Skocz do zawartości
IGNORED

Lechu czy Bolek?

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

Arden, 22 Cze 2008, 23:19

>">Jakim cudem, skoro według ciebie i twoich kolegów wszystkim kręci SB???

>....

>jaruniu ja nie robię interesów z sbecją i nigdy nie robiłem, stąd też z własnego wyboru, kasjer

>lewicy nie jest moim księgowym."

>

>To nie jest tak, ze tylko ubecja w naszym kraju dobrze sobie radzi, za to, co nakradła? Bo ja już

>się bałam: zarabiam znośnie, po 89' mi się poprawiło, patrzę spokojnie w przyszłość, myślałem, że ja

>chyba jakiś TW byłem. Okazuje sie jednak, ze jest nas juz dwóch, z dartmanem. Ulga. Skoro on nie

>donosił do UB, to jest też szansa dla mnie. Mimo, że stać mnie na samochód.

najpierw określ swoją tożsamość... później wklej skan dowodu osobistego.

wiem, że skróty SB czy UB są trudne... ale nie zniechęcaj się...

>dartman, 22 Cze 2008, 22:06

>Te twoje wtręty to takie typowe wykształciuchom bez kręgosłupa z nienażartym ryjem, jeden samochód,

>drugi służbowy, trzeci dla żony, dzieci na tenisa, itpitd... a we łbie pusto, że hoho

Zawsze zdumiewa mnie jak takie świętoszki z mordami pełnymi frazesów oceniają innych nie mając o nich żadnego pojęcia. Zero własnej myśli tylko kalkowanie od Ojca Dyrektora, dyslektycznych pigmejów i intelektualistów typu Brudzio i Gosiu.

Powodzenia w interesach, ale jak możesz nie handlować z esbekami skoro niby są wszędzie i wszystkim sterują?

Jestem Europejczykiem.

soso

"Nie rob z siebie glupszego niz jestes, wladz, prosze."

Ja nie proszę tobie dobrze z głupotą.

Jest praca Grzegorza Majchrzaka(IPN) "Próba Stworzenia Neosolidarności"(materiały IPN)

Wpisz ten tytuł i poczytaj.

Pomyśl choć może to za dużo dlaczego w Wielkiej Brytanii dokumenty lądują w archiwum na 30 lub 50 lat i dopiero można mieć do nich dostęp.

Oczywiście możesz pisać co chcesz z świadomością zrobienia z siebie głupka po 30 latach.

dartman

"jesteś typowym wytworem mass mediów, masz w dupie jak jest, jak było, jak będzie aby tylko ci się

>kasa na koncie zgadzała

nie przeczę, że to sposób na życie ale ....."

A jacchu na to BYSTRZAK.

A ja na to BYSTRZAK POTOKOWY!! BYSTRZAK TĘCZOWY!!

Ależ niektórych boli, że to nie oni są na piedestale, nie mają 3 samochodów, lekcji tenisa itp.

Ale fajnie, że tacy malutcy kretyni mogą sobie bezpiecznie polpuć na kogoś wartościowego.

I w tych ciasnych czaszkach nie mieści im się myśl, że pieniądze można zarobić. To zbyt trudne. Siedzą na swoich zadupiach i narzekają jacy to oni biedni i jak inni ich kosztem się bogacą.

Żałosne. DO ROBOTY to może wtedy docenicie to co inni zrobili ( w tym i dla was barany ). Jestem pewien, że 90% z plujących obecnie za tamtych czasów grzecznie by donosiło, bo to wygodne i bezpieczne było. I żaden z Was nic by nie zaryzykował w imię wolności kraju.

Na szczęście możecie szczekać, pluć i tak jesteście tak malutcy i żałośni, że nit Was waszego zdania poważnie nie weźmie.

>Skibus, 23 Cze 2008, 09:38

>Ależ niektórych boli, że to nie oni są na piedestale, nie mają 3 samochodów, lekcji tenisa itp.

