Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

>> Burczymucha, 13 Lip 2009, 18:09

Ten gość:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zajmował się obezwładnianiem zwierząt, ale były to węże. No i żyje po konkrecie długo.

Ukryta Zawartość

>> Gutten

Ukryta Zawartość

Ciekawe - jego tłumaczenie trzyma sie kupy, wziął truchło psa rozjechanego przez samochód. Ale nie - lud czczący psy dyszy żądzą zemsty więc sąd może skazać gościa nawet bez dowodów na to że było inaczej. Jak onegdaj Piłat.

Ukryta Zawartość

Co-zrobic-z-goralem-ktory-przerabial-psy-na-smalec?

Ten oto widoczny na foto Arnold Boczek w majestacie prawa masowo przerabia świnie (i to taśmowo, nie okazyjnie!) na smalec a nawet, strach powiedzieć- na kaszankę!

I co tu dopiero Z NIM zrobić!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> vereker

"A więc jest jeszcze gorzej niż myślałem. Przypuszczałem bowiem że jesteś gejem, ale nawet geje mają instynkt rodzicielski (bo chcą adoptować)."

Dżizas, to wychodzi jakiś pół-gej anty-pedofil! A, no i jeszcze zoofil - przecież tylko tacy bronią zwierzątek.

PS. Co robisz dziś wieczorem? Pójdziemy zapolować na pieski?

> misiomor

"Ale nie - lud czczący psy dyszy żądzą zemsty więc sąd może skazać gościa nawet bez dowodów na to że było inaczej. Jak onegdaj Piłat."

A gdzie tam jest napisane, że skazano go bez dowodów? Na razie ma sprawę karną - mogą go jeszcze uniewinnić, albo skazać co najwyżej na zapłacenie symbolicznej grzywny (większość spraw się tak zwykle kończy). Lud może się gniewać długo i namiętnie - o winie bądź jej braku decyduje niezawisły sąd na podstawie stosownych paragrafów.

> Burczymucha

"Ze swej strony zapewniam Cię że nigdy nie kłamię jeśli nie mam ku temu ważkiego powodu, a w tym przypadku jakiż miałbym mieć?"

Ależ ja ci nie zarzucam kłamstwa, odnoszę się tylko do twojej wypowiedzi. Napisałeś:

"Aktualnie z powodu tego obłędu, w polskich więzieniach siedzą ludzie z wyrokami bez postawienia żadnych konkretnych logicznych zarzutów. "Złamali ustawę o ochronie zwierząt", ale w jaki sposób, tego im nie powiedziano."

Niezwykle mnie interesuje, kto siedzi w więzieniu za złamanie Ustawy o Ochronie Zwierząt, w dodatku - jak sam napisałeś - skazany w sposób uwłaczający prawu, bo bez postawienia zarzutów. Poszperałem trochę w internecie i nie mogę znaleźć nawet wzmianki o wymierzonej i wyegzekwowanej karze więzienia za złamanie w/w Ustawy. Grzywny, owszem, bywały. Odsiadka - nic o tym nie wiadomo.

No więc może chociaż jakieś nazwisko, albo okoliczności sprawy?

Sądzicie, że Holandia jest postępowa?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>> vereker, 13 Lip 2009, 21:20

Nic Rafałowi się nie pomyliło, message był: "jeżeli myślicie że Holandia jest postępowa, patrzcie na to".

Chyba w Sudanie był przypadek zakradnięcia się gościa do zagrody i zgwałcenia kozy - został wyrokiem wioskowego sądu skazany na wykupienie rzeczonej kozy od właściciela celem poślubienia.

Niedawno w którymś z nieprawomyślnych pism pojawił się rysunek na kt.órym para homo bierze właśnie "ślub" a za nimi facet z kozą i dymek "My zaraz po nich!". Oburzyła isę jakaś Jaruga-Nowacka czy inna Środa a najwyraźniej są niedoinformowane w zakresie najnowszych trendów, bo w Holandii już walczy się o uznanie prawa kóz do orgazmu.

Czy to ten sam, który smalec wyrabiał? Widocznie już wrócił ze zsyłki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No nie, przecież sadła z nich nie wytopił, tylko je zakopał.

Gdyby po to samo zaprowadził psy do weterynarza, byłby postępowym humanitarnym psiarzem.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

> Less

Nie mówimy chyba o zastrzykach z benzyny? Sam miałem nieprzyjemność uśpić parę lat temu psa u weterynarza, i naocznie przekonałem się jak to działa - najpierw wyłącza świadomość, potem resztę.

Dwa psy zabił gospodarz-sadysta w jednym z zakopiańskich gospodarstw. Właściciel kwater zabił zwierzęta na oczach przebywających u niego letników.

Gospodarz wpadł w szał, na oczach letników zabił dwa psy i zakopał w ogrodzie".

Może to był pokaz w ramach usługi agroturystycznej? W jej ramach różne a już zwłaszcza starodawne atrakcje są oferowane a goście po porstu niedokładnie przeczytali folder?

I jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy w szale tylko te psy załatwil czy również w szale kopał im mogiły? Jeśli to drugie to faktycznie przesadził.

Gdyby zabił dwie ekologiczne kury na obiad letnikom, to byłoby absolutnie super. Do dzisiaj mlaskaliby na samo wspomnienie.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Less, 14 Lip 2009, 11:30

>Gdyby zabił dwie ekologiczne kury na obiad letnikom, to byłoby absolutnie super. Do dzisiaj

>mlaskaliby na samo wspomnienie.

Zabił psy i zakopał Zabił kury i zrobił z nich obiad.

Jesteś w stanie dostrzec subtelną różnicę?

Jesteśmy na forum audiofilskim... otóż... do czego zmierzam... na przykład pewien rodzaj japońskiej lutni a la banjo (zapomniałem teraz oryginalnej nazwy) musi mieć membranę wykonaną z kota. Inaczej - nie gra tak pięknie.

Czy znacie jakieś zastosowanie psa w muzyce?

rafaljakichmalo, 14 Lip 2009, 13:01

>

Ukryta Zawartość

"Ten z kolei, widząc szarżującego psa wyciągnął broń, oddał strzały i zabił amstaffa".

A to drań! A mógł wezwać do rozejścia się albo poprzestać na wręczeniu mandatu!

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.