Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

dużo wnosił do rozmowy

Nie trzeba w tym miejscu silić się specjalnie aby wyszukiwać język opisowy tej sytuacji to najnormalniejsza cenzura, ktoś mi mówi co jest dobre a co nie, wedle JEGO uznania.

......

tym wątku

W tym wątku dokonałem kilka tysięcy wpisów, niech moderacja na panelu poda ile, jeśli Kolega nie wierzy, co się NAGLE STAŁO, że nie potrafię samodzielnie ocenić, czy zamieszczany materiał jest właściwym odniesieniem się czy nie?

?

Korei Płn

Południowej Szanowny Kolego, Demokratycznej, będącej światowym mocarstwem, państwo to niedawno bo w latach siedemdziesiątych było biedniejsze od nas, proszę dziś zestawić z Polską, a Koledze przejdzie dobry nastrój.

To właśnie przez takie osoby jak Kolega ten stan ma miejsce, moderacja nie pozwala nawet na zaproponowanie w dyskusji merytorycznej pozytywnych wzorów zaczerpniętych z demokracji odnoszących realne sukcesy,...!!!

dla mnie nie i jak przypuszczam nie tylko dla mnie.

na youtube znajdziesz: Monty Python - Always look on the bright side of life kurde, jakie to żenujące jest.... :) ale przynajmniej ma coś wspólnego z muzyką ;) luzu życzę, bo was pampersy zaduszą jak ich nie poluzujecie....

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość vittorio

(Konto usunięte)

W tym wątku dokonałem kilka tysięcy wpisów, niech moderacja na panelu poda ile, jeśli Kolega nie wierzy, co się NAGLE STAŁO, że nie potrafię samodzielnie ocenić, czy zamieszczany materiał jest właściwym odniesieniem się czy nie?

A wiesz Kolego ile tomów "Dzieł Lenina" zostało wydanych ?, a Marksa, Engelsa i innych "wieszczów" lepszej sprawy ?

Fakt, że klepiesz posty jak nawiedzony nie oznacza koniecznie iż wiesz na jaki temat piszesz - to najczęściej, przynajmniej na forum, na tym forum - oceniają czytający Twoje produkcje, a nie są one czymś wybitnym, sądząc z komentarzy do większości z nich.

Choć muszę to przyznać zdarzają się takie za, które i ja stawiałem Ci kolejkę.

jeżeli ma nastąpić jakikolwiek powrót do normalności to tego forum nie stać na zrażenie do siebie kolejnej grupy osób.pisałem już o tym.tego forum nie stać również aby moderatorem był człowiek,który obraża innych i prowadzi prywatne krucjaty. popieram propozycje zmian jakie przedstawił DIO w poście 7739. ze swojej strony dodam,że jestem za utrudnieniem w założeniu konta oraz jakąkolwiek formą weryfikacji istniejących.ilość wybudzonych nagle,daje do myślenia.czy muszą to być dane osobowe ,jakie-zależeć będzie od technicznych możliwości forum.chodzi o to by było to coś więcej niż adres e-mail.

vittorio - obiecali ci już tego moda? :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

a nie są one czymś wybitnym

Otrzymywałem i lepsze oceny, ale nie zabiegam o żadne.

Kiedy ktoś daje sobie prawo do mojej oceny, automatycznie dopuszcza własną.

Ja zrezygnuje, nie będę jej tym razem dokonywał, z szacunku do prywatności, rozumiejąc trudności ludzkiego rozwoju.

Napisałem na wiele tygodni przed buntem, że forum jest skończone, nie myliłem się, obserwujemy jak dalej potoczyły się wypadki.

Jako osoba żyjąca rzeczywistością zamiast urojeń, byłem pewny czym musi się skończyć taki stan rzeczy, polegający na wielopłaszczyznowym konflikcie i rażącej niekompetencji.

Kompetencje można nabyć, lecz musi to mieć powiązanie z zdolnością do przyjęcia wiedzy.

To z kolei da się ocenić w stosunku do danej jednostki.

Proszę samemu sobie odpowiedzieć na pytanie, czy strony konfliktu, tą zdolność w potrzebnym stopniu aktywną posiadają?

Gość vittorio

(Konto usunięte)

jeśli Kolega nie wierzy, co się NAGLE STAŁO, że nie potrafię samodzielnie ocenić, czy zamieszczany materiał jest właściwym odniesieniem się czy nie?

Kolego 747, ja naprawdę nie mam pojęcia w jakim okresie czasu dokonywała się destrukcja Twojej osobowości, że nie potrafisz samodzielnie ocenić wartości merytorycznej tego czy też innego materiału zamieszczanego jako ilustracja czyichś dokonań czy przemyśleń.

Myślę, że jest to materiał do analizy dla specjalistów w innej niż moja dziedzinie i bardzo Cię proszę nie "każ" mi więcej się nad tą kwestią zastanawiać.

nagle,daje do myślenia.czy muszą to być dane osobowe

To ciekawe, jakie dane osobowe chcesz weryfikować, pesel, datę urodzenia i jak?

Zresztą GIODO jasno to określa.

destrukcja Twojej osobowości

Kolega pokazuje na ten moment, że tylko mnie z kimś myli, nie pierwszy na forum i zapewne nie ostatni, to nie jest wielki grzech, proszę na tym poprzestać.

Kolega pokazuje na ten moment, że tylko mnie z kimś myli, nie pierwszy na forum i zapewne nie ostatni, to nie jest wielki grzech, proszę bynajmniej nie pogłębiać tego stanu.

