Skocz do zawartości
IGNORED

Ratowanie dobrego imienia Forumowicza

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

>foxbat, 5 Maj 2008, 16:06

>zbiorka na tunerek to taka nasza nowa forumowa swiecka tradycja...

To Lukar razem z forum nie opchnął tunerka?

Czyżby był czarny ;-)?

Jestem Europejczykiem.

p.f.pawlikowski hehehe... ludzie 50% ciezsi odemnie mieli problemy z orientacja w terenie po konfrontacji... idz dziarku fakty se ogladnij i nie osmieszaj sie bo boje sie krzywde CI zrobic..

papa 2008-04-03 21:15:51

p.f.pawlikowski nie ma sensu... za dobrych nauczycieli mailem, a pewnym lubie byc bo mi sie sprawdza...

dodam ze mam 172cm wzrostu i 68kg wagi... bylo by nieuczciwe z mojej strony konfrontowac sie z Toba, wole spotkania z doswiaczonymi zawodnikami...

badz ostrozny co piszesz, bo znam ludzi co odnalezli by Ciebie za takie wpisy, dobrze ze tego forum nei czytuja... ja sie dystansuje..

Zgloszone Redakcji:

czus

Redakcja Witam. Kilka tekstow od uzytkownika p.f.pawlikowski z priva:

p.f.pawlikowski hehehe... ludzie 50% ciezsi odemnie mieli problemy z orientacja w terenie po konfrontacji... idz dziarku fakty se ogladnij i nie osmieszaj sie bo boje sie krzywde CI zrobic..

papa

p.f.pawlikowski nie ma sensu... za dobrych nauczycieli mailem, a pewnym lubie byc bo mi sie sprawdza...

dodam ze mam 172cm wzrostu i 68kg wagi... bylo by nieuczciwe z mojej strony konfrontowac sie z Toba, wole spotkania z doswiaczonymi zawodnikami...

badz ostrozny co piszesz, bo znam ludzi co odnalezli by Ciebie za takie wpisy, dobrze ze tego forum nei czytuja... ja sie dystansuje.. 2008-04-03 21:22:37 odpowiedz | przeczytane

do archiwum | skasuj

Plus posty na forum ktore zglosilem do moderacji. Pozdrawiam. 2008-04-03 23:24:54

Reakcji nie bylo zadnej!!! Gdybym zostal pobity (co mimo wszystko raczej jest malo prawdopodobne) sprawa zajelaby sie policja a Redakcja moglaby sie czuc wspolwinna i wspolodpowiedzialna.

Bardzo chetnie skopiuje kazdemu kto zechce grozby p.f.pawlikowskiego. Jak widac na tym forum sa rowni i rowniejsi. Mozna bezkarnie jezdzic po innych gloszac wydumane teorie i jeszcze za soba ma sie Redakcje. Zastanawiam sie nad opuszczeniem tego forum. Wstyd Szanowna Redakcjo!

Ostani wysyp dwucyfrowych "nachalnych ignorujacych teorie wzglednosci"" niepokoi i zastanawiam sie kiedy powstanie zakładka "Getto dla starych forumowych pierników"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Droga administracjo!

Broniony przez administracje kolega XYZPaweł zachował się wobec mnie w podły sposób, zarzucając mi ni mniej ni więcej tylko brak honoru, kiedy ośmieliłem się krytykować jego pokrętny sposób dowodzenia swoich tez. W zasadzie powinienem się pieniaczyć o "ochronę dóbr osobistych", bo gdzie kabelek, a gdzie honor, ale w końcu mogę mu po chrześcijańsku wybaczyć i zapomnieć. Po nim się paru kolegów dość niewybrednie przejechało, też fakt.

Ale problem jest szerszy: to forum skupia hobbystów zainteresowanych dobrym brzmieniem, zbieramy na ten temat jakaś wiedzę, próbujemy dyskutować o tym, co wiemy, czego nie wiemy... Próbujemy, bo co rusz trzeba odpierać atak kolejnego trolla, który twierdzi, że nic nie słyszymy, gówno wiemy i jesteśmy baranami.

Jakby się zachowali np. bywalcy forum winiarskiego na wpisy kogoś, kto będzie im uporczywie dowodził, że wszystkie wina smakują tak samo (w ślepym teście opisanym w internecie)? No raczej by się wku..., prawda?

Proszę administrację o przeczytanie watku "kabelki technokratycznie"! Nie trzeba do tego wiedzy audiofilskiej :-) Wystarczy śledzić pojawiające się (i ignorowane) argumenty i ciąg logiczny dyskusji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu popisy kolegi XYZ moim zdaniem wyczerpują definicję trollowania, na którą powołuje się regulamin tego Forum i które jest tu zakazane! XYZ nie odpowiada na żaden merytoryczny argument, nie podejmuje z nikim rzeczowej dyskusji, tylko jątrzy, prowokuje, przekręca fakty (np. wykręca się z przyjazdu na test do Elberotha, po czym tego ostatniego oskarża o tchórzostwo i o... wycofanie się z testu!!!) Ciągle żąda jakichś jednoznacznych dowodów w sprawach, które są i będą kontrowersyjne.

