Skocz do zawartości
IGNORED

muza z netu

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

"A ja mam auto za 200K pln a benzynę tankuję na stacjach nie płacąc

Trzeba dobrze zasłonić teblice rejstracyjne

Robię 150kkm rocznie to wychodzi 300 000PLN przez 2 lata.

Puknij się w głowę żebym kupował od złodziei z ORLENU"

https://www.audiostereo.pl/topic/45495-muza-z-netu/#findComment-1155138

ej Ty nie jesteś rodzina z Vk?? jakieś takie podobieństwo od ciebie promieniuje takie jak od VK, a co do paliwa to nie powiem żeby to było uczciwe, nie masz wyrzutów ze ktoś ciężko pracuje a Ty go okradasz z tej pracy? chyba że sobie z nas jaja robisz.

https://www.audiostereo.pl/topic/45495-muza-z-netu/#findComment-1155177
Gość

(Konto usunięte)

DR_DRE, 7 Wrz 2008, 21:11

>ej Ty nie jesteś rodzina z Vk?? jakieś takie podobieństwo od ciebie promieniuje takie jak od VK,

Zgodnie z sugestiami Józwy postanowiłem przyjąć łagodniejszy mniej trollowy wizerunek , na podkreślenie tewgo faktu zmieniłem nicka , jednak nie jest to klonowanie poniewąz opisałem to w specjalnym wątku także nie robiełm z tego żadnej tajemnicy. A na dawne konto juz sie nie loguje.

Jeśli ktoś chce prosze bardzo hasło : sx440sx = ktopierwszy ten lepszy.

a

>co do paliwa to nie powiem żeby to było uczciwe, nie masz wyrzutów ze ktoś ciężko pracuje a Ty go

>okradasz z tej pracy? chyba że sobie z nas jaja robisz.

A taki pan Murzyn też cieżko pracuje , obwieszony jak niewolnik złotymi łańcuchami, pracuje w studiu nad nowym hitem. Jego producent pan Timba-Timba całe noce zastanawia się skąd ukraść partyturę, może z jakiejś starej gry na commodore, może ze skandynawskiego dema na wymieniony ,sprzęt a może z arabskiego hitu (kto by się połapał) . Przyświeca im myśl o nowych diamentowych 30-calowych felgach i kąpaniu prostytutek w szampanie. Ale młodzieńcy w czapkach z daszkiem ściągną muzę z netu zamist kupić płytę. Nie ma felg,dziwek nie ma inspiracji.

Po drugie nie wiem czy ci się nie chciało zauważyć że to parodia wpisu anastazego, przeniesienie jego poglądów w inny kontekst aby pokazać że kradzież to kradzież.

https://www.audiostereo.pl/topic/45495-muza-z-netu/#findComment-1155254

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.