Skocz do zawartości
IGNORED

dział ogłoszeń

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie uważam że poprzedni system był całkiem do bani... Jedyne zastrzeżenia miałbym do funkcji dopisywania komentarzy do ogłoszeń -zainteresowani i tak kontaktuja sie meilami. Poza tym wszelkie szufladkowanie, i segregowanie ogłoszeń to wg mnie nie ciekawy pomysł-musztra jak w wojsku- a to przeciez nieoficjalne forum dla zainteresowanych tematem i chyba może byc troszeczke na luzie... Podobnie wygląda sprawa ceny-wiadomo,że cena wynegocjowana różni się (często znacznie) od ceny wyjściowej. Dlatego podanie ceny z góry określonej w niektórych przypadkach uniemożliwia negocjacje,gdyż może zniechęcić potencjalnego kupca czy osobe sprzedającą. Nigdy nie widomo gdzie lezy granica kompromisu dlatego podanie ceny nie powinno byc wymogiem. Tyle odemnie. A poza tym to słowa uznania dla Lukara-tak trzymać Bracie...

->Lukar

Co robisz, człowieku! Jak będziesz tak szybko wprowadzał zmiany na życzenie, to Cię zasypią nieprzemyślanymi pomysłami. Pomysły powinny się odleżeć, bo niektóre już na drugi rzut oka nie są takie świetne. No a poza tym różmi ludzie to różne koncepcje, a część wyklucza się nawzajem.

Pozdrawiam

kolega w zawodzie

:-))

Jeśli szukam jakiejś rzeczy to chcę wiedzieć za ile ją mogę kupić.

Przynajmniej szacunkowo. Wiadomo, że później można się dogadać.

Jak ktoś n.p. sprzedaje Dynaudio Audience 50 za 1500 zł a ja akurat szukam głośników w tej cenie to mogę być zainteresowany.

Kiedy nie znam ceny i muszę telefonować na komórkę aby się dowiedzieć, że sprzedający mieszka na drugim końcu Polski i chce 2500 zł to ja dziękuję za taki interes. Tylko dlaczego musi mnie to kosztować kilka złotych za telefon.

Andrzej

• Redaktorzy

Faktycznie, coraz lepiej. Myślę że podział na rodzaje sprzętu przyda się w przyszłości, jak znowu przybędzie ogłoszeń. Nie tzreba będzie wtedy czytać np. pięciuset, a tylko sto. A tych pięćset może być, bo nie widzę powodu żeby nasza giełda miała być w przyszłości gorsza od naszego forum...

Witaj Hieno. Jesli widze cos dobrego to dlaczego nie pochwalic? Nie, nie czytalem, ale obserwowalem wnetrze kraju do piatku przez kilka miesiecy. Pozdrawiam i zycze wspanialych Swiat i owocnego 2004.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.