Skocz do zawartości
IGNORED

Ku przestrodze plującym...

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, 3 Cze 2008, 19:30

>Nie wydziwiaj anastazy. Chcesz chochlę parujących muls-flaków?

>Nadstaw michę!

no niestety muls, miernie ci idzie, ale i oponentów nie masz godnych siebie, nieprawdaż?

pamiętasz arbuza, co?

sorry, dudi, miało być tak:

muls, 3 Cze 2008, 19:29

>ano samo ...razem z toba.

no niestety muls, miernie ci idzie, ale i oponentów nie masz godnych siebie, nieprawdaż?

pamiętasz arbuza, co?

dudivan

I znowu głupstwa wypisujesz."Nieuchronnym następstwem demokracji jest totalitaryzm"-w Anglii od 300 lat a w USA od 200 jest demokracja i jakoś widma totalitaryzmu nie widać!

Ech głupota ludzka nie zna granic.

Iwaszczukiewicz, ty już jesteś głupi jak Kunta-Kinte po tym jak mu Pon nogę odrąbał. Albo inny homo-sovieticus co "priwyknuł".

Gdyby Amerykanie z czasów Waszyngtona zobaczyli dzisiejszą Amerykę to nigdy w życiu nie robiliby rewolucji.

W Anglii to samo.

Taki zamordyzm panuje.

Wladz, idioto, w UK nawet z krzyżykiem na szyi do roboty nie możesz przyjść, bo cię z miejsca wywalą!

W Polsce przypadki gdy czerwony oficer Ludowego Wojska Polskiego zrywał żołnierzowi krzyżyk z szyi są przykładami czerwonego zamordyzmu w codziennym życiu!

Ta Białoruska gazeta to w twoim stylu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dudivan

Właściwie to mógłbym tylko wzruszyć ramionami ale nie,zadam ci następujące pytanie.

Jeżeli twoim zdaniem w Anglii i USA jest zamordyzm to gdzie wg. ciebie jest demokracja?W którym kraju?

dudivan

No i właśnie,znowu ucieczka od tematu.Rejterada w akademickie dyskusje co to jest wolność,od czego wolność,dla kogo wolność,gdzie kończy się wolność a zaczyna anarchia.Tak można bez końca.

Bicie piany!

wojciech iwaszczukiewicz, 3 Cze 2008, 21:31

>No i właśnie,znowu ucieczka od tematu.Rejterada w akademickie dyskusje co to jest wolność,od czego

>wolność,dla kogo wolność,gdzie kończy się wolność a zaczyna anarchia.Tak można bez końca.

>Bicie piany!

Otóż to! Dlatego zanim w ogóle zaczniemy ją bić, trzeba nam uj***ć po nodze, jak Kunta-Kinte, żebyśmy doszli do wniosku że na plantacji jest fajnie a Pon jest jak ojciec.

jar1, 4 Cze 2008, 09:36

>Ciekawe, kto zacznie dziesiejszą porcję...

>

>Czy naprawdę nikogo nie wkurza chamstwo i powszechna kulturowa tandeta?

Owszem, mnie "wkurza".

Na przykład "wkurzają" mnie nie podpisane przez nikogo, nawet inicjałami czy pseudonimem kłamliwe - bo zawierające zmyslone cytaty - paszkwile w Gazecie Wyborczej.

>Owszem, mnie "wkurza".

>Na przykład "wkurzają" mnie nie podpisane przez nikogo, nawet inicjałami czy pseudonimem kłamliwe -

>bo zawierające zmyslone cytaty - paszkwile w Gazecie Wyborczej.

Monotematyczny jesteś. A po cholerę to czytasz. ja od dobrych 10 lat wyborczej w reku nie miałem i wcale mi tego nie brakuje.

Ale niepodpisane paszkwile to fakt - chamstwo.

Z tym, że temat dotyczy internetu i odpowiedzialności za słowa w nim !

jar1, 4 Cze 2008, 12:44

>A po cholerę to czytasz. ja od dobrych 10 lat wyborczej w reku nie miałem i

>wcale mi tego nie brakuje.

Nie wiem czy przeżyję ten szok!

Po tym twoim wyznaniu jestem zupelnie zdruzgotany!

>Ale niepodpisane paszkwile to fakt - chamstwo.

>Z tym, że temat dotyczy internetu i odpowiedzialności za słowa w nim !

W internecie chociaż nick jest, czasem mail.

Tam - NIC!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.