Skocz do zawartości
IGNORED

Cejrowski czy Wojewódzki ... ?

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

>wojewódzki umiera - przesunęli go na porę, kiedy dewotki śpią

Wojewódzki się wypalił... może nawet nie on sam - wypaliło się zainteresowanie nim. Każdy troll bazujący na szokowaniu w konsekwencji się "spali" przestając na drodze znudzenia wzudzać w gapiach sensację :)

hej hej

nie zginę nie przepadnę odkąd zajęłam się symolami zła jestem w komitywnie z Asmodeuszem,Lilith, Arymanem i innymi tego rodzaju stworzeniami. Więc daremne twoje zaklinania

ps. my z Atoposem jesteśmy syrjańskim a nie dabelskim pomiotem...

• Redaktorzy

"Problem naprawde nie w tym co Atopos pisze czy pisal, podobnie Kalimorfa. Problemem jest ustawienie forum gdzie 90% wpisow to bocznica a watki o hi-fi to margines."

To oczywiscie byloby bezsensowne - gdyby tak bylo. Jednak w rzeczywistosci Bocznica nalezy obecnie do malo waznych zakladek (jesli brac pod uwage liczbe wejsc, jak rowniez wpisow). Tak wiec z punktu widzenia zarowno strony Audiostereo, jak i nawet samego Forum, bocznica jest wlasnie Bocznica, i niczym wiecej.

Redakcja, 25 Kwi 2008, 12:08

>"Problem naprawde nie w tym co Atopos pisze czy pisal, podobnie Kalimorfa. Problemem jest

>ustawienie forum gdzie 90% wpisow to bocznica a watki o hi-fi to margines."

>

>To oczywiscie byloby bezsensowne - gdyby tak bylo. Jednak w rzeczywistosci Bocznica nalezy obecnie

>do malo waznych zakladek (jesli brac pod uwage liczbe wejsc, jak rowniez wpisow). Tak wiec z punktu

>widzenia zarowno strony Audiostereo, jak i nawet samego Forum, bocznica jest wlasnie Bocznica, i

>niczym wiecej.

Prosze zatem o statystyke. Ze swej strony dodam, ze kiedy wczesnie rano zaglada sie na forum to mamy wyliczanke pt. 'ostatni wpis'. Zwykle w dziale Muzyka, Stereo, Lampa, ze nie wspomne o innych mamy '7 godzin temu', '4 godziny temu' itp. Na Bocznicy zas '16 sek. temu', '2 min. temu' itp.

Wiem, ze to intuicja ale ona w tym przypadku nie myli. Prosze, wyjasnijcie dlaczego Bocznica jest taka wazna i dlaczego w takiej formie ma istniec? Osobiscie naprawde nie widze sensu. No i skoro to Bocznica to dlaczego banowanie? Niech ludzie sobie pitola jezeli to nie naruszaja niczyjego dobrego smaku. Jest chyba regulamin podobny jak inne na swiecie.

pzdrw

soso

Problem naprawde nie w tym co Redakcja pisze czy pisala,

(podobnie jak Administracja).

Problemem jest "reczne sterowanie" forum,

gdzie 99% wpisow to uzytkownicy, a opinie Redakcji to - margines."

Natomiast Redakcja uzurpuje sobie 100% wplywu na to,

co sie dzieje na Forum !

W rzeczywistosci Redakcja jest obecnie bardzo malo wazną grupą opiniotworczą

(jesli brac pod uwage liczbe wejsc, wpisow oraz ich merytorycznosc).

Tak wiec z punktu widzenia zarowno strony Audiostereo, jak i nawet samego Forum,

Redakcja jest wlasnie Marginesem i niczym wiecej.

Oczywiscie wszystko to pod warunkiem, ze to Forum jest - NIEZALEZNE.

Bo JEST, prawda Panie Prezesie Piotrze Welc ?!

• Redaktorzy

Pytanie soso jest istotne i wymaga odpowiedzi, ale nie ma nic wspólnego z tematem wątku, który jest zarysowany dość wąsko. W związku z tym odpowiedź zamieszczę w wątku o uwagach i spostrzeżeniach o funkcjonowaniu forum, żeby była dostępna również dla tych forumowiczów, którzy nie pasjonują się sprawami bohaterów wątku.

Hmm.. Z mojego punku widzenia Droga Redakcjo Bocznica jest jedynym merytorycznym miejscem tego forum.

Kultywowanie technicznych fetyszy jest moim zdaniem dość żałosne - zdecydowanie bardziej istotne dla mnie bywają różne Bocznicowe "głópotki"...

kolejny kamyk do ogródka, spreparowano wirtualny "wywiad" z Cejrowskim

oto kolejna beszczelna fałszywka w żywe oczy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Onet "cytuje" wywiad z Wassermanem:

"Publiczna chłosta", jaką od prezesa PiS otrzymał Zbigniew Ziobro pozwoliła "poprawić higienę w partii" - powiedział w "Kontrwywiadzie" RMF FM Zbigniew Wassermann. - Ziobro popełnił falstart - dodaje szef małopolskiego PiS.

i orginalny wywiad, jego treść ma się do cytatu jak pięść do nosa:

Ukryta Zawartość

Konrad Piasecki: Ale to pan był chłostany, czy Zbigniew Ziobro? Bo jego podobno wychłostał prezes PiS-u.

