Skocz do zawartości
IGNORED

Ciepanie i kopanie w marketach?

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

->Józwa

Już coś kiedyś na ten temat czytałem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Jak to u nas - supermarkety są wszędzie, ale tylko u nas obsługa uważa się za uprawnioną do maltretowania klientów. Niec nowego - w ostatnim felietonie Kingi Dunin można przeczytać relację, jak obserwowała pracowników rzeźni i jakieś przypadkowe osoby (wśród nich 12-latka) śmiejących się serdecznie z oglądanych na wideo przeżyć świni gotowanej żywcem. Ten dwunastolatek jak podrośnie spróbuje mi zapewne złamać rękę w Media Markcie, kiedy będę usiłował kupić podkładkę pod mysz. Mam nadzieję że będę miał wtedy jeszcze dość sił, żeby dla dobra społeczeństwa zarżnąć gnoja. Zainteresowanym polecam noże Spyderco - dla bardziej zdeterminowanych model Civilian, dla spokojniejszych z natury model Harpy. Jestem zdania, że wyrabianie nawyków cywilizacyjnych wśród osób z moralnego marginesu, powinno mieć przebieg wstrząsowy.

oglądałem program w TV, jak w markecie kazali rozbierać sie do naga rzekomym złodziejom - pracownikom pewnego znanego marketu w poznaniu.

ale co to kogo obchodzi, tak wiekszosc łazi tam kupować bo taniocha

a cudze nieszczescie ludzie mają w dupie

Tylko nie rozumiem, dlaczego takim problemem jest dla nich umycie koszyków... Ich konkurencja to potrafi :(.

Co ciekawe, miałem kiedyś okazję porozmawiać prywatnie z pracownicą biura tej firmy - oni sprawiają wrażenie święcie przekonanych, że samym swym istnieniem uszczęśliwiają klientów...

Tak to już jest z Giganatmi !!

Ja tam jestem zwolenikiem kupowania sprzętu w ulubionym sklepie gdzie znam sprzedawców, właściciela itd. Może i czasem jest drożej jak w takim Media, ale mam pewność, że gdy bedę miał jakiś problem ze sprzętem to zostanie to załatwione od początku do końca. Zresztą sama wiedza sprzedawców w tych marketach jest powalająca kiedyś gościu próbował mi wciskać kit że amplitunerek jakiegoś taniego "shitu" jest dużo lepszy od wzmacniacza 2 kanałowego. Bo ma więcej systemów i wogule no i cena o wile niższa, a i tak więcej się nie usłyszy gdy zanegowałem jego wypowiedź usłyszałem że on sprzedaje dużo takiego sprzętu i chyba zna się lepiej na sprawie :). No a chwilę później byłem świadkiem jak ten sam gościu opycha jednemu klientowi wieżę która to wg niego ładnie gra i co lepsze jak wygląda pomarańczowe światełka wokół głośników i 100 tyś różnych migających lampek :) plastikowe obudowy głośnikowe miodzio...

szkoda słów~!

Wniosek z tego płynie taki, że do hipermarketów nie należy na zakupy chodzić w pojedynkę. Trzeba mieć świadków. Chociaż w obecnej sytuacji może i to nie wystarczyć. W chorym systemie wszystko jest możliwe. A najlepiej nie kupować w hipermarketach. Problem jest tylko co zrobić z talonami które dostaliśmy od pracodawcy na Święta.

Gość marcin07_niezlogowany

(Konto usunięte)

Nienawidze robic zakupow. w kazdym osiedlowym supersamie 50% obslugi patrzy tylko klientom na rece. Kiedys nawet w ramach zlosliwosci robilem tym paniusiom i ochraniarzom taki brzydki dowcip ze dawalem sie im zajsc od tylu, po czym gwaltownie robilem 2-3 kroki w tyl masakrujac goscia za plecami. A ze chlop ze mnie wielki konkurencji nie bylo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.