Skocz do zawartości
IGNORED

Stockfisch records - gdzie i jak kupić??

gorox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie, czy można w Polsce zakupić płytki z tej wytwórni? Jeżeli tak to gdzie?

Wiem, że można bezpośrednio dokonać zakupów na sklepie Stockfisch-a lub na e-bay.

Proszę o wsparcie :)

Pozdrawiam.

google milczy nt. sprzedaży wytworów Stockfish'a w Polsce.

Radze, albo szukać właśnie na ebayach i różnych takich, albo podczas wizyty w Niemczech wybrać się do Saturna i po prostu tam kupić ( bo ja właśnie w ten sposób nabyłem krążki Stockfisha ).

Można kupić w Nautilus HiEnd w Krakowie (ci od Accuphase). Kupiłem u nich już z 5 pozycji.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ja tu kupowałem,np. Alana Taylora "Colour To The Moon".Trochę się czeka ale wszystko było ok.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

Pisałem do Nautilus bo widziałem że bardzo zachęcają na swojej stronie do zapoznania się z katalogiem wytwórni. Jednak moje maile pozostały bez odpowiedzi. Jeżeli są jeszcze jakieś pomysły to proszę o informacje. Czuję jednak, że najszybszym sposobem będzie po prostu dokonać zakupu za granicą.

Ci z Krakowa prowadzą "kramik" na Audioszoł... wystarczy sięskontaktować z nimi i sobie to w Warszawce przy okazji odebrać, ja mam zamiar zrobić tak właśnie z 3 płytami Allana Taylora

Wpadnij na AS 2008 to w Bristolu będziesz miał większą ofertę tej wytwórni. Co roku mają kilka stołów zawalonych płytami. Ja zawsze coś tam wybioram. Jak nie będą mieli to dogadasz się co do wysyłki.

pozdr.

Witam,

Polecam tego sprzedawcę:

Ukryta Zawartość

Pozd.

V-t

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

gorox, 22 Wrz 2008, 18:49

>Dokładnie chodzi mi o : Chris Jones - Moonstruck // Album 2-płytowy wydany przez Stockfisha. Może

>ktoś z Państwa posiada dwa na pułce i jeden by odsprzedał :)

Mam ten album - dokładnie są to dwa albumy w jednym secie - Moonstruck oraz No Lookung Back. Płytę kupiłem na wspomnianym stoisku Nautilusa w Bristolu. Bardzo fajna rzecz - polecam (jak cały Chris Jones).

Najlepiej może do nich zadzwoń i zapytaj czy mają. Poczta chodzi u nich straaaasznie wolno.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Żeby nie zaśmiecać innych wątków - dziś trafiła w moje ręce świetna składanka, stworzona przez DALI.

Jazz, kilka numerów z fajnym, zachrypniętym wokalem, jeden numer Pani Barber...Realizacja znakomita.

Czy ktoś ma może pomysł skąd dorwać ową składankę? Zagadywałem z przedstawicielem Horna, ale dostał jedną sztukę na IFA czy Audio Show...

Chris Jones jest ok.

Polecam bardzo Sarę K.& Chris Jones LIVE IN CONCERT. Przepiękny koncert na dwie gitary wraz ze wspaniałym wokalem Sary K.. Koncert akustyczny zarejestrowany 15 czerwca 2002 w Niemczech.

Rewelacja realizatorska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.