Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  740 członków

Rotel Klub
IGNORED

Klub miłośników Rotela

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde już byłem bliski zakupu PM-68, a tu pojawił się do kupienia Rotal RA-1062 za 1200 zł. Z którego roku jet ten model? Dobrze by sie sprawdził w ostrym rocku i metalu? Tylko nie wiem czy nie jest za słaby do pokoju 20m2 bo ma tylko 60W na kanał. Całą reszta pasuje mi idealnie, wygląd, ma pilota i gniazdo gramofonu.

Pozdrawiam

Tomasz

jarek, w Klubie śmiejemy się oraz stawiamy Pifko. :-)

Już stoi - dla Mane co ma dystans do losowych zdarzeń i dla Sittka co przypomniał

Edytowane przez jarek1406

A gdzie dla mnie browar?;-)

Zdrówko !!

Na stronce polałem wszystkim, poza sobą oczywiście, bo to byłoby niegrzeczne :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Czy ty tu znasz jakiegoś pijak ?? ja tylko degustuje który to rotel ma lepszego kopa;-)

Polałem karniaki;)

Kolego sittek, zdrówka życzę ;)

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

ale tu sie polalo flaszek...

to i ja sie dorzucam

jarek, w Klubie śmiejemy się oraz stawiamy Pifko. :-)

to prawda.

Im dluzej z nami bedziesz tym wiecej alko dostaniesz

to chyba najlepszy klub na audiostereo hahahah

Najlepszy klub dlatego, że posiadacze klocków ROTELA są bardzo szczęśliwymi ludźmi, niczego im nie brakuje w brzmień, więc podchodzą do życia z uśmiechem na twarzy ;-)

Pozdrawiam

Tomasz

Jak to mówią pozory mylą, ktoś kto tu przypadkiem zawita może pomyśleć, że właściciele Roteli dużo piją, żeby zaakceptować brzmienie, a to się okazuje, że ze szczęścia :D

Mylne spostrzeżenie jak i stwierdzenie, miłośnicy zabawek marki ROTEL nie piją!!;) degustują!;-) spędzając przyjemnie czas przy niemęczącym odsłuchu, jak i mile dzielą się swoimi

odczuciami w tym klubie, a w towarzystwie no to chiba już nie wypada dla zdrowotności.....;-))

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Reaper

http://www.ceneo.pl/...wonFCZf7wEYGw==

czasami udaje się trawić na aukcjach za 2tysiaki z kawałkiem

Polecam uzbroić się w cierpliwość, dozbierać i kupić RA-1070 bardzo udana integra!

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.