Skocz do zawartości
IGNORED

Wasz ulubiony film...

AWS 303

Rekomendowane odpowiedzi

Armagedon

Władca Pierścieni - cała trylogia.

Matrix

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Większość amerykańskich filmów to ShitY w dupach im sie poprzewracało i robią tylko caraz gorsze tak samo w polsce stare poslkie filmy są najlepsze a nie to co tera sie dzieje w telewizji same bzdury i głupoty .

Bruner_

23 Wrz 2009, 00:08

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 582 / 33 / 0 Lenin w Carskim Siole

Francis Coppola wskazał m.in. ten niemy film Sergiusza Eisensztajna z ZSRR, jaki to był tytuł... :)

Bruner_

>23 Wrz 2009, 00:08

>O mnie » Ignoruj » PW »

>

>stat: 582 / 33 / 0 Lenin w Carskim Siole

>

>Francis Coppola wskazał m.in. ten niemy film Sergiusza Eisensztajna z ZSRR, jaki to był tytuł... :)

'Lenin w Carskim Siole' to chyba był obraz :-)

coś mi siem pomyliło

a ten Coppola, to niby co?

że on Ajzensztajna chwali, to ?

bez jaj, Ajzensztajn to był filmowy genjusz,

a Kopola zrobił kupe filmow a tylko kilka z nich sie da oglondać

Ajzensztajn by Kopoli nie pochwalił - za cienki bolek z tego makaroniarza-wszaża

• 2 miesiące później...
  • 3 miesiące później...

Kilka filmów sprzed lat: "Moja lewa stopa", "The Fisher King", "Skazani na Shawshank", "Dzień Świstaka", "Przebudzenie", ... i pewnie wiele innych tytułów, które mi chwilowo uciekły.

Najbardziej chyba wstrząśnięty byłem po obejrzeniu "Za wszelką cenę".

• 1 miesiąc później...

Oj, kilka, np. :

(tam gdzie ***, z "naciskiem" na te właśnie)

Babcia

***Baraka

Clean, Shaven

***Cześć, Tereska

Człowiek słoń

Czym sobie na to wszystko zasłużyłam?

***Dom zły

Dwunastu gniewnych ludzi

***Głowa do wycierania

Gran Torino

Jedwab

Koralina i tajemnicze drzwi

***Koyaanisqatsi

***Lot nad kukułczym gniazdem

Łuk

***Między słowami

Naqoyqatsi

Niewinni czarodzieje

Oko w oko z życiem

***Pi

Popiół i diament

Pusty dom

***Requiem dla snu

Salto

***Sam przeciw wszystkim

Spirited Away: W Krainie Bogów

Spragnieni miłości

***Taksówkarz

***Tańcząc w ciemnościach

Truposz

Utalentowany pan Ripley

***Wesele (Smarzowski)

Wiosna, lato, jesień, zima... i wiosna

***Zagubiona autostrada

Złe wychowanie

• 7 miesięcy później...

Ulubiony:

5th Element

Od początku do końca - klasyka jak dla mnie, świetny scenariusz, świetna muzyka, świetna gra aktorów, w ogóle - świetny.

Najbardziej chwycił za serce:

Brząc - z Charlie Chaplin'em - z 1921 roku. Konkretnie scena gdy zabierają malucha na ciężarówkę.

pozdrawiam

To_masz_

pulp fiction

forest gump

noc na ziemi

fight club

ghost dog

ps

avatar to fajnie zrobiona bajeczka z moralem dla malo wymagajacego widza, banalna fabula, slabe aktorstwo... Tylko strona techniczna wyroznia ten film na + sposrod wielu przecietnych produkcji made in hollywood. Mocny pretendent do pokonania kevina w okresie swiatecznym :)

• 3 tygodnie później...
  • Moderatorzy

bajka sprawa bo praktycznie cała stara polska filmografia w ciągu najbliższych 3 lat będzie poddana profesjonalnej obróbce cyfrowej i wydana od nowa: niemczyki , rękopisy , wszystko .........

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.