Skocz do zawartości
IGNORED

Przyjaciele prezydenta

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

O wartościach chrześcijańskich poucza polityk rozwodnik mający drugą żonę.

O wychowywaniu dzieci i małżeństwie księża, którzy dzieci ani żony nie mają.

O ekonomi kraju decydował premier bez konta w banku ( bo się boi ).

O życiu w ubóstwie, skromności poucza grzyb, który ukradł miliony.

To tylko w Polce jest możliwe.

"W związku z kolejnym, opublikowanym w dniu 30 września b.r. wywiadem z Jarosławem Kaczyńskim zawierającym nieprawdziwe i pomawiające stwierdzenia w sprawie płatności alimentacyjnych Ludwika Dorna, mój Klient nie widzi możliwości zawarcia ugody z Jarosławem Kaczyńskim i występuje na drogę postępowania sądowego o ochronę dóbr osobistych" - napisała adwokat Dorna, Agnieszka Metelska w oświadczeniu.

Zapowiada się niezła jazda :-).

Jestem Europejczykiem.

• 1 miesiąc później...

No i się chłopina doczekał. Taki z niego był twardy antykomunista, a jak go wyrzucali, to się prawie popłakał. Zapomniał, że wyżej Wodza nie podskoczysz ;-).

Jestem Europejczykiem.

Warszawski sąd okręgowy oddalił pozew wiceprezesa Polskiego Radia Jerzego Targalskiego przeciw Monice Olejnik. Targalski żądał 20 tys. zł i przeprosin za naruszenie jego dobrego imienia.Wyrok nie jest prawomocny.

To już drugie sądowe zwycięstwo Olejnik nad Targalskim. W czerwcu wygrała proces karny i to już prawomocnie. Targalski oskarżył Olejnik z art. 212 kodeksu karnego (pomówienie, kara do dwóch lat więzienia) za cytowanie tego samego tekstu, co w procesie cywilnym. Targalski przegrał, bo sąd uznał, że dziennikarz może pytać o kontrowersyjne zachowanie osoby publicznej.

Jestem Europejczykiem.

• 1 miesiąc później...

Brendan Fay, gej wykorzystany przez prezydenta w marcowym orędziu o ratyfikacji Traktatu Lizbońskiego, ubiega się o wizytę u Lecha Kaczyńskiego - pisze "Newsweek" na stronie internetowej.

Mieszkający w Nowym Jorku homoseksualista wysłał w środę e-mail i list tradycyjną pocztą do Kancelarii Prezydenta. - W bardzo grzecznej i koncyliacyjnej formie poprosiłem o spotkanie. Chciałbym zwrócić uwagę prezydenta RP na sytuację gejów w Polsce - mówi "Newsweekowi" Fay. Dodaje, że spotkanie mogłoby się odbyć w przyszłym roku, kiedy razem ze swoim partnerem Tomem Moultonem odwiedzi Polskę.

Jestem Europejczykiem.

• 3 tygodnie później...

Kto wygrał ostatnie Grand Prix Cypru w kategorii Meleks? - pyta student. - No nasz pan doktor! Był o dwa promile lepszy! Krążące na UW żarty o Karskim cytuje dziś "Super Express".

Jestem Europejczykiem.

"Czym innym jest brać pieniądze od firmy kontrolowanej przez państwo, a czym innym od biznesmena - tak prezydent Lech Kaczyński odniósł się do kwestii odprawy jaką otrzymuje od PKN Orlen szef jego kancelarii Piotr Kownacki."

Nie, no prezio jest nie do pobicia... buahahaha :-) Od "swoich" to można brać ;-)

• Redaktorzy

Jeśli po tej śmiałej wypowiedzi akcje Orlenu spadną, to posikam się ze śmiechu... Nawiasem mówiąc, co ja, jako obywatel, mam z tego, ze Orlen jest "kontrolowany przez Państwo"? Bo co z tego ma Kownacki, to właśnei widzę.

Gość

(Konto usunięte)

Jar1

Miałem cię za poważnego gościa. To jest prawo odprawa to iloczyn uposażenia i xxxx - definiowana przez prawo/konkretną ustawę ( to nie widzinisię Kaczyńskiego czy kolesiów z PiS).

PO chce podnieść uposażenie "biznesmenów" państwowych ty samym ich odprawy...to Cię nie bulwersuje?

Mnie tak....jak i odprawa Kownackiego.

tadeo, 21 Gru 2008, 16:55

>Dzisiaj Mamrot zaplatał się na imprezę do starszych braci w wierze ,zaprosili go do stołu ,śpiewali

>a on dystansował się z widocznym obrzydzeniem.

No, ale świeczkę zapalił (wszystkie media "niezależne od niezależności" o tym trąbiły i pejsachówki się napił (o tym media "niezależne od niezależności" milczały) A za całość obecności wśród wrogiej prawdziwym polakom (mała litera celowo) i katolikom wiary ojczym Tadeusz mu poparcia odmówi i d... blada....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.