Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,zamierzam kupić do caspiana daca matrix mini i ma naprawdę dobre opinię i fajny ponoć wzmacniacz słuchawkowy.Może ktoś osobiście słyszał tego daca? Testy czytałem,opinie forumowicza violet i jego test czytałem,i tylko z ciekawości może i wy go znacie ?

mikson albo jest pochłonięty odsłuchami czegoś nowego, czym nie chce się jeszcze pochwalić, albo wyjechał w Bory Tucholskie i nie ma dostępu do neta ...

Ja chyba obstawiam te Bory ;)

Edytowane przez whiter1

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

jestem :) ,, wybieram aparat foto :) Emil mi ciekawy model pokazał http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/x/fujifilm_x10/pdf/index/x10_catalogue_01.pdf

a caspian raczej zmieni właściciela , choć strasznie go lubię to jednak pożegnam się z nim..

Focal + Naim

lepiej caspiana sie nie pozbywaj- schowaj go do szafy i kup nowy

z czasem sie przyda:)

ja na pewno tak zrobie jak bede zmienial wzmacniacz..

Edytowane przez FIRMA

BTW. Nie pchałbym się w tego Fuji. Jeżeli już to LEICA V-LUX 40 za 2600zł. Ale jest i jego poprzednik V-LUX 30 za około 1400zł na portalu aukcyjnym na literę A :)

http://www.leicastore.pl/LEICA_V_LUX_40-1452.html

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Mam podobnie jak mikson. Lustrzaneczka niezastąpiona i ładne fotki robi. Ale duża i coraz rzadziej zdjęcia robię, bo nie chce mi sie torby całej ciągnąć. Też czasem myślę o jakiejś uniwersalnej, małej i dobrej małpce, którą mógłbym mieć przy sobie często, nie tylko od święta.

Fajna ta Leica... ;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

BTW. Nie pchałbym się w tego Fuji. Jeżeli już to LEICA V-LUX 40 za 2600zł. Ale jest i jego poprzednik V-LUX 30 za około 1400zł na portalu aukcyjnym na literę A :)

http://www.leicastore.pl/LEICA_V_LUX_40-1452.html

Rozumiem, że niektórych kręci czerwona kropka, ale płacić za panasonica TZ-30 z trochę zmienionym softem 2,6k to śmiech na sali!:)

Mam podobnie jak mikson. Lustrzaneczka niezastąpiona i ładne fotki robi. Ale duża i coraz rzadziej zdjęcia robię, bo nie chce mi sie torby całej ciągnąć. Też czasem myślę o jakiejś uniwersalnej, małej i dobrej małpce, którą mógłbym mieć przy sobie często, nie tylko od święta.

Fajna ta Leica... ;)

Jaka niezastąpiona? Przyjrzyjcie się co dziś potrafią bezlustrerkowce. A są niewiele większe od typowego kompaktu (nie piszę o hybrydach).

Dobre małe aparaty: fuji x10, panasonic lx-5 i lx-7, olympus xz-1 i xz-2, sony rx100.

ja mam stary Lumix TZ7 i robi swietne zdjecia na taki maly kompakt, porownywalem z nowszymi wysokimi Canonami czy Sony. LX5 robi jeszcze lepsze - widzialem, robi wrazenie jak na tak maly aparat. Polecam.

tomek40,

co Ty tu z jakimś Caspiankiem i Daciem wyjeżdżasz, jak my tu poważnie o małych aparacikach rozmawiamy ?

Znaczy taki żarcik.

Wyjaśniam, bo są tacy, którzy biorą na poważnie ;)

P.S. Opisz po odsłuchu to połączenie.

...

Dobre małe aparaty: fuji x10, panasonic lx-5 i lx-7, olympus xz-1 i xz-2, sony rx100.

Który z nich wg Ciebie to numer 1 w relacji jakość/cena ?

Jakość - jakość wykonania, jakość zdjęć, funkcjonalność i intuicyjna obsługa oczywiście ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.