Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

no, no....

Szkoda, że fotek plecków nie ma, ale fronty tych mydelniczek całkiem przyjemne :)

Ciekawe, jakie ceny

2x150W w takich pudełeczkach ?

Interesujący pomysł z obsługą cd, ale wzmaka już na nim nie postawi ;)

Edytowane przez whiter1

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

fajny dizajn ale coś takiego widziałem już na necie pod inna marką, czyżby roksan tylko markował? troszkę by to było przykre dla tak w sumie cenionej marki,,

swoją drogą to pewnie amp klasa cyfrowa

Focal + Naim

Małe i mocne, klasa D musi być. Wygląda przepięknie, ceny pewnie z tych wyższych ale jeszcze nieznane.

Z innych nowości we wrześniu powinien pojawić się DAC.

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

dla mnie troszkę to zalatuje chińską tandetą , wbudowane BT fuj,,,,

dziwię się Roksanowi że takie coś chce sprzedawać, wygląda to na jakiś akt desperacji....

jak pisałem wcześniej, jestem pewien że Roksan zmarkował jakiś produkt na rynku,, szkoda

Focal + Naim

Roksan to raczej zbyt mała firma, aby wymyślili coś samodzielnie w klasie D (jak np. primare). Póki nie będzie zdjęć wnętrza wzmacniacza trudno coś więcej napisać. Cenę obstawiam na ~12kzł.

Czolem :0

Panowie Roksan i musical fidelity m1 piekne polaczenie , duzo powietrza w dzwiekach i bardzo fajna precyzja, nawet nie bede wpominal o dynamice bo kopie strasznie bassem :)

Pozdrawiam

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

Wyglada jak z polki media market :)

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

I poszukaj tych fotel z wystawy audio, bo może to były prototypy Oxygene.

P.S. I mnie wyczuł i uprzedził. Ech, to pisanie z fona ...

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.