Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkania w Sudetach

arekgrabowski

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam!

Macie jeszcze jakieś wolne miejsce. Bardzo chętnie bym wziął udział w zlocie. Ze swej strony mółbym przywieźć następujące klocuszki:

Wzmak słuchawkowy Darkvoice 332 i do tego denony AH-D5000 i Sony MDR-SA5000

DAC Advance Acoustic

Interkonekt: Argentum Silver

Mam jeszcze przejściówkę XRL-RCA własnej roboty na podstawie schematu z internetu. Nie mam jednak pożądnego kabla XLR (ten co posiadam to Prolink DieHard) i nie za bardzo mam jak porównać to ustrojstwo z Argentum. Wasze opnie też byłyby bardzo cenne. Na dzień dzisiejszy to mam mieszane uczucia czy jest jakikolwiek zysk na jakości.

Za odsłuch denonów AHD-5000 byłbym dozgonnie wdzieczny soniaki słuchałem ale Denony to inna liga i zycie zmusza mnie do ich zakupu a przed wywaleniem kilku złotych wartało by posłuchać..do tego słuchawkowy audiofil wsród nas to rzadkosc ja tam zapraszam serdecznie:-)Teraz mam sens wieźć ciężkiego klocka.

czy znajdzie się miejsce na odsłuch historycznej integry w klasie A?

Chętnie ją "wstawię w sparing" na ślepy odsłuch.

Pozdrawiam

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

• 2 tygodnie później...

Przypominam swoją prośbę o przytarganie dobrego interkonektu XLR. To może być bardzo ciekawy eksperyment tak samo jakim było zbudowanie skrzyneczki konwertującej. Wezmę ze sobą schemat na którym bazowałem jej budowę.

Moj Denon też już jest po "małej" modyfikacji..ma wyjscia XLR..niestety cholewka żadnych kabelków Zbalansowanch nie posiadam a robienie czegoś na kolanie,na szybko- może przynieśc opłakane rezultaty soniczno-odsłuchowe..więc panowie prośba o zabranie kabelków.

Oj Arek, pamięć masz dobrą ale krótką. Jeśli kumpel nie sprzedał to mogę przywiezć, ale 0.5 m długości. Nie będzie to nic specjalnego tylko marne AQ SKY ZA DROBNE 5 kz. HA, HA HA.

pozdr.

Ostatnio testowaliśmy go na sprzęcie Wolfa. Nic nie pisze to chyba jest ok. Natomiast pokazał Jemu, że można zdecydowanie lepiej tylko u Niego potzeba 2.5 kpl bo jest multiszalony.

pozdr.

umka, 5 Paź 2008, 23:13

>Nic nie pisze to chyba jest ok.

Nie! Nie jest OK ;-> Bo:

>tylko u Niego potzeba 2.5 kpl bo jest multiszalony.

No cóż zgrało dużo lepiej al mój pre i końcówk ma XLR. Teraz na XLR-ze 5metrowym jade tylko z subwooferem

dziękuję za wspaniałą atmosferę i poszerzenie horyzontów muzycznych. Horny -cholera, do poważnego zastanowienia...

Droga powrotna przez Jawor, Legnice i Zieloną Górę super -w lato nie było tak ciepło!

pzdr

Podpisuję się pod atmosferą. Dla mnie odkryciem był pokój "słuchawkowy" i bar oczywiscie :).

Pozdrawiam.

Byle do wiosny. :-)

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.