747 - czy ty przypadkiem nie imputujesz jakichś niecnych intencji userowi? oj... zastanów się, zastanów :) nad swoim postępowaniem. on to w trosce o ciebie i morale i w ogóle zapewne - złoty człowiek :)

Gość vittorio

(Konto usunięte)

vittorio - obiecali ci już tego moda? :)

Gdybyś Kolego zadał sobie odrobinę trudu i przeczytał moje wpisy w tym wątku od poniedziałku 5 maja do dnia dzisiejszego włącznie to zrozumiałbyś, że Twoje insynuacje są tyle absurdalne co kompletnie pozbawione sensu.

Niestety dla mnie, ten tydzień przyczynił się do tego, że nie cieszę zbyt dużym kredytem zaufania tak wśród modów jak i administracji - głównie z racji prezentowania niezależnych poglądów.

No i co zesrałeś się już w gacie kloniarzu moderatora?

Jak miło, odezwała się Trójca Jedyna.

Wygrałaś plebiscyt na najmilszą użytkowniczkę forum.

P.S.

Dałem Tobie kufelek, abyś był lepszym Audio holikiem.

Niestety dla mnie, ten tydzień przyczynił się do tego, że nie cieszę zbyt dużym kredytem zaufania tak wśród modów jak i administracji - głównie z racji prezentowania niezależnych poglądów.

poglądy możesz sobie mieć jakie chcesz - ale zostaw łaskawco też innym ten przywilej. inaczej na niego nie zasługujesz. i stopień twojego ą, ę - nie ma żadnego znaczenia i o niczym nie świadczy....

mocniej niż w zakładce hi end

Koledze się nudzi?

Chce porozmawiać na temat hi end?

Bardzo proszę.

Dla mnie hi end to sterowniki i przewodzenie.

W urządzeniach w zasadzie z punktu widzenia elektrycznego z niczym innym poza jeszcze magazynowaniem energii nie mamy do czynienia..

Czy Kolega ma coś na przeciw?

Gość

(Konto usunięte)

jesteście dwulicowymi chamami

wszystkich ponoszą emocje

Palton jest tylko człowiekiem. A każdy człowiek ma jakieś granice tolerancji nagonki na niego i zaszczucia. Nawet jeśli pełni rolę moderatora, to nadal pozostaje człowiekiem z ludzkimi odruchami.

to zajrzyj do stopki Szymona

A może już czas zajrzeć do stopki paltona?

"Zanim dodasz swoją odpowiedź, zastanów się czy jest ona zgodna z zasadami kultury, oraz tematem wątku."

Gość vittorio

(Konto usunięte)

poglądy możesz sobie mieć jakie chcesz - ale zostaw łaskawco też innym ten przywilej. inaczej na niego nie zasługujesz. i stopień twojego ą, ę - nie ma żadnego znaczenia i o niczym nie świadczy....

A co mierzi Cię, że nie pluję na kogoś, nie poniżam i nie każę spoglądać czule na psią dupę ?

Nie znasz innych sposobów wyrażania swoich poglądów ?

Gdybym nie przyjął właśnie takiej właśnie metody pisania to natychmiast zostałbym zbanowany i nie miałbym żadnej możliwości przedstawienia swojego punktu widzenia na to co się na forum aktualnie dzieje.

Tak więc przyjmij do wiadomości, że nie mam zamiaru pluć ale nie pozwolę aby ktokolwiek pluł na mnie.

jamówię: a o ironii słyszał? 747 nie przyzwyczaił się jeszcze, że trzeba stawiać ten znaczek: :) - inaczej cię nie zrozumieją........ zresztą i tak cię nie zrozumieją :) vittorio - rzeczywiście masz problem, ale to naprawdę nie jest moją winą ani intencją :)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Czy Kolega ma coś na przeciw?

Nic broń Boże, puszczaj wodzę fantazji, tylko pls nie mieszaj mnie w to.

jamówię: a o ironii słyszał? 747 nie przyzwyczaił się jeszcze, że trzeba stawiać ten znaczek: :) - inaczej cię nie zrozumieją........ zresztą i tak cię nie zrozumieją :)

Aaa to o to chodzi ok już rozumiem, 747 wybacz...

Gość rochu

(Konto usunięte)

Czy Panowie zauważyli, że koledzy Moderatorzy gdzieś sobie poszli?

Zapewne niedługo powrócą z tryumfem ogłaszając, że użytkownicy narobili znowu - proszę wybaczyć ten kolokwializm - bajzlu a zatem moderacja jest niezbędna, konieczna, celowa, etc.

Ludźmi skłóconymi łatwiej jest sterować i osiągnąć swoje własne niekoniecznie zacne cele.

To tak pod rozwagę, Panowie.

Nic

No to hi end mamy z głowy?

Są inne tematy?

IIIRP wykorzystała przez 25 lat wszystkie swoje możliwości?

Twierdzę że nie m in z powodu nieudolności rządzących, Kolega ma inne zdanie?

A może artystka z Korei, której wizerunek jest na videoklipie najczęściej oglądanym na Ziemi, nie jest dość atrakcyjna, czy nie posiada biegłości w przedmiocie?

Nie znasz innych sposobów wyrażania swoich poglądów ?

nie wiem, kto cię opluł vittorio a sposób wyrażania moich poglądów nie atakuje ciebie, więc bądź tak dobry i zajmij się czymś innym. ja na ciebie nie wsiadłem, to ty masz chyba problemy z rozumieniem innych.... zawsze możesz zapytać zanim zaczniesz oskarżać kogokolwiek o złe intencje. bo tak ci się WYDAJE

nie mieszaj mnie

Kolega nie zauważył, że od około roku nie odpowiadam na żadną zaczepkę ze strony Kolegi?

Tylko dziś uczyniłem wyjątek gdyż jesteśmy tu w innym miejscu i rozliczamy się z grzechów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.