Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2008

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, wszyscy, którym się nie podoba AS powinni zorganizować własne pokazy.

Chętnie zobaczę jaki będzie efekt,pewnie taki sam jak zrobienie kondycjonera Shunyata V-ray za 1500zł.

AS jest potrzebnym wydarzeniem w życiu każdego człowieka ceniącego muzykę. Więcej wnosi dobrego niż złego jeżeli już.

• Redaktorzy

Oczywiście, możemy zażądać pieniędzy za informowanie forumowiczów o corocznej audiofilskiej imprezie, ale nie zamierzamy. Forumowicze, którzy gniewają się o to, że dowiadują się o Audio Show za darmo, zapewne się tam wybierają, więc ten wątek i tak nie jest raczej przeznaczony dla nich.

Redakor: "Oczywiście, możemy zażądać pieniędzy za informowanie forumowiczów o corocznej audiofilskiej imprezie, ale nie zamierzamy. Forumowicze, którzy gniewają się o to, że dowiadują się o Audio Show za darmo, zapewne się tam wybierają, więc ten wątek i tak nie jest raczej przeznaczony dla nich."

Czyli rozumiem, że w tym miejscu mogę spokojnie umieścić materiały informacyjne na temat tego gdzie, z kim i co będę wystawiał. Zapewne jest wielu forumowiczów, którzy za darmo będą chcieli się dowiedzieć w którym pokoju będą mogli usłyszeć jeden z najlepszych dzwieków wystawy.

Mam rację??

nowy40-

właśnie z powodu tej bezinteresownej polskej zawiści przestałem udzielać się na forum...

oczywiście nie mojej, raczej coniektórych forumowiczów.

Ja tam nikogo z niczego nie rozliczam i nie zaglądam nikomu do portwela.

W tym miejscu zapytałem czy faktycznie mogę umieścić tu darmowe informacje na temat wystawy Audio Show /o których z pewnością wielu forumowiczów chciałoby przeczytać/ i mieć pewność, że nikt nie usunie mojego wpisu.

nowy40, 21 Wrz 2008, 17:32

>Jakież to polskie, taka czysta bezinteresowna zawiść. Ech ludzie.

Nie, nowy40. To takie nie polskie zamiłowanie do porządnych zachowań, bez względu na przepisy i możliwości.

Niektórzy nazywają to "kindersztuba".

jesli watek jest o AS 2008 to raczej trudno nie zezwolic oficjalnym wystawcom na umieszczanie wpisu -zaproszenia na wystawe

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

AudioStereo jest patronem medialnym AS. Mam nadzieję, że to wyjaśnia wszystkie wątpliwości związane z utworzeniem takiego wątku, zgłaszane przez co bardziej krewkich użytkowników.

Kacperek - pa pa.

Redakcja - prośba o ubicie trolla.

mamz, Mr.Zydelek - postaramy się jakoś problem parkingu w tym roku rozwiązać.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Jak dla mnie możesz :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

wiesz, tu chyba nie chodzi tylko o mnie, ale o wszystkich którzy by chcieli podzielić się informacjami co gdzie i jak...

Oczywiście nie przeczę, że również naskrobałbym to i owo :)

Ps. Elberoth Twoje zdanie już znam, pozostało mi poczekać na odpowiedz Redaktora.

Ps2. A co jeżeli będzie 1:1 ?? :)

• Redaktorzy

"Czyli rozumiem, że w tym miejscu mogę spokojnie umieścić materiały informacyjne na temat tego gdzie, z kim i co będę wystawiał. Zapewne jest wielu forumowiczów, którzy za darmo będą chcieli się dowiedzieć w którym pokoju będą mogli usłyszeć jeden z najlepszych dzwieków wystawy. Mam rację??"

Owszem, otrzymasz taką możliwość, w specjalnie do tego przeznaczonym miejscu na naszej stronie. Miejsce to obecnie powstaje. Więcej szczegółów potem, nie dyskutujmy na temat udziału Audiostereo w Audio Show, dopóki wszystko nie jest jeszcze gotowe.

• Redaktorzy

Górek, poza tym pamiętam przecież, że stąd jesteś, twoja firma urodziła się na Audiostereo, i oby więcej takich było. Ostatnią łobuzerką byłoby zabronić ci pokazać się właśnie tutaj!

jak już to górek :)

Ja pytałem tak przyszłościowo, nie powstały jeszcze szczegółowe materiały reklamowe odnośnie audioshow. Zresztą tak czy inaczej, z wypowiedzi Redaktora wnioskuję, że to raczej nie będzie miejsce do umieszczania tego typu informacji. Myślę, że powstanie odpłatna, osobna zakładka...

Ale to tylko moje spekulacje, może się mylę. Pożyjemy zobaczymy.

Górek - całym szacunkiem, jeśli chodzi o mnie (o użytkownika forum) możesz takąreklame napisać sobie nawet na dupsku , zrobić zdjęcie i umieścić je tutaj. Zachowanie co poniektórych można przyrównać tylko do kundli szczekających bezmyślnie na wróble...

Dziękuję bardzo za "zainteresowanie" się problemem osób przyjeżdzających na parking i wchodzących bezpośrednio z garażu do hotelu.

Chyle równiez czoła że tolerujesz troli, ale dziwię się redakcji że nie banuje tego typu zachowań.

Dzieki Twej pasji i działaniu mamy wystawę, gdzie mozna organoleptycznie poznać to i owo. A tu czytam, że jakiś sisumajtek xyz za poinformowanie założeniem wątku stawia zarzuty.

Czekam również że w wątku znajdą się namiary co warto posłuchac na tegorocznej wystawie.

Pozdr.

Gość ata77

(Konto usunięte)

O ile zrozumiałem czytając watek wejscie to 30 zł. Na dzień czy całość? termin to 10-11.10.08? Czy poszczególne stanowiska tez sa jakos dodatkowo platne czy wszystko jest w cenie? 3 hotele = 1 wejciówka? Pytania moze trywialne ale nie bylem na tej imrezie.

Czy będą Merliny Monroły jak w zeszłym roku? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Americano,

czytając o Twoim bogatym doświadczeniu w Audio - może AS już nic nie wnosi, ale:

- pokaż mi miejsce (miasto) gdzie można odsłuchać wszystkich wystawców w ich droższych konfiguracjach (np. w Katowiach gdzie po względem oferty audio jest nie najgorzej nie ma takich możliwości),

- sytuacja pewnej mniejszej polskiej firmy o kórej piszesz (jeżeli domyślam się o kogo chodzi to też mam całkiem pozytywane doświadczenia związane nabyciem VDH) - ale co to ma za związek z tematem,

ale może jak kiedyś jak już będę w końcu posiadaczem przyzwoitego sprzętu to po czasie znudzony stwierdzę że to mp3 sprawdzia największą frajdę i po co jakieś AS - póki co w tym roku może odwiedzę targi po raz pierwszy.

pozdrawiam

natomiast już w ogóle nie podzielam niektórych ww. wpisów dot. odwiedzających AS, których dzisiaj nie stać na drogi sprzęt,

przecież kiedyś może być ich stać a jak posłuchują (zobaczą) to może kiedyś kupią - to samo dot. ferari) - m.in. właśnie po to jest AS.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.