>

>Ale fajnie, że tacy malutcy kretyni mogą sobie bezpiecznie polpuć na kogoś wartościowego.

>

>I w tych ciasnych czaszkach nie mieści im się myśl, że pieniądze można zarobić. To zbyt trudne.

>Siedzą na swoich zadupiach i narzekają jacy to oni biedni i jak inni ich kosztem się bogacą.

>

>Żałosne. DO ROBOTY to może wtedy docenicie to co inni zrobili ( w tym i dla was barany ). Jestem

>pewien, że 90% z plujących obecnie za tamtych czasów grzecznie by donosiło, bo to wygodne i

>bezpieczne było. I żaden z Was nic by nie zaryzykował w imię wolności kraju.

>

>Na szczęście możecie szczekać, pluć i tak jesteście tak malutcy i żałośni, że nit Was waszego zdania

>poważnie nie weźmie.

He He He...trafiłeś kulą w płot chłopcze

moze i kazdy,ale nie ty,nie jestes w stanie

a to toj idol donosiciel sie zastanawia czy ma interes!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tomek ty jesteś wyjątkowo tępy. Posłuchaj baranie: w Polsce obowiązuje domniemanie niewinności i obowiązuje respektowanie wyroków sądu ( nie ważne czy Ci się sąd i wyrok podoba ). Więc zacznij respektować prawo kretynie ! I nie pisz, że ktoś jest donosicielem jak nie masz dowodów ( a nie masz ).

niech mi kto powie, bez ściemy, dlaczego najbardziej zajadle bronią bolka właśnie komuchy, napierniczak, kalisz, kwas, super stacja itp.

skąd ta miłość komuchów do "tego co obalił komune"

a może to tylko przypadkowa miłość do przaśności?

no który z was popaprywnych zacznie pierwszy rżnąć głupa?

Skibus, nie jesteś grzeczny wobec kolegi i wymagasz zbyt wiele: skoro prezydent naszego kraju ma w bajecznie kolorowej dupie (cenzura, proszę o spokój: to cytat z poety) wyroki sądu, i to do tego stopnia, że komornik musiał z niego zasądzoną grzywnę ściągać (!), to czego wymagać od ludzi, dla których ten prezydent jest wzorem do naśladowania? Sądzę, że więcej wymagać trzeba od większych, i najpierw warto by zmusić głowę państwa do przestrzegania praw tego państwa, a potem wymagać od drobnych mróweczek.

>Horst, 23 Cze 2008, 13:29

>niech mi kto powie, bez ściemy, dlaczego najbardziej zajadle bronią bolka właśnie komuchy,

>napierniczak, kalisz, kwas, super stacja itp.

Oni sobie przecież z tego jaja robią!!! Bo tak naprawdę to już się z tego zrobiła tragikomedia.

Jestem Europejczykiem.

w ogóle postacie typu jurodiwy, genialny prostaczek są świetne kiedy chce się zrobić społeczeństwo w konia

to samo popaprywne sugerowanie, że cały świat patrzy na symbola= bolka i już już w malezji zaczną się niepokoić o stan powagi naszego symbola

a prawda jest taka, że na konto symbola bolek zmarnował swoją kadencję prezydencką- najprawdopodobniej właśnie jego kadencja była miałkim nic nierobieniem i zaniechaniem, pod przykrywką hucznych a jałowych wojenek na górze, "nie pozwolili mi"

polacy i polska są jacy są, ale mają na tyle potencjału że i bez symbola może się dobrze dziać, podobnie kiedyś sugerowano, że jak balcerka nie będzie to nastąpi galaktyczny kolaps

powtarzam:

niech mi kto powie, bez ściemy, dlaczego najbardziej zajadle bronią bolka właśnie komuchy, napierniczak, kalisz, kwas, super stacja itp.

skąd ta miłość komuchów do "tego co obalił komune"

a może to tylko przypadkowa miłość do przaśności?

