Skocz do zawartości
IGNORED

Gniazda pod banany w Denonie PMA735R

goralejro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko czy może ktoś wie jak przygotować gniazda pod banany w Denonie PMA 735R. Są tam jakieś zaślepki. Gdzieś słyszałem że każde gniazdo można przystosować do wciśnięcia bananów. Chciałem kupić jakiś kabelek głośnikowy konfekcjonowany z bananami. Ma to grać z B&W 684. Jakieś propozycje?

Pozdro!

https://www.audiostereo.pl/topic/41400-gniazda-pod-banany-w-denonie-pma735r/

Miałem model piętro wyższy, PMA925R. Po wydłubaniu zaślepek można było stosować banany. wrzuć fotkę to Ci powiem czy w 725 też można, nie pamiętam czy tam były takie same gniazda.

Oto fotka!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sałata. Te gniazda są inne niż w PMA925R i bananów nie da się zastosować.

Jak Ci zależy na bananach to trzeba gniazda wymienić, ale IMHO nie warto dłubać. Lepiej zastosować szpilki.

Aż tak bardzo na bananach mi nie zależy. Po prostu są fajne gotowe kabelki i maja zakończenia bananowe. Musze znaleźć jakiś kabel bez końcówek bananowych.

Dzięx i pozdrofka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.