Skocz do zawartości
IGNORED

żydzi palą Nowy Testament

anatol

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, 29 Maj 2008, 19:40

>I tu każdy postmodernistyczny matoł dochodzi do wniosku, że wobec tego żadna z nich nie jest

>prawdziwa.

Zatem do jakich wniosków ma dojść człowiek, aby nie być postmodernistycznym matołem?

Skoro sam na to nie wpadłeś to ja nie zamierzam obarczać twojej biednej głowy tą wiedzą, bo doznasz pomięszania zmysłów i zamiast postmodernistą będziesz obłąkańcem.

dudivan

"Wladz ma się przyznać dlaczego trzyma stronę Żydów-stalinistów a nie Polaków"

A nie Żydów-satanistów?

Zawsze kibicuję antyrasistowskim bojówkom kopiącym tyłki mordy podobnym tobie!!!

"Może wladz wcale nie jest parchem, tylko oni mu płacą?

A może tyra dla nich za zupełną darmochę, jako pożyteczny idiota?"

Miło obserwować jakiekolwiek ruch szarych komórek w twoim nocniku przez anatoma nazywanym głową.

Ćwicz dalej.

dudivan, 29 Maj 2008, 23:12

>Skoro sam na to nie wpadłeś to ja nie zamierzam obarczać twojej biednej głowy tą wiedzą, bo doznasz

>pomięszania zmysłów i zamiast postmodernistą będziesz obłąkańcem.

Śmiało!

Nie miej ku mnie litości!

I tak z moim postmodernizem zmierzam prosto w objęcia zniszczenia.

Jest możliwe, że mnie uratujesz.

Zatem wal.

W razie najgorszego obiecuję, że winić będę tylko siebie.

I nie straszyć Cię po nocach.

To kolejna ciekawostka folklorystyczna . Mamy w tym wątku kilka osób , które ewidentnie wstydzą się przyznać do tego ,że są Żydami . To znaczy ,że sami się wstydzą własnego narodu ? No to juz żałosne jest ...

Czy byc Żydem to cos obraźliwego ? Jak bycie złodziejem albo k**wą ? No chyba nie . To czemu Żydzi sie wstydzą tego że sa Żydami ? Uwierzyli w to co wciskali im Niemcy - że są gorszą rasą podludzi ?

No nie są. Przeprowadzili czystke etniczna w Palestynie i wyrzucili z tamtąd rdzennych mieszkańców zamykając ich w gettach. Zabrali im ziemię , domy i majątki . Mają świetną gospodarkę , nowoczesne rolnictwo , wysokiego lotu kulture i naukę i są tak samo nazistami jak Niemcy . Jesli szanujemy Niemców to dlaczego mielibyśmy nie szanować Zydów ?

...there is no spoon...

arturp, 31 Maj 2008, 11:13

>To kolejna ciekawostka folklorystyczna . Mamy w tym wątku kilka osób , które ewidentnie wstydzą

>się przyznać do tego ,że są Żydami . To znaczy ,że sami się wstydzą własnego narodu ? No to juz

>żałosne jest ...

>Czy byc Żydem to cos obraźliwego ? Jak bycie złodziejem albo k**wą ? No chyba nie . To czemu Żydzi

>sie wstydzą tego że sa Żydami ?

To bardzo proste - bo chcą sprawiać wrażenie, że wszystko co czynią, wynika np. z rozumu a nie z rasizmu (żydowskiego, obecnie najsilniejszego jaki istnieje ale skrzętnie maskowanego).

a nie §22

właśnie tak z głupia frant sprawdziłem czy ten arturp to pisdryk? bo nie pamiętałem :-) ależ oczywiście z przeproszeniem

"Naród"- to słowo w ogóle podpada pod § 6 Regulaminu Forum

(no chyba że jest zneutralizowane w swym faszystowskim zapaszku przez neutralne przyjazne słówko "Wybrany")

dudivan, 29 Maj 2008, 23:12

>Skoro sam na to nie wpadłeś to ja nie zamierzam obarczać twojej biednej głowy tą wiedzą, bo doznasz

>pomięszania zmysłów i zamiast postmodernistą będziesz obłąkańcem.

A może po prostu posiadanie tej "wiedzy" wiąże się z obłąkaniem? W takim razie nie dziwię się dudivanie, prawdziwy altruista nie powinien dzielić się tą "wiedzą".

Dzięki i Bóg zapłać :)

Bady, czytaj uważnie co się do ciebie pisze, bo bez tego daleko nie zajedziesz.

A jeśli to dla ciebie za trudne, to chociaż nie racz nas tą swoistą odmianą choroby sierocej.

