Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

przyłączam się do tej prośby

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mam monitor LCD; kontrast 700:1, 1680:1050, barwa kolorów ustawiona automatycznie + ustawienia typowe i te kolory są naprawdę "oczojebne" w szczególności czerwony, szary wydaje się być za słaby i zmywa mi się to z białym + teksty są niewyraźne.

Być może to pierwsze objawy starości, ale dotychczasowa szata graficzna (lejałt) jest wg mnie lepsza.

Jak znam życie to pewnie trzeba się będzie przyzwyczaić albo spadać.

Strona jako serwis audiostereo.pl może być, chociaż nic oryginalnego , a upodabnia się bardziej do całej internetowej "sieczki", a szkoda.

Popracujcie jeszcze nad tym :), ale nie nad przestawianiem schematu poprzedniej strony głównej + kolorki. Może coś naprawdę nowego-świeżego, jak już?

Natomiast grafikę i kolorystykę samego forum zostawiłbym w dotychczasowej postaci bo jest jak znane miejsce do którego przychodzi się jeszcze ciągle z przyjemnością, a nie coś nowego co może ale nie musi wszystkim przypaśc do gustu.

Przyzwyczajeń ogółu nie sposób zmienić, bo po co i w imię czego? Chyba żeby zniechęcić część forumowiczów - to świetny pomysł.

Proszę sprawdzić jak często i czy w ogóle układ graficzny na znanych np.zagranicznych forach był zmieniany. Z jakiegoś powodu tego się po prostu nie robi...

Tu powtorze moje propozycje, bo mysle ze bylyby dobrym usprawnieniem forum.

- Proponuje, zeby okno do wpisow bylo od razu pod tematem. Tak, zeby piszac, mozna bylo widziec wczesniejsze posty.

- Fajne byloby tez cos takiego, zeby przy kazdym temacie pokazywala sie informacja ile wpisow przybylo w nim od naszej ostatniej wizyty/logowania.

Gość

(Konto usunięte)

Kochana administracjo!

Niejaki vlad/atopos/kolekcjoner (o ile jeszcze więcej tego cholerstwa nie ma) pisuje w dalszym cięgu pod wieloma nickami, sam się do tego niejednokrotnie przyznał, bimbajac sobie z regulaminu a z was robiąc pośmiewisko!

Po cholerę więc nowy bardziej restrykcyjny regulamin skoro nie potraficie wyegzekfować tego prostego-starego?

Próbujecie z siebie zrobić jeszcze większych idiotów?

ja bym proponowal, zeby admin wiecej takich zarcikow nam serwowal, jak ten w cytacie. acha, i jeszcze raz prosze o jak najszybsze zamkniecie moich kont, nim szkody stana sie nienaprawialne.

oto cytata:

Panowie, sorry że się wtrącam, ale przyjąłem prośbę autora wątku. Skądinąd również zajrzalem do wspomnianej dyskusji i usunąłem dwa wpisy. Proponuję nie najeżdżać na kogoś, kto nie czuje się na siłach wytrzymać nadmiernie agresywnego zachowania niektórych forumowiczów. Administracja forum ze swej strony deklaruje ponownie, ze brutalne ataki osobiste będzie usuwać. Nie jesteśmy miejscem, służącym do odreagowywania na innych emocji, przez lata tłumionych przez szkołę i rodziców. Czyż nie mam racji? :-)

i jeszcze jedna cytata kogos z komitetu centralnego. bardzo ciekawe - ten ktos ciagle o jakichs kompleksach i innych duperelach. adminie czy wojprzy - przypadkiem nie za bardzo przezywacie publicznie swoja obecna role? moze dupcie najpierw trzeba zaimpregnowac, a potem ja wystawiac na strzaly takich wytrawnych zawodnikow jka glupek wiejski majo, ktory jest glupkiem i kazdy atak na swoja glupote uznaje za przejaw dyskryminacji. chyba slusznie, prawda?

Fajnie, ze wsrod calego tego bagna, zakompleksionych i glosnokrzyczacych znajduja sie osoby, ktore skupiaja sie na merytoryce. Chocby podpowiadaja jak cos zmienic, czego nie dotykac, co sie sprawdzilo a co sie nie podoba. Takie uwagi, bez jatrzenia, przekrzykiwania sie i obrazania - ciesza i sprawiaja, ze chce sie cokolwiek robic. I docieraja do nas znacznie mocniej niz te wykrzyczane z pianą na ustach.

muls, 25 Mar 2008, 16:32

>Zostawic treśc.Zlikwidować autorów.Mozna też dosłownie.tylko na uboczu.nie lubiem krwi.

muls, normalnie dzierzynskim zalatujesz na starosc ;) ten rocznik tak ma? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Może się czepiam, ale po zalogowaniu i przejściu na stronę główną (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) brakuje informacji o własnym statusie (zalogowany, czy nie) - dopiero po wybraniu forum takie info jest widoczne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Proponuje utworzenie osobnej zakładki "kluby", bo namnożyło się ostatnio różnego rodzaju klubów które wiszą w głównym dziale stereo i zamulają osobom nie koniecznie zainteresowanym 10 klubami różnych marek :)

Sprawa dotyczy okresu karencji na forum...

Może by tak nowi włodarze rozważyli możliwość cofnięcia tego bezsensownego zarządzenia?

Tydzień to szmat czasu... nowych forumowiczów na pewno dzięki temu nie przybywa ;-)

Gość

(Konto usunięte)

Kochana administracjo!

Niejaki vlad/atopos/kolekcjoner (o ile jeszcze więcej tego cholerstwa nie ma) pisuje w dalszym cięgu pod wieloma nickami, sam się do tego niejednokrotnie przyznał, bimbajac sobie z regulaminu a z was robiąc pośmiewisko!

Po cholerę więc nowy bardziej restrykcyjny regulamin skoro nie potraficie wyegzekfować tego prostego-starego?

Próbujecie z siebie zrobić jeszcze większych idiotów?

W ostateczności proponuje osikowy kołek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.