Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie Sosnowiec 13 IV

vinicjusz

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver - ok wiec wpadne w ktorys dzien jak bede mial wiecej czasu, wezme swoj odtwarzacz CD i 2-3 plyty cd jesli moge to tak dla porownania.

chwilowy brak działalności w audio.

• 4 tygodnie później...

gabler, 20 Cze 2010, 11:19>>>>

>przydałoby się kiedyś spotkać i porównać ostatnio modnych np. kilka daców byłaby to ciekawa sprawa>>>

Można by skonstruować jakiś kolektyw odsłuchowy,idea spotkań na Partyzantów zdaje się umarła śmiercią naturalną,mimo to każdy z uczestników tamtych spotkań,jak widzę,wciąż indywidualnie podąża swoją ścieżką.

A tu nowa,świeża krew się wprasza....

Dobrze,że jeszcze ma ich kto wziąć pod swoje skrzydło:)

l'enfant sauvage

• 3 miesiące później...

Ja badzo chętnie spotkałbym się na odsłuchach na terenie Sosnowca, Katowic czy też okolic. Jeśli istnieje możliwość wproszenia się do legendy tego forum czyli McGyvera to ja chętnie skorzystam. Pozdrawiam!

Ja badzo chętnie spotkałbym się na odsłuchach na terenie Sosnowca, Katowic czy też okolic. Jeśli istnieje możliwość wproszenia się do legendy tego forum czyli McGyvera to ja chętnie skorzystam. Pozdrawiam!

a ja jestem za utworzeniem slaskiej grupy osob zainteresowanych audio tylko trzeba by to zorganizowac ... i umawiac sie regularnie na odsluchy

bierzmy sie do roboty bo znow slask na koncu biorac pod uwage ilosc mieszkancow

chwilowy brak działalności w audio.

Witam, organizujemy spotkanie forumowe w Sosnowcu 18 listopada 2010, zapraszamy chętnych do uczestniczenia w osłuchach, mile widziane będzie przywiezienie ze sobą żródła typu odtwarzacz CD lub preamp gramofonowy, no i oczywiście ciekawych płyt. .

Zamysł jest taki,że chcemy skpić się na żródłach dżwięku. Zestaw odsłuchowy to wzmacniacz Delta Studio KT88, głośniki ALR Nummer7, CD krell kav250cd, pre phono camtech (audiolab) ppa, gramofon pioneer pl-550, wkładka phono denon dl-103.

Miejsce spotkania to mieszkanie w kamienicy w centrum Sosnowca, ze względów lokalowych ilość miejsc ograniczona, są plany na następne spotkania sądzę że jest to temat do dogadania, chętnych proszę o kontakt na tel 723 637 212

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.