Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Kupić za 4300 zł,a za 10 lat oddać za 2000 zł,myślę,że sie opłaca .

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Kupić za 4300 zł,a za 10 lat oddać za 2000 zł,myślę,że sie opłaca .

??

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

To jest bardzo dobry wzmacniacz, gra raczej ciemno, ciepło.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Jak chcesz kluchy to PMA-920. Jak chcesz sucho to 1060, 860, jak chcesz duzo basu to 980, 1080, a jak chcesz szybko i precyzyjnie bez zbędnych podbarwień któregoś pasma 1055, 1500.

?👈

Mój Denon DCD 720AE od wczoraj nie wysuwał szuflady napędu (brak płyty w

środku) pojawiał się komunikat -reading- a potem -no disc-

Nadmieniam że nie było słychać wtedy mechanizmu, próby wysunięcia napędu czy

ewentualnej blokady.

Odtwarzacz po 2 godzinach odłączenia od zasilania zaczął działać poprawnie.

Sprzęt ma dopiero dwa lata, jakieś sugestie panowie co się mogło stać?

Koledze denon naprawił ampli po 10 miesiącach od upływu gwarancji, po sprawdzeniu że dystrybucja pl. Denon na facebooku odpisał że mogę wysłać sprzęt "gwarancyjnie". Napisałem email do Horna że sprzęt się zbiesił a potem odbiesił zobaczę co odpowiedzą..

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Koledze denon naprawił ampli po 10 miesiącach od upływu gwarancji, po sprawdzeniu że dystrybucja pl. Denon na facebooku odpisał że mogę wysłać sprzęt "gwarancyjnie". Napisałem email do Horna że sprzęt się zbiesił a potem odbiesił zobaczę co odpowiedzą..

A jednak serwis pogwarancyjny też działa. Wiadomo handlarze jednak szczekali i dalej będą szczekac na nowy sprzęt i gwarancję.

Powinni coś z tym zrobić. Miałem kiedyś wieżę Phillipsa i też naprawiał i mi ją po gwarancji. Tu na forum tylko można przeczytać dyrdymaly o sprzęcie który psuje się zaraz po upływie gwarancji.

dosłownie tak nie napisałem ale odbiesić (znów działa) w powyższym poście potraktowałem jako odwrotność zbiesić ;-)

Już nie tylko nowe wymiary dźwięku poznajemy, zapuszczamy się i w meandry polskiego języka poznając to nowe słowa i ich znaczenie :) "poezja z finezją" na każdym kroku :):):)

Przypomniało mi się jeszcze do powyższego, że teraz mam TV wklęsły ale kiedyś jak byłem mały miałem "wyklensły" :):):)

Uwazaj, aby sie nie zbiesil gdzies w swej wkleslosci :)

Odbiesił?

zbiesić

rozgniewać się, rozzłościć się

http://sjp.pl/zbiesi%C4%87

Wiec analogicznie sie odgniewal, odzloscil i znow zaczal dzaialc. Nic nie rozumiesz rafal :) ROTFL

Wyraznie napisal o odbiorze osobistym. Poza tym audiomarkt jest wiarygodnym jak do tej pory serwisem.

Edytowane przez kichanadeta

Wczoraj nie czytałem co tam jest napisane, rzeczywiście tylko odbiór osobisty

Jestem przewrażliwiony na takie ogłoszenia, nigdy się nie nadziałem ale parę razy widząc okazje zapytałem i jeden który mieszkał kolo mnie z 15km chciał tylko wysyłkowo, obiecywał mi nawet kopie dowodu osobistego, inny mimo ze zgodził się na odbiór osobisty nagle wyjechał w delegacje do Anglii, delegacja lub przeprowadzka do Anglii to standardowa śpiewka oszustów

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.