Zbigniew Wassermann: Ja myślę, że nikt nie był chłostany. Powtarzam, to było bardzo dobre, bo pozwoliło poprawić higienę partii i wpłynęło na dobry standard, bo czekają nas podobne wybory w innych regionach kraju. To spowodowało, że nie ma już żadnej dyskusji zewnętrznej, że PiS jest w rozłamie, że kwestionowana jest hierarchia przywództwa w PiS-ie. To było niepotrzebne, to była pewnego rodzaju sugestia, która na te tropy kierowała. PiS jest jednolity.

skoro teraz ITI tak bezczelnie kłamie- można sobie wyobrazić jaki będzie Orwell jak PO zlikwiduje abonament i będzie przez swoich ministrów decydować o finansowaniu programów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"kolejny kamyk do ogródka, spreparowano wirtualny "wywiad" z Cejrowskim"

Ukryta Zawartość

Hmmm.

Ukryta Zawartość

No coś tu śmierdzi, ale przypomniałem sobie, że jeśli w USA, w rozmowie z dziennikarzem wyraźnie mu sie powie, iż rozmowa jest prywatna, to pismak nie ma prawa potraktować rozmowy jako materiału do napisania artykułu prasowego. Nie wiem jak w RP.

Autoryzacja wywiadów w USA ?

Jesteś pewien ?

Gdzieś czytałem,że w większości państw coś takiego nie istnieje,ale być może obowiązuje ustna forma udzielenia zgody na publikację wywiadu ( osobiście w to nie wierzę ).

Widocznie w PL. prawo nie zabrania jak również nie zabrania Cejrowskiemu oskarżenia przed sądem gazety o pomówienie i domagania się sprostowania i np.finansowego zadość uczynienia.Widocznie sprawa przegrana skoro tylko w wywiadzie poskarżył się o manipulowanie jego wypowiedzią.

Przecież wcześniej Cejrowski rozmawiał na żywo na antenie Radia Wrocław gdzie oświadczył,

że wyprowadza się z Polski. Publikacja w Dzienniku była kilka dni później!!!

Sam słyszałem o rewelacjach Cejrowskiego w Trójce jeszcze przed całą aferą z Dziennikiem.

Niech więc WC nie chrzani i nie wciska kitu.

Teraz w kółko gada o patriotyzmie. Koło ratunkowe rzucił mu nasz dyżurny Katon

niejaki Pospieszalski. Wcześniej ratował księdza-seksuologa (który nota bene kłamał na

antenie w żywe oczy), teraz naszego Ekwadorczyka. kto będzie następny?

Flaszka-Głódź? Ziobro?

Jestem Europejczykiem.

w ogóle zabieranie głosu w obronie cejrowskiego to jakieś dziwactwo, przecież nikt go nie broni, a gazety u nas reprezentują (jak w rosji czy na białorusi) to co myślą i- przede wszystkim- czują ci co są w przeważającej, rozsądnej (bo nie wychylającej się) poprawnej większości

autoryzacja? to jakieś nic nie ważne coś- przecież wszystkie Media to powtórzyły- o! to jest autoryzacja!

• 2 tygodnie później...

Znowu rozpraszacie sie na drobiazgach i plotkach,

zamiast uchwycic SEDNO pytania i na nie odpowiedziec !

Pytanie brzmialo : KTORY NAJINTELIGENTNIEJSZY ?!

(i uwentualnie - dlaczego ?)

Obaj na swój sposób jednakowo skoro potrafią mimo upływu lat zbijać kasę na tym co robią najlepiej.

Wolę Cejrowskiego bo ma cos z Atoposa. :P

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Horst, 29 Kwi 2008, 08:10

>w ogóle zabieranie głosu w obronie cejrowskiego to jakieś dziwactwo...

Klasyczne PiSiorskie wykręcanie kota ogonem.

Cejrowski dał ciała a my będziemy dyskutować o tym, gdzie i komu powiedział,

a nie o tym, CO powiedział. No i oczywiście wkręcimy w to poprawność polityczną

i złowrogie media i temat całkiem się rozwodni. Fakt, że facet bredził całkiem zniknie z pola widzenia.

Jestem Europejczykiem.

>kalimorfa, 8 Maj 2008, 22:35

>Znowu rozpraszacie sie na drobiazgach i plotkach,

>>zamiast uchwycic SEDNO pytania i na nie odpowiedziec !

>Pytanie brzmialo : KTORY NAJINTELIGENTNIEJSZY ?!

Jeden i drugi pajac, cwaniak medialny i mistrz autoreklamy.

Obydwaj szkodliwi, bo robię ludziom wodę z mózgów.

Ich specjalnością jest właśnie rozpraszanie uwagi na plotkach i drobiazgach

i uciekanie od SEDNA.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.