Skocz do zawartości
IGNORED

audiohobby lezy, czy zlo wroci na AS?

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"A swoją drogą, to przydałoby się jakieś wyjaśnienie od władzy dlaczego AS leżało prawie całą dobę...

Takie wielkopańskie maniery trochę..."

W którymś wątku już napisałem wielkopańsko, ze pojęcia nie mam. Pewnie źli ludzie nam to zrobili.

A ja byłem przekonany, że Ty - Józwo - po złożeniu życzeń dobrej nocy wyciągnąłeś kluczyk ze stacyjki! A rano miałeś problem z jego odnalezieniem ;-)

Ale teraz już wiemy - to nie dziura, nie kluczyk, po prostu źli ludzie...

Foxbat rzekłby, że to sprawka pewnikiem McG - on przeca najpierwszy "hakermistrz" ;-)

tak nie lubicie co niektorzy tego redaktora i as , a jak chwile nie ma as to juz w bek...no, no chlopcy, niekonsekwencja:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

josef, 22 Kwi 2009, 22:08

>o foxbat - myślałem, że idziesz na tygodniowy urlop ;)

dostalem tydzien w zawieszeniu na tydzien ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Niby nie lubią, ale brylują na brzydkich łamach ochoczo, niechęć moralną sygnalizując tylko znaczącym wyrazem twarzy. Krzywimy się strasznie, ale wcinamy, mimo że gdzie indziej leżą frykasy.

foxbat, wracaj do wątku placebo!

gdzie nie zajrzę... aż ze strachu nie będę zaglądał pod łóżko :)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, spokojnie :) wieczorem siedze na AS az do padniecia akumulatorow laptopa, a ze wytrzymuja ponad 6 godzin to inna sprawa :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

o, to poradź mi gdzie takie kupić bo moje padają już po 1,5 godziny...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, mam starszego dell d410 plus media base PR06S, dzieki temu na raz moge uzyc dwoch baterii, w moim przypadku to jedna rozszerzona plus normalna...

w sumie na upartego mozna uzyc az trzech baterii co daje przy dwoch rozszerzonych i jednej baterii w miejsce na CD ponad 10godzin pracy...

też mam Della, trochę nowszego. Popatrzę co jest dostępne, dzięki.

właściwie to mam dwa: D620 i D630 (służbowy i prywatny). W jednym i drugim baterie do bani.

• 3 lata później...

Dasz namiary na wątek?

Z góry dzięki.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Odszedł Piotr Ryka po raz 198 - namiary Ci się nie przydadzą, bo wszystko pozamiatane.

Jest szansa, że będzie to pierwsze forum, gdzie jest więcej modów niż userów. I "Branża" oczywiście :)

Ale jaja, zniknęły wszystkie wpisy Piotra Ryki na AH, chyba się Lancaster wkurzył, że został on redaktorem Audiostereo :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Już pozamiatane. Czy było mocno dramatycznie ? Jak w "Modzie na sukces" ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Użytkownicy+

Panowie, nie ma się co cieszyć z kolejnych waśni pomiędzy bracią audiofilską. Od wojenek jeszcze nikt nie zyskał, prowadzi to do rozdrobnienia, jeszcze krok i będzie podział dzielnicowy. Skłóceni, pozakładamy swoje strony lub blogi i będziemy się kisić w parę osób. Czy się komuś podoba czy nie, AS jest najstarszym i największym miejscem zrzeszającym audiofilii. Dzięki forum poznajemy się i dobrze bawimy. Jasne, że wiele rzeczy można lepiej, ale nie o to chodzi. Warto przy takich okazjach, spojrzeć bardziej przyjaźnie na innych i wyłowić to co najlepsze. Myślę, że warto mówić bardziej pozytywnie i odrzucić ponure zgorzkniałe postawy. Może te słowa są zbyt pompatyczne ale co mi tam - zależy mi na Was.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.