Skocz do zawartości
IGNORED

charczacy glosnik?

piskle smoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich forumowiczow

Mam wielki problem.Jestem posiadaczem wzmacniacza stereo H/K 970 do ktorego podpiete sa fronty JBL E80,a wzmak z kolei podpiety jest pod PRE OUT Denona 2307.Do tej pory wszystko dzialalo bez zarzutu,az kilka dni temu zauwazylem ze lewa kolumna mi charczy ,trzeszy cos w tym stylu.Wylaczylem go i ponownie zalaczylem i wszystko wrocilo do normy.Dzisiaj ,przed chwila stalo sie ponownie to samo,nawet po przelaczeniu kabli glosnikowych charczenie odezwalo sie w prawym glosniku.Jak wczesniej,tym razem tez wzmaka wylaczylem z pradu ,i po kilku minutowej przerwie zalaczylem ponownie no i jak do tej pory gra chyba normalnie.Wspomne tylko ze na wzmaku znajduje sie jeszcze magnetofon i odtwarzacz CD.W zwiazku z tym mam pytanie czy mozliwe jest przegrzewanie sie wzmaka-i to stad te charczenie?czy tez powodem jest cos innego.

Bardzo prosze o jakas odpowiedz ,z gory wielkie dzieki.

https://www.audiostereo.pl/topic/44116-charczacy-glosnik/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.