Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie oficjalnie ogłaszam, że dalsza część castingu miejsce mieć będzie właśnie tam, czyli tu ;] ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

skrzypek teraz nazywa się metakcośtam?

Jerzy - jaki upadek.- to nawet Jozwa nie sprowadzał sie do takiego obciachu

A Palton ? - Teraz nazywa sie Bambilion?

To jak z Nimi gadać ?

To jak z Nimi gadać ?

Dawno się tak nie uśmiałem , dziękuję za porcję śmiechu panie Skynyrd , Piotrek .

P.S.

Proszę z łaski swojej i prośby mojej , częściej nas odwiedzać na AS , dziękuję !

Piotr

Muszę Pana zmartwić, ale Dawid i ja, to dwie zupełnie różne osoby;] tak się składa, że nawet odmiennej płci:P

Muszę Pana zmartwić, ale Dawid i ja, to dwie zupełnie różne osoby;] tak się składa, że nawet odmiennej płci:P

To super!!;-)

Jak to powiedziała Julia Wróblewska do...

g22.jpg

Pozdrawiam

Tomasz

Gość

(Konto usunięte)

Jerzy - jaki upadek.- to nawet Jozwa nie sprowadzał sie do takiego obciachu

To jak z Nimi gadać ?

Popłakałem się ze śmiechu....... :)))

http://www.audiostereo.pl/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

Nie wiem czy ktoś już ten temat poruszał. Jeśli już było to przepraszam, nie znalazłem.

Zauważyłem, że niektórzy użytkownicy mają więcej (nawet dwukrotnie) polanych drinków od napisanych postów.

Świadczy to w 100% o posiadaniu klona przez takowych. Jeśli takie praktyki występują to podważa to sens w ogóle polewania drinków.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Gość

(Konto usunięte)

Nie wiem czy ktoś już ten temat poruszał. Jeśli już było to przepraszam, nie znalazłem.

Zauważyłem, że niektórzy użytkownicy mają więcej (nawet dwukrotnie) polanych drinków od napisanych postów.

Świadczy to w 100% o posiadaniu klona przez takowych. Jeśli takie praktyki występują to podważa to sens w ogóle polewania drinków.

A może tylko świadczy o tym, że na 100% ich większość wpisów jest więcej niż jeden raz pozytywnie oceniane? ;)

A może tylko świadczy o tym, że na 100% ich większość wpisów jest więcej niż jeden raz pozytywnie oceniane? ;)

Mało prawdopodobne.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Wyświetlana liczba postów nie uwzględnia postów dodanych na Bocznicy (z tego, co pamiętam, to na prośbę samych użytkowników). Szklanki sumują się wszystkie. Może stąd takie wrażenie?

Użytkownik maxglow dnia 17.06.2013 - 14:38 napisał

Swiadczy to o tym, ze ktos ocenil jedna wypowiedz wiecej niz jeden raz, mowiac jeszcze prosciej, jakas wypowiedz spodobala sie 2-3-4-20 uzytkownikom. Tym samym maja wiecej polanych drinkow, niz wypowiedzi, co nie swiadczy o posiadaniu klonow i nie jest wbrew regulaminowi :) Tak samo jak jeden Tusk ma setki tysiecy zwolennikow, a nie klonow, ktore na niego glosuja :)

Po wyjaśnieniach admina to by się zgadzało.......Trza być czujnym.....:)

Oj, trzeba!

Nawet wiem o pewnym przypadku klona na forum... ;)

Może metalofczyca zareagowałaby? ;)

Nawet nie ma Pan pojęcia, ile ich wyhodowałam ;]

To jest klon na miarę naszych możliwości. My tym klonem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz klon, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!

Gość

(Konto usunięte)

Nawet nie ma Pan pojęcia, ile ich wyhodowałam ;]

To jest klon na miarę naszych możliwości. My tym klonem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz klon, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!

To fakt, ale podobno Discovery już szykuje reportaż o tym klonowaniu, to dowiem się ;)

Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje Katarzyna - prezes naszego sklonowanego klubu!

:) ;)

Gość partick

(Konto usunięte)

matematyka to królowa nauk - ale, jak widać na załączonym obrazku, niektórzy nie uznają monarchii :P

To to wobec tego oznacza to, że na pierdołach na bocznicy zbiera się szklaneczki zamiast na poważne audiotematy dyskutować.....

Mam nawet swojego idola-lidera w tej konkurencji........Ale nie powiem, bo ma poważny liczebnik w nicku....

Gość

(Konto usunięte)

To to wobec tego oznacza to, że na pierdołach na bocznicy zbiera się szklaneczki zamiast na poważne audiotematy dyskutować.....

Mam nawet swojego idola-lidera w tej konkurencji........Ale nie powiem, bo ma poważny liczebnik w nicku....

Tylko że od dłuższego już czasu, poważne tematy są poruszane przede wszystkim na "Bocznicy" (albo tam lądują) i to tam toczy się najbardziej ożywione dyskusje... ;)

Gość partick

(Konto usunięte)

Wyświetlana liczba postów nie uwzględnia postów dodanych na Bocznicy (z tego, co pamiętam, to na prośbę samych użytkowników). Szklanki sumują się wszystkie. Może stąd takie wrażenie?

po pierwsze primo - co ma wspólnego liczba postów z liczbą szklaneczek?!

(no, ręce i nogi się uginają...)

Może za dużo wypiłeś i nogi ci się uginają....

i nie łapiesz za szybko.

Gość partick

(Konto usunięte)

ma poważny liczebnik w nicku....

nic, tylko zastrzelić z gumki od majtek - żeby dłużej umierał ;p

i nie łapiesz za szybko.

tak, ponieważ głównie gram w szachy korespondencyjne :P

• Administratorzy

Robimy jeszcze jedno podejście do podziału Stereo.

Spróbujemy następująco:

Stereo

- Start

- Hi-Fi

- Hi-End

- Klubowicze

- Inne

Początkujący będą pisać w Start. Dostęp do Hi-Fi i Hi-End będzie można otrzymać dopiero po napisaniu 20 postów. Rozwiąże to problem zalewu zakładek bardziej elitarnych postami nowych. Dostęp do zakładki Klubowicze tylko dla Klubowiczów.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

jar1: bardziej chodzi o wydzielenie zakładek Start i Hi-Fi. Wielu starszych użytkowników zgłaszało nam, że Stereo jest zalewane tematami od nowych użytkowników.

Zobaczymy jak przyjmie się obecne rozwiązanie. Na chwile obecną potrzebna będzie duża pomoc moderatorów przy przenoszeniu tematów.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.