Panowie, przy okazji tego wątku może uda mi się wyjaśnić moje wątpliwości. Otóż mam pytanie: Czy Izrael leży w Afryce czy w Europie?

No i zapewniam, że już całkiem się obudziłem i jestem trzeźwy. Poprostu w szkole na geografii uczyłem się, że Izrael jest w Afryce ale może to zła szkoła była... bo teraz jakiekolwiek sportowe rozgrywki czy eliminacje do Mistrzostw Europy, Pucharu Europy, jakieś ligi europejskie w kosza, siatę czy piłkę nożną itp. to widzę reprezentację Izraela. No to może ja czegoś nie zauważyłem ciężko pracując na swoje klocki audio i coś się zmieniło w temacie geografii?

Zatem, czy ktoś może powiedzieć o co chodzi?

"To kolejna ciekawostka folklorystyczna . Mamy w tym wątku kilka osób , które ewidentnie wstydzą

się przyznać do tego ,że są Żydami"

Mamy w tym wątku idiotę i faktycznie nie wstydzi się do tego przyznać.

artrup to gorsze od bycia Żydem lecz pozwala z tępą gębą bezproblemowo przejść przez życie.

Spalenie Nowego Testamentu wpisuje sie w nienawiść do katolicyzmu,jaka ostatnio czesto się ujawnia i unas również,jest bardzo niestety widoczne dla kazdego który nie przechodzi obojetnie wobec takich zachowań.

Bywają nienawidzeni różni ludzie, instytucje, systemy, ugrupowania, a także religie czy wyznania. Ale szczególnie zastanawiająca jest częsta i gwałtowna nienawiść do Ewangelii, która jest samą wzniosłością, miłością i słodyczą. Co więcej: w Polsce, gdzie jest ok. 36 różnych religii i wyznań, nienawidzony bywa przez inteligencję i różne szare eminencje niemal jedynie Kościół katolicki i katolicyzm w ogóle. Nienawiść ta ma miejsce nie tylko u niekatolików, ale czasami też u inteligencji, żyjącej niejako na obrzeżach Kościoła katolickiego. Pod naporem ateistycznego liberalizmu zjawisko to się nasila i występuje nie tylko u poszczególnych jednostek, ale niekiedy w całych ugrupowaniach w postaci nienawiści zbiorowej, społecznej. Jak to wytłumaczyć?

ted125, 31 Maj 2008, 18:57

>... w Polsce, gdzie jest ok. 36 różnych religii i wyznań,

>nienawidzony bywa przez inteligencję i różne szare eminencje niemal jedynie Kościół katolicki i

>katolicyzm w ogóle. Nienawiść ta ma miejsce nie tylko u niekatolików, ale czasami też u

>inteligencji, żyjącej niejako na obrzeżach Kościoła katolickiego. Pod naporem ateistycznego

>liberalizmu zjawisko to się nasila i występuje nie tylko u poszczególnych jednostek, ale niekiedy w

>całych ugrupowaniach w postaci nienawiści zbiorowej, społecznej. Jak to wytłumaczyć?

bardzo trafne spostrzeżenia :-)

jednym ze źródeł lęku przed katolicyzmem czy może raczej papizmem jest protestantyzm,

czyli kulturowe i opiniotwórcze źródła w wielu europejskich krajach a także USA (dawniej)

innym źródłem są na pewno wszelkie "spiski, masoni i Żydzi" dla których silna, hierarchiczna organizacja kościelna jest przeszkoda w wielu calach

"Nienawiść ta ma miejsce nie tylko u niekatolików, ale czasami też u

>inteligencji, żyjącej niejako na obrzeżach Kościoła katolickiego. Pod naporem ateistycznego

>liberalizmu zjawisko to się nasila i występuje nie tylko u poszczególnych jednostek, ale niekiedy w

>całych ugrupowaniach w postaci nienawiści zbiorowej, społecznej. Jak to wytłumaczyć?"

Wrzuciłeś szósty bieg i rozum już za tobą nie nadąża.

jest to logiczny wywód.Bo katolicyzm najlepszy jest i ...basta.A katolik jest najlepszym nie nacjonalistycznym człowieczkiem.Tyle tylko ze trzeba paru niekatolikom dac w morde- zeby to zrozumieli.Wreszcie.

wladz, 31 Maj 2008, 22:45

>Tu nie ma co tłumaczyć przecież Żydzi są wszędzie i w każdych rozgrywkach mogą brać udział!

>

>Czytasz forum i o tym nie wiesz.

Ośmielam się zaprzeczyć. Słyszałeś aby r e p r e z e n t a c j a narodowa Izraela była uczestnikiem mistrzostw Azji lub Ameryki czy Afryki w piłce nożnej, koszykówce lub innej zespołowej dyscyplinie sportowej?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.