Poprzez dość proste sztuczki erystyczne stara się wytworzyć wokół siebie nimb wszechwiedzącego guru, sypiącego jak z rękawa adresami www, z rzekomo niepodważalnymi dowodami swoich tez. Bliższa lektura tych stron pokazuje, że wyniki są rzeczywiście interesujące, ale ich rzetelna interpretacja tak naprawdę wymaga prawdziwej dyskusji a nie ferowania wyroków...

Co rusz zarzuca komuś a to nieznajomość języka, a to brak kultury - to jego koronne argumenty

Na dodatek, rozjuszywszy innych w wątku o kablach XYZ zakłada wątki dodatkowe, np. ten:

Ukryta Zawartość

w którym dyskutuje w pożałowania godny sposób, najpierw celowo prowokując, potem banując każdego "niepokornego". W innym proponuje zmianę nazwy portalu na "Audiovoodoo" - może Redakcja przyjmie propozycję?

Celem działań kolegi XYZ nie jest rzetelna, uczciwa dyskusja, tylko jątrzenie i wywoływanie konfliktów, po to by przedstawiać się następnie jako ich skrzywdzona ofiara.

Apeluję do kolegi XYZ o zmianę sposobu prowadzenia dyskusji: trollowanie jest na tym forum według regulaminu ZAKAZANE

Ale jeśli się to nie zmieni, proszę kolegów: przestańmy tracić czas i nerwy na osobę, która tylko chce nam dokuczyć!

Przy okazji: uważam, że wątki o tym kim jest XYZPaweł oraz "wybór forumowicza roku" powinny zostac zamknięte. Rozumiem, że i wam XYZ dopiekł, ale nie walczmy z nim w tak mało elegancki sposób.

Jeżeli admin nie reaguje a moderacji brak, to jest tylko jeden sposób: ignor!

Mogę tylko żałować, że ciekawe kwestie "ślepych testów" nie odczekały się merytorycznej dyskusji, tylko pożałowania godnej pyskówki! I jeśli podczas niej wobec kogokolwiek zachowałem się w sposób niewłaściwy - przepraszam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

“That which can be asserted without evidence can be dismissed without evidence.” (Christopher Hitchens).

Drogi Terrapin:)

Drodzy Wszyscy:)

To co napisales, a my pozwalamy sobie zacytowac:

"Apeluję do kolegi XYZ o zmianę sposobu prowadzenia dyskusji: trollowanie jest na tym forum według regulaminu ZAKAZANE

Przestańmy tracić czas i nerwy na osobę, która tylko chce nam dokuczyć!

Wątki o tym kim jest XYZPaweł oraz "wybór forumowicza roku" powinny zostac zamknięte. Rozumiem, że i wam XYZ dopiekł, ale nie walczmy z nim w tak mało elegancki sposób."

oddaje w 100 % nasze intencje, podpisujemy sie pod tym, jak i innych zachecamy do uwaznego wczytania sie w słowa Terrapina.

Milego dnia :)

Gość

(Konto usunięte)

electro, 6 Maj 2008, 00:07

>jacch

>zazdroscisz? popraw starej walki na glowie i spadaj na trzecia zmiane do fabryki!

A niby czego???

Popraw ty swojej poczwarze.

Nie pracuje w fabryce, a poza tym to niby jakś "obciach" miałby być?

xniwax, 6 Maj 2008, 11:48

>Skąd wiesz, że to pies zrobił :(

To fakt, pies wygląda na niewinnego.

Jak wy wszyscy zresztą ;-).

Ale ktoś jednak to zrobił :-(.

Jestem Europejczykiem.

• 5 miesięcy później...
  • 5 lat później...
Gość papageno

(Konto usunięte)

Trzeba być skończonym idiotą, by przywracać skończonego idiotę, aby ze skończonymi idiotami mógł idiotycznie bełkotać skończone idiotyzmy.

Kolego Muls! Niech Pan, jako specjalista od idiotów, wyjaśni o co chodzi.

rochu, nie rób podchodów jak jakaś baba. Powiedz wprost co o mnie myślisz i jak bardzo :)

Powiem za Rocha.........Ciebie tutaj nikt nie lubi i nie kocha.

Trzeba być skończonym idiotą, by przywracać skończonego idiotę, aby ze skończonymi idiotami mógł idiotycznie bełkotać skończone idiotyzmy.

Kolego Muls! Niech Pan, jako specjalista od idiotów, wyjaśni o co chodzi.

kto przywrócił rocha ? to jest prawdziwy skandal !

Powiem za Rocha.........Ciebie tutaj nikt nie lubi i nie kocha.

Ja wiem, że audiofile nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochać, aż oni nas w końcu pokochają... :)

Ja wiem, że audiofile nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochać, aż oni nas w końcu pokochają...

kula ziemska tez na poczatku była plaska a o kulistach mowili ..idioci.

problem polega na tym ze z tym skonczony..... to przesada.Niektorym skonczonym jednak tak sie wydaje...

Forum opanowała technologiczna niemoc adminów oraz fryzjerskie zapędy moderatorów.

Znaczy dzicz nie pochodzi od użytkowników...putinada nastała nawet wśród maluczkich i niedowartościowanych onych wymienionych nie w tym zdaniu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W wątku "Propozycje i uwagi dotyczące forum" nadal oglądam info" Zostałeś zbanowany w tym temacie. Nie możesz w nim dodawać odpowiedzi" - bo takie widzi mi się ma moderator cir.

Jak długo Administracja będzie przymykała oczy na takie postępowanie tego moderatora?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.