Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Wynik: brzmienie takie samo,DCD gra minimalnie ciszej,ale ilość powietrza,bass,wysokie nie do odróżnienia.

Właśnie, a między kablami ludzie słyszą różnice. Z drugiej strony porównaj budowe obu odtwarzaczy. Czy są ogromne różnice?? Nawet redaktor z magazynu Audio video pisał że między poszczególnymi modelami jednej marki różnice nie muszą być ogromne

Właśnie, a między kablami ludzie słyszą różnice. Z drugiej strony porównaj budowe obu odtwarzaczy. Czy są ogromne różnice?? Nawet redaktor z magazynu Audio video pisał że między poszczególnymi modelami jednej marki różnice nie muszą być ogromne

Po lewej CD po prawej strumień 0b7aab72a01569db246be7aeb24b28ce.jpg0e874022af5428bd2184486dc75a6989.jpg

Należy pamietac takze ze strumieniowiec potrafi odtworzyć takze pliki DSD a te napewno maja lepszą jakosc niż CD wiec moze i w tym przypadku 730ae lepszy. Natomiast powala mnie sekcja zasilania w nim. Smiech na sali

Natomiast powala mnie sekcja zasilania w nim. Smiech na sali

Nie ma co się śmiać. Prawie cały "Wasz" sprzęt tego producenta ma takie lub podobne zasilanie. Ale to i tak nie ważne, ważne, że sieciówki wprowadzają zmiany in plus :) Podnosząc jakość wspomnianych urządzeń przynajmniej o jedną klasę w górę :)

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

pliki DSD a te napewno maja lepszą jakosc niż CD

Na pewno?? Powtórzę się , nawet w pisemku Audio video pisali że sacd nie jest aż taka rewelacją. Nie ma więc pewności że to aż taka różnica w jakości.

sieciówki wprowadzają zmiany in plus :) Podnosząc jakość wspomnianych urządzeń przynajmniej o jedną klasę w górę :)

Wiadomo!!! W Warszawskim klubie audiofila i melomana Stasiop napisał właśnie taką rewelacje . Jednak nie chciał mi odpowiedzieć jakiej marki drut zrobi z mojej Yamahy accuphase a

• 2 tygodnie później...

Zapraszam wszystkich do nowo otwartego "Klub Zwolenników Przewodów Firmy Harmonix / Hijiri". Oczywiście na łamach tego Klubu będziemy podejmować szeroko rozumianą tematykę związaną z produktami Firmy Harmonix / Hijiri.

No i stało się :(

Oppo 103D zastąpi mi Denona DBT-331UD.

Jeśli ktoś ma ochotę na odtwarzacz to zapraszam

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6872108683

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Jezeli ktos jest zainteresowany to sprzedam dcd1520 srebry kupiony nie tak dawno na gwarancji. Chce doinwestowac swoj sprzet foto ;)

Wiecej info prosze priv.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Ja od nich avr-x3200w kupowałem :)

Właściciel to cwaniak ale maiał org zamknięty amp. On je chyba z DE bierze a nie z Pl.

Tak sobie śledzę forum i nikt nie zauważył, że ten piec nie dość że ma grzebane śrubki to jeszcze lewy dolny zacisk dosztukowany, resztę pomijam bo to szczegóły, zresztą, cwaniaki tak mają :-)

Kupię PMA 2020AE nie rozkręcanego i w stanie gabinetowym, na prv.

mogl by gorzej tratowany przez kurierow albo na poczcie

hyhy

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

DCD1510AE doszedł :)e4518f77a5c4fa1efd2b1a10f215cdc1.jpg

Czyli co jeszcze pewnie 3200w na 4200w zmieniasz :)

Ja 3313ud sprzedałem :( Oppo 103D zostało

Czyli co jeszcze pewnie 3200w na 4200w zmieniasz :)

Ja 3313ud sprzedałem :( Oppo 103D zostało

Amplitunera nie zmieniam. Nie widzę potrzeby puki co. Wiem Bali ze sprzedawałeś denka, ale wyszłeś z zyskiem wiec ok;)

A denka wyprzedajesz w całości?

Amplitunera nie zmieniam. Nie widzę potrzeby puki co. Wiem Bali ze sprzedawałeś denka, ale wyszłeś z zyskiem wiec ok;)

A denka wyprzedajesz w całości?

Jak 6200w się sprzeda to zrealizuje mój plan i w srebro pójdę od Denona :)

Komu Denona :)

Sprawdź to na eBay http://www.ebay.de/itm/142438247572

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.