Skibus

23 Cze 2008, 13:23

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 593 / 832 / 0 tomek ty jesteś wyjątkowo tępy. Posłuchaj baranie: w Polsce obowiązuje domniemanie niewinności i obowiązuje respektowanie wyroków sądu ( nie ważne czy Ci się sąd i wyrok podoba ). Więc zacznij respektować prawo kretynie ! I nie pisz, że ktoś jest donosicielem jak nie masz dowodów ( a nie masz

Skibus,dzieciaczku,jeszcze mamusia,i tatus,ci nie powiedzieli,ze tylko frajerzy wierza,ze w polskich sadach jest sprawiedliwosc!!!!???

puknij sie sie w czolo!!!

nie blaznij sie,wiesz co to sad w trybie wyborczym?poczytaj sobie.a potem ladnie przepros.

>Horst, 23 Cze 2008, 13:48

Jak to, nie wiesz? Dostali polecenie z Moskwy ;-)!

A tak na poważnie, to mnie po prostu Wałęsy żal. Tyle lat mu się udawało chociaż pewnie nie raz budził się w nocy zlany potem, a tu w końcu trup wypadł z szafy i to z jakim hukiem! Ciekawi mnie, czy pojął, że przyznając się do współpracy w latach swojej świetności mógł rozbroić tę minę?

Jestem Europejczykiem.

>Skibus 23 Cze 2008, 13:23

Ty tomciowi nic nie tłumacz, bo mu się mózg od myślenia przegrzewa. I tak nic nie zrozumie, a będzie nas zarzucał swoimi wpisami.

Jestem Europejczykiem.

Pewnie że żal, ale jego roli historycznej to nie umniejszy. Ja podziwiam: facet, którego UB myślała, że ma na haku, w krytycznym momencie pokazał gest Kozakiewicza i przyczynił się do zmiany świata. O takich ludziach powstają legendy, jeszcze będą o nim pisać powieści przygodowe.

Śmieszne, że w kraju, gdzie prowadzono działalność podziemną, gdzie używano fałszywych dokumentów, gdzie podpisywano fałszywie volkslisty, gdzie aby przeżyć robiono z wroga wała na tysiące sposobów, znalazło się paru głupców, którzy uważają, że da się sponiewierać faceta, który wyrolował UB. Oni zresztą też wiedzą, ze na wprost to wyjdą z tego nici, stąd taki wysiłek w puszczaniu plotek, że ukradł, że donosił, żeby tylko zamącić, żeby nie zostać sam na sam z paroma nędznymi dokumentami (z czego połową sfałszowaną), tak słabymi, że nasz Opus Kaczy może sobie nimi co najwyżej kupry wytrzeć.

tomek7776, 23 Cze 2008, 14:16

>Skibus,dzieciaczku,jeszcze mamusia,i tatus,ci nie powiedzieli,ze tylko frajerzy wierza,ze w polskich

>sadach jest sprawiedliwosc!!!!???

>puknij sie sie w czolo!!!

>nie blaznij sie,wiesz co to sad w trybie wyborczym?poczytaj sobie.a potem ladnie przepros.

he he np sprawa Cimoszewicza, zanim udowodniono że zarzuty są nieprawdziwe fryzjer z Hajnówki pagib sromotnie i przestało to kogokolwiek interesowac :-))))

zresztą to była robota speców fałszywego rudego Donka..

a i teraz co rusz powtarzali ten chwyt z niżej pasa, "o ile te oskarżenia się potwierdzą".. ile razy słyszeliśmy ten obowiązujący slogan

jakoś ani razu merdia nie dotarły poza samo obznajmienie oskarżeń, czy się potwierdzą- to mało było było ważne, ważne że coś tam z obsrywki zostanie i zrobi procent w sondażach- jak dla Cimoszki

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.