Dyrekcji:

Co jest grane? Kto za tym stoi? Jakie siły?

:-)

Ja to samo mogę powiedzieć o księdzu z mojej parafii... ;)

Bądź za to pewien, że Ksiądz Rejonowy wie o tobie wszystko. :-)

Bądź za to pewien, że Ksiądz Rejonowy wie o tobie wszystko. :-)

.To oczywiste bo ja i kolega eMeReKo nie dajemy na tacę, to dlatego ma te informacje i taką a nie inna emeryturę:)

Pozdrawiam

Tomasz

OT: Ksiądz doskonale wie ile nie dajecie na tacę, na pewno ujmuje to w miesięcznych stratach firmy ....

Któryś raz z rzedu odnotowuję sytuację, że zalogowanych jest dwóch userów, ja i "X". Po moim wpisie blyskawicznie pojawia się odpowiedź PiSSmanów xniwaxa, Tomka3 lub ildoktore.

Sprawdzam w stopce - dalej zalogowany jestem ja i ktoś - nazwijmy to - trzeci.

O co tu chodzi? Telepatia? Bóg należy do PiS?

Jestem Europejczykiem.

Któryś raz z rzedu odnotowuję sytuację, że zalogowanych jest dwóch userów, ja i "X". Po moim wpisie blyskawicznie pojawia się odpowiedź PiSSmanów xniwaxa, Tomka3 lub ildoktore.

Sprawdzam w stopce - dalej zalogowany jestem ja i ktoś - nazwijmy to - trzeci.

O co tu chodzi? Telepatia? Bóg należy do PiS?

1. Widzisz tylko tych, którzy sobie tego życzą ;) Było o tym powyżej - można logować się anonimowo i wtedy:

Użytkownik Poza forum Ostatnio: Informacja prywatna.

2. Z tego, co kojarzę, to by zobaczyć wszystkich zalogowanych (z wyjątkiem zalogowanych anonimowo) musisz kliknąć na główne logo AS i tam na dole widać Użytkowników.

Natomiast na dole każdej zakładki (np. Bocznica) widać tylko tych, którzy daną zakładkę przeglądają/piszą w niej.

Chyba tak to działa :)

Pozwolę sobie dodać jeszcze jedną możliwość:

3. Na forum istnieje możliwość obserwowania całych forów lub wątków łącznie z błyskawicznymi powiadomieniami na maila o nowej zawartości.

law end pis! ;)

Kurde, wszyscy się tylko czają, obserwują i nasłuchują :-)

Wykorzystując okazję, że zaszczyciła nas swoją obecnością Derekcja ( więc też obserwuje) :-) to pytam się jeszcze raz:

czy to ja jestem jakiś Jonasz, czy już zdarzały się takie przypadki przypadkowego odpowiadania na post - jak w #5677 ( część pierwsza) ? A może mam się tylko bać? :-)

Derekcja ostatnio odwiedza forum głównie prywatnie - przeważnie jak dostanie donos o nowej zawartości ;)

Ale przekaże zgłoszenie do odpowiedniego departamentu ;)

Pozwolę sobie dodać jeszcze jedną możliwość:

3. Na forum istnieje możliwość obserwowania całych forów lub wątków łącznie z błyskawicznymi powiadomieniami na maila o nowej zawartości.

law end pis! ;)

Fakt, można i w ten sposób.

Niemniej sam uskuteczniam jedynie obserwację dwóch Panów Moderatorów i jednej Pani Administry ;) :)

give pis a chance! ;)

<br />Bóg zapłać i szczęść Boże. :-) <br />

Widzę, że Klub Katolicki zaczyna na ciebie wpływać z dobrą energią;) to tylko chwilowe, czy już będzie tak zawsze?:)

Pozdrawiam

Tomasz

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

DO ADMINISTRACJI:

Misiomor z uporem usuwa moje wpisy, które są odpowiedzią na .........wpis znanenego forumowego............ (Arku), jego wpis pozostawiając.

Morał może być dwojaki:

a) Misiomor ......................... nie zna i/lub nie rozumie regulaminu, dlatego nie potrafi zrobić tego, co moderator ma zrobić OBOWIĄZEK.

b) Misiomor uważa, że jest ponad prawem................................

Bardzo proszę Administrację o określenie, czy misiomor jest....................czy ...................................

Z góry dziękuję.

To wołanie na puszczy, ba! na Mlecznej Drodze:) Administracja zajmuje się tylko sprawami technicznymi. Organem powołującym administratorów i moderatorów jest Redakcja, która i tak nie odpowiada na e-maile. Kto wchodzi w skład Redakcji można sprawdzić w stopce.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.